בית פורומים בחדרי חרדים

בצבא הגנה לישראל כבר משרתים מאות חיילים מוסלמים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/8/2021 18:26 לינק ישיר 
בצבא הגנה לישראל כבר משרתים מאות חיילים מוסלמים

מעניין  מתי  אחוז המוסלמים בצבא יהיה לפחות כמו אחוז המוסלמים במשטרה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2021 18:28 לינק ישיר 

כשמדינות האויב יהיו נדיבות יותר למרגלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 00:02 לינק ישיר 
אכן יש בעיה של נאמנות. אבל שרות מוסלמים

זה לא דבר חדש.
מקום המדינה  שרתו מוסלמים בצה"ל. ולא רק כגששים.
הבעיה היא הנאמנות למדינה. 
המפאייניקים ידעו לשלוט. ולמוסלמים היה הרבה כבוד אליהם.
מנחם בגין  הוא הוא האיש שהביא ל 'מהפך'. (אמנם לזכותו ייאמר שהוא הכניס את החרדים לממשלה, כיבד את הדת והמסורת) , אבל...הוא האיש שבהתנהלותו הביא את 'המהפך' הנורא  ביחס להרתעה.  בניגוד למצב עד שנות ה70 , כיום לערבים אין שום מורא.  להיפך! היהודים הם אלה שמפחדים.
בגין הוא ולא אחר! הביא אותנו למצב הנורא הזה ,הוא בחולשתו הפוליטית מינה את דיין לשר החוץ, הוא בטפשותו הכריז:  'יש שופטים בירושלים' , ערער את הפרדת הרשויות, ואיפשר למערכת המשפט השמאלנית-פרוגרסיבית להשתלט על מוקדי הכח במדינה. . הוא בתמימותו  היה הראשון  שנסוג ופירק ישובים יהודים. הוא היה הראשון ששחרר  מחבלים ללא שום פורפוציה . הוא ! הוא ולא אחר! הביא למצבנו העגום אל מול המוסלמים.  זאת האמת!
כל השאר היסטוריה...

תוקן על ידי momeir ב- 09/08/2021 00:05:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 09:30 לינק ישיר 

momeir כתב:
אכן יש בעיה של נאמנות. אבל שרות מוסלמים

זה לא דבר חדש.
מקום המדינה  שרתו מוסלמים בצה"ל. ולא רק כגששים.
הבעיה היא הנאמנות למדינה. 
המפאייניקים ידעו לשלוט. ולמוסלמים היה הרבה כבוד אליהם.
מנחם בגין  הוא הוא האיש שהביא ל 'מהפך'. (אמנם לזכותו ייאמר שהוא הכניס את החרדים לממשלה, כיבד את הדת והמסורת) , אבל...הוא האיש שבהתנהלותו הביא את 'המהפך' הנורא  ביחס להרתעה.  בניגוד למצב עד שנות ה70 , כיום לערבים אין שום מורא.  להיפך! היהודים הם אלה שמפחדים.
בגין הוא ולא אחר! הביא אותנו למצב הנורא הזה ,הוא בחולשתו הפוליטית מינה את דיין לשר החוץ, הוא בטפשותו הכריז:  'יש שופטים בירושלים' , ערער את הפרדת הרשויות, ואיפשר למערכת המשפט השמאלנית-פרוגרסיבית להשתלט על מוקדי הכח במדינה. . הוא בתמימותו  היה הראשון  שנסוג ופירק ישובים יהודים. הוא היה הראשון ששחרר  מחבלים ללא שום פורפוציה . הוא ! הוא ולא אחר! הביא למצבנו העגום אל מול המוסלמים.  זאת האמת!
כל השאר היסטוריה...

תוקן על ידי momeir ב- 09/08/2021 00:05:03

טעות היסטורית בידך.
האינתיפאדה הראשונה ב1987 פרצה בימי ממשלת הרוטציה עם שמיר ופרס, הממשלה ה22, כשלפניה ראש הממשלה ה21 היה שמעון פרס.
אותו שמעון פרס הקים לתחייה את הקצב מטוניס, יאסר ערפאת, ימש, שאז נרדף על נפשו מחמתם של כמה וכמה ארגוני ביון בעולם.
שמעון פרס, שר"י, הביא עלינו, בבחינת מגלגלים חובה על ידי חייב, את אוסלו על אלפי הרוגי הפיגועים שבו.

אמור מעתה השמאל החלש, המרושע והכפרני, החזיר את ההרתעה שנים אחורה, בעוונותינו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 12:40 לינק ישיר 

אקדים ואדגיש: מנחם בגין היה יהודי חם , יהודי עם ערכים ואידאולוגיה שבוודאי כוונתו הייתה לטובת היהודים ומדינת ישראל.
אבל....
הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות. 
מקום המדינה ועד ל 'מהפך' של 1977 , מנחם בגין היה האידאולוג הימני שהטיף בשצף קצף  נגד השילומים, נגד כל וויתור על השטחים הכבושים של 1967. האיש זעק בגרון ניחר מעל כל בימה ובכיכרות  אף שעל!  
אבל כשעלה לשלטון, האיש קיבל 'פחד גבהים'. הוא הייה  הראשון שהחזיר שטחים  הוא החזיר את סיני למצרים (כולל שדות הנפט שאנחנו גילינו)  כולל פירוק כל בסיסי הצבא.
הוא הייה רה"מ  הראשון שפירק ישובים וגירש יהודים  "למען השלום".
הוא זה שיצר תקדים הזוי של שחרור המוני של מחבלים " יותר מדמיהם" 
הוא זה שטבע את המושג ' יש שופטים בירושלים' . לצערי, עליו רובצת האשמה של ההשתלטות המשפטנית על כל המערכות במדינה. 
שמעון פרס ושאר השמאלנים הסיקו מסקנות! אם מפקד האצ"ל , אם הימני הקיצוני , אם מנחם בגין בכבודו ובעצמו מחזיר שטחים 'תמורת שלום' , משחרר מחבלים וכו' וכו'   אז הכל היה אצלו סתם דיבורים ודמגוגיה.  כך ולכן (למיטב הבנתי)  נולד לו הסכם אוסלו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 13:45 לינק ישיר 
a_smithee

אפשר להתווכח על תפיסתו המשפטית של בגין, אבל מראשית ימי המדינה ולאורך כל הקריירה הפוליטית שלו הוא תמך בחוקה ובבית משפט שיכול לפסול חוקים (ובוודאי החלטות מנהליות), לא מקרה שח"כ מהליכוד יזמו וקדמו את חוקי היסוד בסוף שנות ה80

תוקן על ידי A_Smithee ב- 09/08/2021 13:45:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 18:10 לינק ישיר 

.

באמת, איפה השכל?
רק חסר עתונאי חילוני שיכתוב כי בפורום של חרדים שאינם מתגייסים, מתלוננים על גיוס מוסלמים. אני מנסה לנחש את הלעג והציניות שהיה כותב עתונאי זה, על מי שיש לו טענות על הגיוס לצבא, כשהוא עצמו כותב באינטרנט במקום להתגייס.
חבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 18:54 לינק ישיר 

מואדיב כתב:
.

באמת, איפה השכל?
רק חסר עתונאי חילוני שיכתוב כי בפורום של חרדים שאינם מתגייסים, מתלוננים על גיוס מוסלמים. אני מנסה לנחש את הלעג והציניות שהיה כותב עתונאי זה, על מי שיש לו טענות על הגיוס לצבא, כשהוא עצמו כותב באינטרנט במקום להתגייס.
חבל

בזמן שהוא דיבר על מאות מוסלמים בצבא, יש עשרות אלפי חרדים בצבא
ואם כבר העלית, החילונים גם לא מתגייסים משהו, שמענו עלפחות מ50% גיוס, שב בשקט אתה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 19:53 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
.

באמת, איפה השכל?
חבל

בזמן שהוא דיבר על מאות מוסלמים בצבא, יש עשרות אלפי חרדים בצבא
ואם כבר העלית, החילונים גם לא מתגייסים משהו, שמענו עלפחות מ50% גיוס, שב בשקט אתה..

"עשרות אלפי חרדים בצבא".

מעניין היכן הם מתחבאים, עשרות האלפים הללו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 20:31 לינק ישיר 

מואדיב כתב:
.
"עשרות אלפי חרדים בצבא".

כל שנה מגויסים אלפי חרדים, במצטבר זה יוצר עשרות אלפים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 20:49 לינק ישיר 

כשצריך אותם לטיעון הם חרדים, חוץ מכך הם חילונים בלבוש חרדים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 21:44 לינק ישיר 
ירו_שלמי

מואדיב כתב:
.

באמת, איפה השכל?
חבל

אותי זה בעיקר מצחיק, איך 'אנחנו' נותנים לערבים להתגייס לצבא 'שלנו'?..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 21:51 לינק ישיר 
מואדיב

איש_חשוב כתב:
.
"עשרות אלפי חרדים בצבא".

בכל שנה גויסו, ככל הנראה, פחות מ-2,000 חרדים. היכולת שלך להפוך כמה אלפים בודדים של חרדים בצבא ל"עשרות אלפים" מלמדת על אהבתך לאמת, זה הכל.

דובר שקרים לא יכון לנגד עיני.

"בסוף שנת 2018 הוקמה מנהלת חרדים צבאית שבראשה עומד סגן אלוף תלם חזן שהיה סגן מפקד חטיבת הצנחנים. כשהתבקש לדווח על כמות החרדים שהתגייסו באותה שנה, הוא ערך בדיקה מדוקדקת בכל יחידות צה"ל והגיע ל-1,650 חיילים."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 22:46 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

ואם כבר העלית, החילונים גם לא מתגייסים משהו, שמענו עלפחות מ50% גיוס,

אתה כנראה מתבלבל עם הנתונים שכוללים גם את החרדים והערבים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2021 00:10 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מואדיב כתב:
בכל שנה גויסו, ככל הנראה, פחות מ-2,000 חרדים. היכולת שלך להפוך כמה אלפים בודדים של חרדים בצבא ל"עשרות אלפים" מלמדת על אהבתך לאמת, זה הכל.

בעצם כתבת את מה שאני כתבתי, שכל שנה מתגייסים אלפי חרדים
רק שאתה לא מסכים עם זה שבמצטבר זה מגיע לעשרות אלפים
פה אני לא יכול לעזור לך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2021 00:11 לינק ישיר 

YYona כתב:
איש_חשוב כתב:
ואם כבר העלית, החילונים גם לא מתגייסים משהו, שמענו עלפחות מ50% גיוס,

אתה כנראה מתבלבל עם הנתונים שכוללים גם את החרדים והערבים.

אני מדבר דווקא על האיזורים החילונים המובהקים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בצבא הגנה לישראל כבר משרתים מאות חיילים מוסלמים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext