| נשלח ב-27/8/2021 09:38 |
|
| |
גם החסינות של מחלימים יורדת עם הזמן
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2021 10:55 |
|
| |
הקורונה בישראל • קליין ב'המיטב': 8078 מאומתים חדשים היום מתוכם: 49.4% לא מחוסנים. 2.2% בתהליך חיסון (מנה ראשונה). 1.7% מחלימים לא מחוסנים. 0.37% מחלימים מחוסנים. 5.9% מחוסנים מנה שלישית. 3.8% מחוסנים מנה שניה חדשה. 36.5% מחוסנים מנה שניה ישנה. נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 27/08/2021 10:56:17
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2021 12:02 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | גם החסינות של מחלימים יורדת עם הזמן
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2021 16:14 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | גם החסינות של מחלימים יורדת עם הזמן
|
|
|
|
אמנם פורים כפורים.
אבל עכשיו אלול !! לא אדר.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 27/08/2021 16:14:33
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2021 16:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2021 22:46 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
|
|
מי משתטה?!
אולי כוונתך לקרוב ל 7000 משפחות בארץ שאיבדו את יקיריהן?
אולי לאברכים צעירים שאיבדו טעם וריח וכח, כבר חודשים ארוכים?
שוטה הוא מי שעושה צחוק ממגיפה עולמית קטלנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2021 22:52 |
|
| |
| Honeycooki כתבה: |  |
כשמדובר בקורונה כולם משתטים כמו בפורים
|
| מי משתטה?! אולי כוונתך לקרוב ל 7000 משפחות בארץ שאיבדו את יקיריהן? אולי לאברכים צעירים שאיבדו טעם וריח וכח, כבר חודשים ארוכים? שוטה הוא מי שעושה צחוק ממגיפה עולמית קטלנית. |
|
ושוטה עוד הרבה יותר גדול הוא מי שבגלל הדמיונות שלו לעצור מגיפה משחק כפרות עם מדינה שלימה, משבית חינוך ילדים, הורס פרנסות, ומשגע לאנשים את השכל עד כדי טירוף. שום צעד, ואני חוזר ואומר, שום צעד, לא יעצור את המגיפה. לא סגרים, לא בידודים, לא מסיכות, ולא חיסונים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2021 23:03 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | Honeycooki כתבה: |  |
|
| מי משתטה?! אולי כוונתך לקרוב ל 7000 משפחות בארץ שאיבדו את יקיריהן? אולי לאברכים צעירים שאיבדו טעם וריח וכח, כבר חודשים ארוכים? שוטה הוא מי שעושה צחוק ממגיפה עולמית קטלנית. |
|
ושוטה עוד הרבה יותר גדול הוא מי שבגלל הדמיונות שלו לעצור מגיפה משחק כפרות עם מדינה שלימה, משבית חינוך ילדים, הורס פרנסות, ומשגע לאנשים את השכל עד כדי טירוף. שום צעד, ואני חוזר ואומר, שום צעד, לא יעצור את המגיפה. לא סגרים, לא בידודים, לא מסיכות, ולא חיסונים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
פחח, כמה מרגש שאתה "חוזר ואומר"...
שום צעד, ואני חוזרת ואומרת, שום צעד, לא יעצור את תאונות הדרכים.
So what?!
ולכן מה?!
אנחנו קופצים לכביש?!
או שעושים מה שאפשר כדי לא לפגוע בעצמינו ובזולתינו!
שום שקר, ואני חוזרת ואומרת, שום הכחשה, לא תציל את המתים ולא תצדיק את ההפקרות ואת הליצנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2021 23:10 |
|
| |
במיוחד בשבילך, תמניא, שים לב:
מדינת ישראל במקום 80 בעולם בתמותה לנפש.
חבל מאד שלא במקום 180...
אבל כנראה ש
כן סגרים, כן בידודים, כן מסיכות, וכן חיסונים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2021 23:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2021 23:16 |
|
| |
חבל על הניסיון. הבנאדם נעבאך שוטה גמור לכל דיניו, או רשע מרושע, שליחם של היטלר, סטאלין, אייכמן ומנגלה גם יחד - שגם זה כנראה סוג של שטיון. "חכמתו" שווה חיי אדם, מבחינתו שכולם ימותו אבל שהוא לא יגרד את קצה האף שלו. סליחות, והאדם מחזיק ברשעותו/שטיותו, גאוותו הסרוחה העבירה אותו על דעתו. אילו היה רושם את שמו ושם אמו היה ניתן להתפלל כדי שאשתו לא תישאר עגונה כל ימיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2021 23:30 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
וטיעון עניני כלשהוא?
פשוט אין לך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 01:40 |
|
| |
כל עוד הנושא היה הסגרים והבידודים- היה הרבה מקום של צדק בדברי תמניא.
בנושא המסכות- כשהמסכות היו הוראת שעה לתקופה חירום , ההתנגדות לכך היתה הזויה ומכעיסה, אבל כשהנושא זה להמשיך עם זה עד 120, זה סיפור אחר.
בנושא החיסונים. מי שחושב שהחיסון גורם לעקרות/צמיחת זנב/השתלת שבבים- זה דבר אחד.
אבל לא ללכת להתחסן סתם "כי אני נגד המאבק בקורונה" ?מה????
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2021 16:28 |
|
| |
מכון גרטנר: המוגנות מפני הדבקה של מחלימים מהגל השני לפני 9-10 חודשים דעכה דרמטית והיא שווה לכמחצית מהמוגנות של מחלימים מהגל השלישי לפני 6-7 חודשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2021 21:17 |
|
| |
| Honeycooki כתבה: |  |
|
|
ושוטה עוד הרבה יותר גדול הוא מי שבגלל הדמיונות שלו לעצור מגיפה משחק כפרות עם מדינה שלימה, משבית חינוך ילדים, הורס פרנסות, ומשגע לאנשים את השכל עד כדי טירוף.
שום צעד, ואני חוזר ואומר, שום צעד, לא יעצור את המגיפה.
לא סגרים, לא בידודים, לא מסיכות, ולא חיסונים!
|
|
|
|
|
|
|