| נשלח ב-22/8/2021 16:18 |
|
| |
שיר הקוקו של קוקאי אומן.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 16:30 |
|
| |
ושם הקדוש מצדיקי קמאי, שלימד לחסידיו (המקוריים) דרכי עבודה נלהבים ומלהיבים, כפי שאנו רואים עדיין אצל שרידי וותיקי חסידיו, הפך למשיסה לכלימה ורוק, להכשר כביכול על הסגנונות, המלבושים, הקליפות והגילוחים, בתואנה שהוא רופא כל הנשמות, ואוהב דווקא את המגולחים בעלי פיאות (2 שערות עם ג'לי) בלי יהדות, ה"י,
ועל זה התאונן אהרן קליגר ב'טור' של 'המשפחה' השבוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 17:46 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | |
|
יש שם אחד שדוקא כן נראה בן אדם נורמלי, האברך החסידי עם הזקן. מי זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 17:51 |
|
| |
זה המהות של כל תורת רבנו כפי ששמעתי מרוב החסידים שפגשתי... תעשה מה שבא לך.. העיקר תבוא לרבנו ותקרא תיקון הכללי ורבנו יתחייב למשוך אותך מהפיאות מהגהינום ...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 19:52 |
|
| |
קשקוש מקושקש. כל חסיד ברסלב נורמלי מכיר את התנאי שהציב רבינו בחכמתו הרבה, והוא: שיקבל על עצמו שלא ישוב עוד לכסלה. ובשופטני לא עסקינן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 21:43 |
|
| |
עיקר תורת רבנו הוא "לזרוק את השכל". אז מה לכם מתאוננים? מה חשבתם שיקרה כשתזרקו את השכל?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2021 22:51 |
|
| |
פוסקי ברסלב דנים לאחרונה ב"חקירה" רצינית, מה העדיף רבינו, פיאות רחבות נחנחיות כמטאטא או פיאות של "שתי שערות" כפי הסטייל התמהוני העכשווי?....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2021 01:38 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | |
|
| פלדלפי כתב: |  | |
|
איך ימשוך אם זה רק 2 שערות, והג'לי עוד מחליק
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2021 03:03 |
|
| |
| שבטמישור כתב: |  | יש שם אחד שדוקא כן נראה בן אדם נורמלי, האברך החסידי עם הזקן. מי זה? |
|
היחיד שרבינו לא יצטרך להוציא משאול תחתית...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2021 03:06 |
|
| |
מזל שרבינו לא הבטיח למשוח בזקן... תארו לעצמכם שכל מגולחי הסנטר התמהוניים היו מגדלים זקנים, זקן נחנחי או זקן של שתי שערות....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2021 12:24 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | ושם הקדוש מצדיקי קמאי, שלימד לחסידיו (המקוריים) דרכי עבודה נלהבים ומלהיבים, כפי שאנו רואים עדיין אצל שרידי וותיקי חסידיו, הפך למשיסה לכלימה ורוק, להכשר כביכול על הסגנונות, המלבושים, הקליפות והגילוחים, בתואנה שהוא רופא כל הנשמות, ואוהב דווקא את המגולחים בעלי פיאות (2 שערות עם ג'לי) בלי יהדות, ה"י,
ועל זה התאונן אהרן קליגר ב'טור' של 'המשפחה' השבוע. |
|
מי מתנדב להביא את הטור ב'משפחה'?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2021 14:24 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | עיקר תורת רבנו הוא "לזרוק את השכל". אז מה לכם מתאוננים? מה חשבתם שיקרה כשתזרקו את השכל? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2021 18:21 |
|
| |
לי ירדו דמעות מלראות את הקליפ,
כל מי שלועג כנראה אף פעם לא הרגיש את מצבו,
הילדים האלה הנשמה שלהם זועקת שהם רוצים להיות צדיקים ויש להם מישהו שאומר להם אני שומר עליכם אני יעזור לכם, והם מנצלים את זה, וצועקים ושרים לו.
תנסו לחשוב שהבן שלכם היה בא אליכם ואומר לכם אבא אני סומך עליך
הלוואי שאלמד מהם
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2021 20:30 |
|
| |
חסידי ברסלב הם מתוקים, הם אוהבים את כולם ומקרבים את כולם, הם קלילים ועם פחות אגו מנופח, יש להם משמעות בחיים שמחה ואושר ! אשרי חלקם ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|