| נשלח ב-3/8/2021 13:36 |
|
| |
מה קורה בחיפה?
משום מה, כל מועמדיי משפחת קנייבסקי לא סיפקו את הסחורה. יש קושי להתרשם שמדובר בגברא דמרי סייעא
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2021 15:50 |
|
| |
למה אתה חושב שהם לא סיפקו את הסחורה ? אני מניח שאת מה שהם התחייבו לספק עבור התמיכה הם סיפקו גם סיפקו. זה שזה לא קשור ומסייע לציבור, זה כבר בעיה של המצביעים, לא של משפחת קנייבסקי.
בכלל אתה רואה כעת את ההבדל בין נציגי ציבור לנציגי ציבור. בעוד שהחכי"ם שלנו דאגו למשרה לבן של ... פה ולבן של ... פה. לתרומות לעמותה של החסידות ולפרסומים מהלפ"מ בעלון הסיעתי, וכו' וכדו' וכיוצא בזה....
בממשלה הזו יש אנשים שבאים לממש חזון. הם דואגים לכסף לרפורמים, וללהטבי"ם, ולערבים, ולכל מי שצריך לצ'פר כמו שצריך. החכי"ם שלנו נאבקו כל שנה על כמה מילונים מצ'וקמקים בתקציב הישיבות, עכשיו מחלקים לכל סעיף מיליארדים באין פוצה פה ומצפצף. אז למה כשהיה להם כח הם לא ניצלו אותו באותה צורה ? אולי כי הם פחדו שניצול הכח למען הציבור, ימנע מהם לנצל אותו לטובתם האישית, כל אחד בשלו ? אולי ?! נקודה למחשבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2021 16:31 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | למה אתה חושב שהם לא סיפקו את הסחורה ? אני מניח שאת מה שהם התחייבו לספק עבור התמיכה הם סיפקו גם סיפקו. זה שזה לא קשור ומסייע לציבור, זה כבר בעיה של המצביעים, לא של משפחת קנייבסקי.
בכלל אתה רואה כעת את ההבדל בין נציגי ציבור לנציגי ציבור. בעוד שהחכי"ם שלנו דאגו למשרה לבן של ... פה ולבן של ... פה. לתרומות לעמותה של החסידות ולפרסומים מהלפ"מ בעלון הסיעתי, וכו' וכדו' וכיוצא בזה....
בממשלה הזו יש אנשים שבאים לממש חזון. הם דואגים לכסף לרפורמים, וללהטבי"ם, ולערבים, ולכל מי שצריך לצ'פר כמו שצריך. החכי"ם שלנו נאבקו כל שנה על כמה מילונים מצ'וקמקים בתקציב הישיבות, עכשיו מחלקים לכל סעיף מיליארדים באין פוצה פה ומצפצף. אז למה כשהיה להם כח הם לא ניצלו אותו באותה צורה ? אולי כי הם פחדו שניצול הכח למען הציבור, ימנע מהם לנצל אותו לטובתם האישית, כל אחד בשלו ? אולי ?! נקודה למחשבה! |
| מדבריך אני לומד שמשפחת קנייבסקי נותנת שירותי תיווך או שדכנות שתוקף אחריותה מסתכמת ביום קבלת הקופון?. אשר לחכים שלנו: זה מאוד צורם שכל שנה מחדש המוסדות החרדיים עומדים כעניים בפתח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2021 17:07 |
|
| |
לא בדיוק תיווך או שדכנות, אלא גיוס העדר החרדי למטרה מסויימת, ובהחלט שהאחריות מסתיימת ביום קבלת הקופון.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2021 21:02 |
|
| |
סיפקו את כל הג'ובים ושאר התופינים
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2021 13:20 |
|
| |
אני לא מתפלאת על איש חשוב: מדובר באדם ממורמר שלא זורם ומתקוטט כל היום עם כל מי שנמצא בסביבתו עד זב דם, קפדן וסככן ברמות שמשפיע על חברים בפורם לנטוש. לעומתו, אני זורמת בכל מצב גם אם חבר מדבר אליי בלשון זכר אענה לו באותה מטבע, כי לא זה מה שקובע, כל עוד אנו לא נמצאים בפורם הכרויות...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/08/2021 13:40:30
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2021 13:40 |
|
| |
" זורמת בכל מצב"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2021 03:33 |
|
| |
אני לא מבין על מה הרעש והשפה הבוטה סך הכל ביררתי בעדינות מה קורה עם הניק שמידי פעם מתפלק לו בטעות לשון זכר, בזמן שאני מעודי מאז אני זוכר את עצמי לא יצא לי או למישהו מחברי משהו כמו "אני חושבת".. אני גם לא אשתף כמובן פעולה אם מישהו יאמר לי "מה את חושבת"..
אבל בסדר, משעשע, אנחנו זקוקים מידי פעם לקטעים בידוריים כאן, סיבה להחזקת אי אלו ניקים לא ברורים כאן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2021 08:20 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | מה קורה בחיפה?
משום מה, כל מועמדיי משפחת קנייבסקי לא סיפקו את הסחורה. יש קושי להתרשם שמדובר בגברא דמרי סייעא |
|
נזכר בסרטוני הריקודים עם הראשה החדשה שם, כשטובי בחורי ישראל מכרכרים סביבה בדבקות… לא יודע מה לחשוב על זה, אבל זה בהחלט מותיר סימני שאלה רבים על ההתנהלות הכללית שלנו בסביבה הפוליטית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2021 02:38 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  | מה קורה בחיפה?
משום מה, כל מועמדיי משפחת קנייבסקי לא סיפקו את הסחורה. יש קושי להתרשם שמדובר בגברא דמרי סייעא |
|
נזכר בסרטוני הריקודים עם הראשה החדשה שם, כשטובי בחורי ישראל מכרכרים סביבה בדבקות… לא יודע מה לחשוב על זה, אבל זה בהחלט מותיר סימני שאלה רבים על ההתנהלות הכללית שלנו בסביבה הפוליטית. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| בהחלט, תזכורת מימים אפלים. רק מלהיזכר מהכרזתו של הרב סורוצקין בשמו של שר התורה ובנוכחותם של בניו באותו כנס אומלל מעביר צמרמורת ומחשבות נוגות בכל אדם אשר יראת ה' בליבו. חשיבות היבחרותה של גב' קאליש הייתה כל כך חשובה למשפחת קנייבסקי: עד שהטריחו את ר' חיים לחיפה. אבל כשצריך אותו למען משימה תורנית אחרת, מאה מטר מביתו אז ניתן להסתפק בבנו...
|
|
|
|
|