|
|
| נשלח ב-3/9/2021 02:31 |
|
| |
"אושיית אינסטגרם חרדית"? אין חיה כזאת!
מאתר הידברות
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2021 12:14 |
|
| |
מענה יפה לכל אותן מתוסבכות שמחפשות קצת צומי בחוצות העיר....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2021 12:40 |
|
| |
יש חיה כזאת.
היא חיה אבל לא בן אדם.
בפרט שהיא לקחה את העורך דין אוסדיטשר, עדיף שלא להרחיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2021 12:51 |
|
| |
| דברי כתב: |  | יש חיה כזאת.
היא חיה אבל לא בן אדם.
בפרט שהיא לקחה את העורך דין אוסדיטשר, עדיף שלא להרחיב.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2021 12:51 |
|
| |
מי קבע שחרדי לא יכול לאכול דבר-אחר? מי החליט שחרדי לא יכול לנסוע בשבת? מי אתם שתקבעו מיהו חרדי? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2021 15:37 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | מי קבע שחרדי לא יכול לאכול דבר-אחר? מי החליט שחרדי לא יכול לנסוע בשבת? מי אתם שתקבעו מיהו חרדי? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה שקבע שאתה פיינשמעקער...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2021 20:46 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | מי קבע שחרדי לא יכול לאכול דבר-אחר? מי החליט שחרדי לא יכול לנסוע בשבת?
מי אתם שתקבעו מיהו חרדי?
|
|
נכון, ומי קבע שחרדי צריך להיות יהודי? גוי מלידה שחי באפריקה רוצה לקרוא לעצמו חרדי מי אנחנו שנקבע לו אם הוא חרדי
יודע מה, גם גבול השפיות אינו ברור, אף אחד לא יכול לקבוע מי צריך לשהות בבית חולים פסיכיאטרי ואיפה הגבול המדויק.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2021 21:14 |
|
| |
איש חשוך. איזה חשוך ובומר שאתה! פרוגרסיבי נאור יודע שאין חוסר שפיות. יש 'שפיות אלטרנטיבית'! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2021 22:50 |
|
| |
מזמן הגיע הזמן שהחרדים המודרניים יבינו שאינם באמת חרדים ויפתחו לעצמם זרם חדש ביהדות
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2021 11:35 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | איש חשוך. איזה חשוך ובומר שאתה! פרוגרסיבי נאור יודע שאין חוסר שפיות. יש 'שפיות אלטרנטיבית'!
|
|
זה בדיוק מה שטוענים כל השוהים בבתי החולים הפסיכיאטרים "שפיות אלטרנטיבית" לא ידעתי שיש לכם ככה אינטרנט חופשי שמה..
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|