לקנות מכשיר פשוט עם קו לא כשר...מבטיח לך שלא יהיו לך צנתוקים כלל (כל עוד לא תתן אותו חלילה לאיזו קופת צדקה...)
תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 14/09/2021 22:25:21
מזכיר את היהודי שמכר לגוי מזוזה לשמירה מפני הגנבים, הגוי חזר כעבור שבועיים וביקש להחזיר את המזוזה, "מה קרה? המזוזה לא הרחיקה את הגנבים?" - "אמנם הרחיקה, אבל מאז שמתי את המזוזה על הפתח - השנוררעס אינם מפסיקים לדפוק, עדיף כבר שיחזרו הגנבים"..
נשלח ב-14/9/2021 23:58
חלק מהצינתוקים לדעתי הם של רמאים נוכלים שלא עומד מאחריהם שום ארגון ושום מקרה המצריך עזרה. אומרים לך שם גנרי של כולל, ברכה של הרב קנייבסקי, לך תוכיח..
פעם כעסתי על הטלפניות שמתקשרות כל היום, אחר כך התחלתי להעריך אותם כי הם לפחות מקדישים מזמנם את הזמן שאני נדרש לתת להם, המצנתקים לעומתם חסים על זמנם ומתקשרים לאלף אנשים בבת אחת ורק מי שממש רוצה לתרום הם מוכנים להקשיב לו.. לבסוף התחלתי להעריך גם את המצנתקים, כי החלו להגיע טלפונים בהם אתה מתבקש להכניס את פרטי האשראי בהוראה קולית, חבל על זמנם של הטלפניות, רק לנו יש את כל הזמן שבעולם.
ואני בטוח שמתגלגלים שם מליונים.
נשלח ב-15/9/2021 01:15
יש צורה לחסום באופן רשמי, אאל"ט על ידי התקשרות לחברת ימות המשיח והמתנה בסבלנות וללחוץ על כל מיני שלוחות משלוחות שונות... לפחות לפני 3 שנים התהליך היה להתקשר ל-0773137770-אח''כ -6 אח''כ 2.
זכור לי גם שראיתי לאחרונה שאפשר לתבוע בבית משפט (לאחר קבלת היתר הלכתי) ולקבל פיצויים אפשר גם לתבוע לאחר היתר הלכתי:
נשלח ב-15/9/2021 12:04
למרות שהתופעה מצומצמת מאוד במכשירים החכמים. אך גם לשם מידי פעם החצופים האלו מסתננים. אז למי שלא יודע, במכשירים החכמים אפשר להתקין אפליקציה בחינם. כמו אפליקציית ME. ולהגדיר לה לחסום כל מה שמוגדר כספאם\זבל לפי דיווחים של המשתמשים האחרים. ושלום על ישראל.
נשלח ב-15/9/2021 13:04
אחרי 15 טלפונים מהבוקר, כולל מספר המתחיל ב03, האם נראה לכם שיש כאלו שמקשיבים להקלטה ותורמים לאחר מכן? יש לי תחושה שלא (אולי רק לארגונים מוכרים/ גדולים שממילא תורמים להם)
לענ"ד
הדרך היחידה שיש בשביל לעצור את ההטרדות האלה.
זה לפרסם מעל במה ציבורית כגון כאן.
את מי שעומד "מאחורי זה"
נניח שהתקשרו מקופת העיר, צריך שלפחות 100 אנשים יתקשרו להרב פלנר אליו הביתה ולאמא שלו למשל
בכל שעות היממה
ולהסביר להם שהבן / בעל שלהם עשה משהו מאוד לא מוסרי.
וכמו שהם לא אוהבים את זה, שיבינו שלא עושים את זה.
ואגב סיפור.
לפני שנתיים הרבה אנשים קיבלו טלפון הטרדה מעיתון המבשר עם תקליט של בנימין ליפקין על יריד ספרים ..
היו כמה אנשים שמאוד חרה להם הדבר הזה.
והם פרסמו את כאבם במלא קבוצות וואצאפ, התגובה לא בוששה לבוא ובמצורף גם המספרים של המבשר והמספר של בנימין ליפקין ...
המבשר שוב לא חזרו על הטעות הזאת (: