| נשלח ב-13/8/2021 16:32 |
|
| |
השר עיסוואי פריג': כמחצית מאלו שלא התחסנו הם מהחברה הערבית
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 17:21 |
|
| |
והמחצית השניה, חרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 18:15 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | והמחצית השניה, חרדים. |
|
תתפלא, אבל בעיקר רוסים. הרבה עולים קוראים תיקשורת מירוסיה ושם מאוד מאמינים בכל מיני תיאוריות של קונספירציות מטורפת! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 18:17 |
|
| |
חרדים הרבה מחלימים ומיותר להתחסן. אם הם היו חכמים היו מציעים בדיקת נוגדנים ואז הרבה היו נבדקים ומתחסנים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 18:35 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | חרדים הרבה מחלימים ומיותר להתחסן. אם הם היו חכמים היו מציעים בדיקת נוגדנים ואז הרבה היו נבדקים ומתחסנים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון. זה אחת הטיפשויות הגדולות של משרד הבריאות אם היו מציעים בדיקת נוגדנים בחינם, החרדים היו מגיעים להיבדק בהמוניהם ומי שיוצא שלילי מיד לוקח חיסון.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2021 21:31 |
|
| |
ירו_שלמי
| צי_אזוי כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | והמחצית השניה, חרדים. |
|
תתפלא, אבל בעיקר רוסים. הרבה עולים קוראים תיקשורת מירוסיה ושם מאוד מאמינים בכל מיני תיאוריות של קונספירציות מטורפת! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז תוסיף גם רוסים. בכל אופן במפה שבאתר הדשבורד ניתן לראות שהערים הבולטות בצבען הבהיר (פחות מתחסנים) הם דוקא החרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2021 21:36 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | והמחצית השניה, חרדים. |
|
תתפלא, אבל בעיקר רוסים. הרבה עולים קוראים תיקשורת מירוסיה ושם מאוד מאמינים בכל מיני תיאוריות של קונספירציות מטורפת! נשלח מהאנדרואיד שלי
אז תוסיף גם רוסים. בכל אופן במפה שבאתר הדשבורד ניתן לראות שהערים הבולטות בצבען הבהיר (פחות מתחסנים) הם דוקא החרדים. |
| ענו לך כבר ששיעור המחלימים גבוה אז למה להתחסן? זאת ועוד, שיעור הילדים מתחת לגיל 12 גדול מחלקם באוכלוסייה הכללית, והם כמובן לא יכולים להתחסן.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2021 21:43 |
|
| |
ישנם הרבה חרדים שלא התחסנו ...חבל . בורות בורים בורים ועמי הארצות . למה יש כל כך הרבה טיפשים וחסרי דעת בציבור החרדי . מאיפה בא לנו העונש הזה של כל כך הרבה אנשים חסרי השכלה בתוכינו .אוףףףף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 00:13 |
|
| |
ירו_שלמי
| משגיחשליטא כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | והמחצית השניה, חרדים. |
|
אז תוסיף גם רוסים. בכל אופן במפה שבאתר הדשבורד ניתן לראות שהערים הבולטות בצבען הבהיר (פחות מתחסנים) הם דוקא החרדים.ענו לך כבר ששיעור המחלימים גבוה אז למה להתחסן? זאת ועוד, שיעור הילדים מתחת לגיל 12 גדול מחלקם באוכלוסייה הכללית, והם כמובן לא יכולים להתחסן. |
|
הוא מותיב והוא מפרק, אחוז הילדים הגבוה רק מעלה יותר את מקדם ההדבקה, ולכן מי שכן יכול להתחסן - חייב.
לגבי שיעור המחלימים, ממה שפורסם עד עתה מדובר (בבדיקות שנעשו השבוע לילדים) על כעשרים אחוז, בהחלט גבוה, אך רחוק מחסינות עדר.
השאלה הנשאלת עתה היא מלבד החובה להתחסן, למה לא להתחסן?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 00:22 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | | בכל אופן במפה שבאתר הדשבורד ניתן לראות שהערים הבולטות בצבען הבהיר (פחות מתחסנים) הם דוקא החרדים. |
|
וחלק ניכר מהערים האדומות הם כאלה שיש בהם רוב מחוסנים ואמורות היו להיות במצב של חיסון עדר..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 00:33 |
|
| |
זה התפרץ שם בתחילה בקרב הנוער, אז חשבתי שאצלם זה כי יש ואקום ממש, אין נוער מחוסן וגם מחלימים אין שם הרבה. אבל עכשיו שמגלים שגם אצל החרדים אחוז המחלימים בקרב הנוער הוא 20% אז כבר באמת אין לדעת. [אלא אם כן אצל החרדים הלא מתחסנים אחוז המחלימים גבוה בהרבה, כי ממה שאני מכיר אלה שלא מתחסנים הם גם אלה שכמעט לא עשו את הבדיקה הסרולוגית המוצעת היום..].
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 07:42 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
ישנם הרבה חרדים שלא התחסנו ...חבל . בורות בורים בורים ועמי הארצות . למה יש כל כך הרבה טיפשים וחסרי דעת בציבור החרדי . מאיפה בא לנו העונש הזה של כל כך הרבה אנשים חסרי השכלה בתוכינו .אוףףףף.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 10:52 |
|
| |
"בור" פירושו מי שאין דעתו מלומדת. דעת ריקה. ה"בורים" לא מלומדים, ולא מעריכים למידה.
ולכן גם דעת שמקורה ברגש ובפחד, נחשבה בעיניהם 'דעת'.
במקרה החיסונים, רק מי שמסתכל על 'מלומדים' בבוז, ולא מעריך ומייקר דעתם, מעז לפקפק באמינות החיסון.
בקרב הציבור החרדי המצב חצוי, כי מי שנחיתי לגמרי למלומדים - קשה לו להאמין בחידוש העולם ע"י אל אחד, שהרי ה'מלומדים' קובעים כי העולם נברא מעצמו באבולוציה התפתחותית. ובהכרח עלינו כמאמינים לדחות את דברי החכמים והמלומדים מכל וכל. אך עניין זה, כי כל אמונתנו מופרכת לדעת המלומדים והפרופסורים הגויים, מביא כי המאמינים קשה להם יותר להתחבר לכל מיני דעות של מלומדים. ומכאן בא הזלזול (שגם אני חבר בה) בפרופסורים ובחקרניים, בקרב הציבור המאמיני, וככל שהאדם יותר 'פתוח' והולך אחרי שרירות ליבו (שם קוד: אייפוניסט), אזי יהיה יותר נחיתי לכל דעה חכמולוגית.
זו תמצית הבעיה. נ.ב. אני עשיתי חיסון כי אני יודע ב"ה לעשות 'פלגינן' בין מקרה למקרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 11:27 |
|
| |
לא כל מי שלא מתחסן זה בהכרח בגלל חוסר אמינות ביעילות החיסון (או בגלל תיאוריות קונספירציה מופרכות למינהן). מכיון שיש אחוז ניכר של חרדים מחלימים, וגם הציבור הזה צעיר יחסית ואחוז גילאי ה60+ בו הוא נמוך משמעותית מהציבור הכללי ישנם כאלה שמן הסתם לא רואים צורך בחיסון כל כמה חודשים..
האם כבודו מתחסן כל שנה בחיסון השפעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 12:33 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | "בור" פירושו מי שאין דעתו מלומדת. דעת ריקה. ה"בורים" לא מלומדים, ולא מעריכים למידה.
ולכן גם דעת שמקורה ברגש ובפחד, נחשבה בעיניהם 'דעת'.
במקרה החיסונים, רק מי שמסתכל על 'מלומדים' בבוז, ולא מעריך ומייקר דעתם, מעז לפקפק באמינות החיסון.
בקרב הציבור החרדי המצב חצוי, כי מי שנחיתי לגמרי למלומדים - קשה לו להאמין בחידוש העולם ע"י אל אחד, שהרי ה'מלומדים' קובעים כי העולם נברא מעצמו באבולוציה התפתחותית. ובהכרח עלינו כמאמינים לדחות את דברי החכמים והמלומדים מכל וכל. אך עניין זה, כי כל אמונתנו מופרכת לדעת המלומדים והפרופסורים הגויים, מביא כי המאמינים קשה להם יותר להתחבר לכל מיני דעות של מלומדים. ומכאן בא הזלזול (שגם אני חבר בה) בפרופסורים ובחקרניים, בקרב הציבור המאמיני, וככל שהאדם יותר 'פתוח' והולך אחרי שרירות ליבו (שם קוד: אייפוניסט), אזי יהיה יותר נחיתי לכל דעה חכמולוגית.
זו תמצית הבעיה. נ.ב. אני עשיתי חיסון כי אני יודע ב"ה לעשות 'פלגינן' בין מקרה למקרה. |
|
 הגדרת מצויין! זה שהמדע עושה פרצוף של עצירות (שם קוד: פרצוף חמור סבר 'אקדמי') כשהוא מקשקש הבלים על קדמות העולם, סבא-קוף ושאר שטויות במיץ, אכן גורם לדיסוננס מסויים מול התחומים שבהם המתודות המדעיות כן הביאו לתוצאות נכונות. חלושי הדעת והאופי לא יודעים להבדיל בין הדברים ובטוחים שאם המדע הצליח להמציא חיסון לקורונה, כנראה מתודות המחקר שלו תקפות גם לגבי סבא-קוף. אחרים מסובבים אצבע על הרקה מול הסבא-קוף ופרצוף העצירות ולא מוכנים לשמוע מהפרצוף הזה שום דבר, גם כשהוא ממציא חיסון או תרופה. הדרך הנכונה היא כמו שכתבת, פלגינן. להבין שהשימוש באותן מתודות בתחומים שונים - הזוי ונלעג מאוד בעיני המתבונן שלא חונך לסגוד לאקדמיה. להבין שהשימוש באותן מתודות, דרכי מחקר וכללי היסק להמצאת חיסון, או מחשב קוונטי מחד ולהכרזה על סבא-קוף מאידך שקולה למהנדס חשמל מומחה מאוד שיבוא עם כל כלי העבודה שלו לבצע ניתוח לב. או קרדיולוג שיניף איזמל מנתחים מעל מעגל אלקטרוני מודפס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 14:13 |
|
| |
מצדרביעי
| יוחנןש כתב: |  | " בקרב הציבור החרדי המצב חצוי, כי מי שנחיתי לגמרי למלומדים - קשה לו להאמין בחידוש העולם ע"י אל אחד, שהרי ה'מלומדים' קובעים כי העולם נברא מעצמו באבולוציה התפתחותית. ובהכרח עלינו כמאמינים לדחות את דברי החכמים והמלומדים מכל וכל. אך עניין זה, כי כל אמונתנו מופרכת לדעת המלומדים והפרופסורים הגויים, מביא כי המאמינים קשה להם יותר להתחבר לכל מיני דעות של מלומדים. ומכאן בא הזלזול (שגם אני חבר בה) בפרופסורים ובחקרניים, בקרב הציבור המאמיני, וככל שהאדם יותר 'פתוח' והולך אחרי שרירות ליבו (שם קוד: אייפוניסט), אזי יהיה יותר נחיתי לכל דעה חכמולוגית.
|
|
אתה צודק שלא טוב להיות נחיתי לגמרי כלפי המלומדים. אבל למיטב ידיעתי המדע מעולם לא התיימר לקבוע איך נברא העולם, היות וזה מעבר לתחום השגת (גם אם יש אבולוציה - אין לזה שום קשר לשאלת בריאת העולם) הדבר היחיד שהמדע מספק לנו הוא תצפיות מעמיקות על הדברים שכבר קיימים בעולם שהם כן בתחומי השגתו (כמו נושאים של וירוסים והתמודדות עמהם), ממילא לא ברור שיש צורך בבפלגינן כל כך מסובך...
|
|
|
|
|