אני שומע שמועות רבות בעניין גוף הכשרות אוצר הארץ שנעות בין אוצר בי"ד לכתחילה לבין היתר מכירה בתחפושת. למישהו יש מידע מהימן בעניין? (לפי האתר שלהם בם לא משתמשים בהיתר מכירה אבל כן בערבה צפונית)
כשרות למהדרין מן המהדרין. מכוון זה שנים על ידי תלמידי חכמים גדולים ומנוהל על ידי בקיאים גדולים בעולם המעשה כולם יראים שלמים וישרים ומאחר וכל התוצרת יהודית ודאי עדיף טפי מכל הכשר אחר.
נשלח ב-19/9/2021 11:33
יין_לבנון כתב:
כשרות למהדרין מן המהדרין. מכוון זה שנים על ידי תלמידי חכמים גדולים ומנוהל על ידי בקיאים גדולים בעולם המעשה כולם יראים שלמים וישרים ומאחר וכל התוצרת יהודית ודאי עדיף טפי מכל הכשר אחר.
נאך מיר א מאן דאמר: על מה אתה מדבר? על שמיטה בזמן הזה חייבים למסור את הכיס ואת הנפש, ועל כולם את הפה לירקות שהושקו במי ביוב מזוהמים והינם סכנה לבריאות.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/09/2021 11:53:41
נשלח ב-19/9/2021 11:34
והטענה היא?
נשלח ב-19/9/2021 11:42
יין_לבנון כתב:
והטענה היא?
הודעתי צינית מראשיתה עד סופה. הצדק עמך לחלוטין. אבל אולי חייבים לומר דברים ברורים. חלק מהירקות של הנכרים מושקים במי ביוב מזוהמים והינם סכנה לבריאות! כל חלופה אחרת רצויה ועולה עשרת מונים על סחורה ערבית.
נשלח ב-20/9/2021 07:50
אוי לי מיצרי ואוי לי מיוצרי. הדת"לים תופסים אותם על שאינם מוכרים היתר מכירה והחרדים חושדים בהם שכן מוכרים היתר....