הועבר
אל תמסרו את מפתחות הרכב שלכם בחניונים!!!
חמישי האחרון 7.10 21:00 נכנסתי לחניון ישרים ליד הדוידקה בירושלים. חניון שאני רגילה לחנות בו ומכירה את הנהלים.
ניגש אליי בחור שמציג עצמו כעובד בחניון, אומר לי שהחניון
מלא. ביקשתי שימצא לי מקום פנוי אחד, ואכן מצא וכיוון אותי להיכנס. שאלתי כמה יעלה לי לחנות במקום, שאל כמה זמן אני צריכה ושמשלמים כשחוזרים. אמרתי שעתיים-שלוש, מסרתי לו את מפתח הרכב כנהוג בחניון הזה, כשחוסמים רכב משאירים מפתח.
בדיעבד טעות חיי.
חוזרת בשעה 01:00 בלילה לחניון ולא מוצאת את הרכב. עושים חיפוש בכל המגרש, אולי הזיזו את הרכב שלי כי חסם רכבים אחרים...
אבל אין רכב!! פונים לבעל החניון לקבל דין וחשבון, מספרים לו את הסיפור, אבל הוא אמר שאין לו שום עובד ערבי, שהוא לבד במשמרת. מסך שחור יורד עליי...הלם, פחד, בכי, אכזבה וכעס על עצמי, ובעיקר עלבון. איך אדם המציג עצמו כעובד המקום הצליח לעבוד עליי בכזאת קלות. איך אני בעצמי מסרתי לגנבים את מפתח הרכב שלי!!!
ניידת שהזעקנו למקום קיבלה לאחר בדיקה, דיווח שהרכב הגיע לשטחים כבר בשעה 23:05.
כבר אז הבנו הכל...הרכב כבר פורק מזמן.
במצלמות האבטחה שאגב הותקנו רק באותו היום, רואים את הבחור שקיבל אותי בחניון, עם כובע ומסיכה, כיוון אותי ולקח ממני את המפתח לרכב, מסתובב במקום ומשתף פעולה עם עוד בחור, ושתי דקות אחרי שיצאתי מהחניון כבר הניע את הרכב ונסע.
אז חברים...אחרי יומיים לא פשוטים, הרבה בכי וכעס בעיקר על
עצמי, אני כותבת כדי למנוע את המקרה הבא. אל תבטחו באף אחד!! הרי זה יקרה שוב. כי ככה נהוג בחניון הזה, למסור מפתח כשחונים את הרכב.
מצרפת כאן את התמונות. אולי מכם תבוא הישועה אולי מישהו שמכיר מישהו ראה/שמע. אולי בזכות זה שהרכב "ל" משמש לפרנסה יהיה עמנו חסד.
כי במשטרה לא נראה שיעשו משהו. אפילו את הצילומים הוצאנו בעצמינו.
זה הרכב שכבר לא שלי...
רכב ללימוד נהיגה, קאיה פורטה לבנה, 2016
מס' רכב 8822038.
שבוע טוב ובשורות טובות לכולם.