בית פורומים בחדרי חרדים

אלעזר שטרן יתפטר גם מתפקידו כשר ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2021 16:44 לינק ישיר 
אלעזר שטרן יתפטר גם מתפקידו כשר ?

עמית סגל: לא הבנתי את ההיגיון - אם שטרן סבור שאינו יכול להיות יו"ר סוכנות על רקע ההתבטאויות - למה שר הוא יכול לכהן ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2021 16:54 לינק ישיר 

נקווה מאוד שזה תחילת נפילתו של הנוד הנפוח הזה 

הוא דיבר לא פעם על החרדים בצורה מגעילה ביותר... איש מתנשא ומגעיל 

ומה שאני הכי לא מבין זה איך בכלל חברי הכנסת החרדים מדברים איתו עם קריב הרפורמי לא אבל עם שטרן הרפורמי כן... לא רק שלא מחרימים אלא אפי' חברים... בערוץ הכנסת ראיתי לא פעם בלילות של דיונים ששטרן היה נציג הממשלה והם מפטפטים איתו כמו חבר מהשטיבלעך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2021 17:13 לינק ישיר 
אם היית יודע מה עשה למען חרדים כשהיה נספח צה''ל בארה''ב, וכשהיה אוגדונר...

פלדלפי כתב:

ומה שאני הכי לא מבין זה איך בכלל חברי הכנסת החרדים מדברים איתו עם קריב הרפורמי לא אבל עם שטרן הרפורמי כן... לא רק שלא מחרימים אלא אפי' חברים... בערוץ הכנסת ראיתי לא פעם בלילות של דיונים ששטרן היה נציג הממשלה והם מפטפטים איתו כמו חבר מהשטיבלעך 

לה''ו. אויייי אויייי אויייי, הוא דיבר מגעיל...
זה פוליטיקה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2021 17:24 לינק ישיר 
פלדלפי

hot_trend כתב:
פלדלפי כתב:

זה פוליטיקה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כנראה שאתה לא מכיר אותו... הוא מגעיל הרבה לפני הפוליטיקה... תשאל את החייל שהוא הדליף את הפרטים שלו ליאיר לפיד ואת החילות שהוא השתיק אותן 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2021 18:12 לינק ישיר 
הייתי חייל חרדי שלו ... והוא עשה לי ביקורות פתע מס' פעמים, ''ומשום מה'' אף פעם לא פישלתי

פלדלפי כתב:
פלדלפי

hot_tr כתב:
פלדלפי כתב:

זה פוליטיקה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כנראה שאתה לא מכיר אותו... הוא מגעיל הרבה לפני הפוליטיקה... תשאל את החייל שהוא הדליף את הפרטים שלו ליאיר לפיד ואת החילות שהוא השתיק אותן 

לה''ו. והיה האוגדונר של עוד עשרות חרדים, ומי שפישל, חטף!
בין אם היה חרדי, דת''ל, דתי לייט או חילוני!

נ.ב. השרה ברביבאי הייתה קצינת השלישות תחתיו, ואף חייל חרדי לא ''סבל'', אפי' ההפך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2021 18:15 לינק ישיר 

מסכן אלי אבידר... בנה על זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2021 18:18 לינק ישיר 

עירית לינור

חושבים שהדבר הכי גרוע שאלעזר שטרן עשה הוא להתרברב שגרס תלונות אנונימיות על הטרדה מינית, ואז אמר שרק נכשל בלשונו?
ובכן, זה כלום לעומת הפעם ההיא ב-2018 שבה צעק על שרת התרבות מירי רגב: "מירי, מירי, אני לא רוצה לדבר פה על איך התקדמת בצבא, לא כדאי - את יודעת שאני יודע".
ושתי ההתבטאויות גם יחד הן כאין וכאפס לעומת מסע ההתנכלות שביצע שטרן, בהיותו ראש אכ"א, כנגד החייל חננאל דיין-מגד. זה סירב ללחוץ את ידו של הרמטכ"ל דן חלוץ בטקס הענקת תעודות חיילים מצטיינים בשנת 2006, בגלל חלקו בהתנתקות. ובכך הזמין על עצמו את נקמתו הבוערת של שטרן.
שטרן זימן את דיין ללשכתו והאשים אותו ברדיפת פרסום ובהסתה. אחר כך פנה לבית הנשיא וביקש לבטל את תעודת ההצטיינות כיוון שהשארת ההצטיינות על כנה כמוה "כמתן לגיטימציה להתנהגות מבזה, מסיתה ומסוכנת". מבית הנשיא נפנפו לשטרן את הצורה: "פעלת בנמהרות, ביהירות ובחוסר שיקול דעת", כתב לו המנכ"ל משה גורל, "...בית הנשיא איננו מקבל תכתיבים מראש אכ"א...אני דוחה בשאט נפש את מכתבך לנשיא המדינה...מכתבך נטול נימוס ודרך ארץ, יהיר ומתנשא...הטפות המוסר שלך אינן במקומן".
כיוון שתאוות הנקם של שטרן לא באה על סיפוקה, הוא הדליף את תמליל שיחות הנזיפה וגם את התיק האישי של דיין ליאיר לפיד, אז בעל טור בידיעות אחרונות. לתוהים: זו עבירה פלילית.
"חננאל הסובל", "המתפתל", "המשתולל", "הסורר", "הגואל", "המחלל", "המגולל", "המטרלל", "המחלל" - כתב עליו לפיד. דיין הגיש נגדו תביעת דיבה, וזכה ב-12,000 ש"ח.
שטרן לא שקט על שמריו. הוא פנה לאגודה למען החייל וביקש שתבטל את מילגת הלימודים שהעניקו לחייל המצטיין. האגודה למען החייל נענתה. דיין תבע גם אותה, ולאחר שניצח קיבל בחזרה את המילגה, עם ריבית והצמדה.
דיין תבע גם את שטרן, וצה"ל פיצה אותו ב-31,000 ש"ח בתנאי שלא יגיש קובלנה פלילית נגד האלוף.
שטרן קיבל הערה מהרמטכ"ל, השתחרר מצה"ל והמשיך לקריירה פוליטית במפלגת "התנועה" של ציפי לבני ואחר כך במפלגת "יש עתיד" של לפיד, מפלגה נורמלית של אנשים נורמלים שבאים ממקום טוב. רק תיזהרו לא לעצבן אותם

את הסיפור המלא תוכלו לקרוא בכתבה של קלמן ליבסקינד מ-2013, ובפוסט שפרסם דיין עצמו. שניהם בתגובות הראשונות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2021 18:56 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:

כל מילה.
מהרגע שהדבר הזה פותח את הפה - עושה לי בחילה. משהו בקול ובחיתוך הדיבור.
מין יוסי שריד אבל מזרחניק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2021 21:10 לינק ישיר 

hot_tr כתב:
הייתי חייל חרדי שלו ... והוא עשה לי ביקורות פתע מס' פעמים, ''ומשום מה'' אף פעם לא פישלתי

פלדלפי כתב:
פלדלפי

hot_tr כתב:
פלדלפי כתב:

זה פוליטיקה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

נ.ב. השרה ברביבאי הייתה קצינת השלישות תחתיו, ואף חייל חרדי לא ''סבל'', אפי' ההפך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מדבר על שטרן? הוא בסך הכל פיקד תקופה קצרה על אוגדה שהיתה לקראת פירוק, אוגדת מילואים מאוד קטנה. באיזו מסגרת היו שם עשרות חרדים?
נספח צה"ל בארה"ב? הרקורד של שטרן לא מספיק בשביל התפקיד הזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2021 02:16 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:

עירית לינור

חושבים שהדבר הכי גרוע שאלעזר שטרן עשה הוא להתרברב שגרס תלונות אנונימיות על הטרדה מינית, ואז אמר שרק נכשל בלשונו?
ובכן, זה כלום לעומת הפעם ההיא ב-2018 שבה צעק על שרת התרבות מירי רגב: "מירי, מירי, אני לא רוצה לדבר פה על איך התקדמת בצבא, לא כדאי - את יודעת שאני יודע".
ושתי ההתבטאויות גם יחד הן כאין וכאפס לעומת מסע ההתנכלות שביצע שטרן, בהיותו ראש אכ"א, כנגד החייל חננאל דיין-מגד. זה סירב ללחוץ את ידו של הרמטכ"ל דן חלוץ בטקס הענקת תעודות חיילים מצטיינים בשנת 2006, בגלל חלקו בהתנתקות. ובכך הזמין על עצמו את נקמתו הבוערת של שטרן.
שטרן זימן את דיין ללשכתו והאשים אותו ברדיפת פרסום ובהסתה. אחר כך פנה לבית הנשיא וביקש לבטל את תעודת ההצטיינות כיוון שהשארת ההצטיינות על כנה כמוה "כמתן לגיטימציה להתנהגות מבזה, מסיתה ומסוכנת". מבית הנשיא נפנפו לשטרן את הצורה: "פעלת בנמהרות, ביהירות ובחוסר שיקול דעת", כתב לו המנכ"ל משה גורל, "...בית הנשיא איננו מקבל תכתיבים מראש אכ"א...אני דוחה בשאט נפש את מכתבך לנשיא המדינה...מכתבך נטול נימוס ודרך ארץ, יהיר ומתנשא...הטפות המוסר שלך אינן במקומן".
כיוון שתאוות הנקם של שטרן לא באה על סיפוקה, הוא הדליף את תמליל שיחות הנזיפה וגם את התיק האישי של דיין ליאיר לפיד, אז בעל טור בידיעות אחרונות. לתוהים: זו עבירה פלילית.
"חננאל הסובל", "המתפתל", "המשתולל", "הסורר", "הגואל", "המחלל", "המגולל", "המטרלל", "המחלל" - כתב עליו לפיד. דיין הגיש נגדו תביעת דיבה, וזכה ב-12,000 ש"ח.
שטרן לא שקט על שמריו. הוא פנה לאגודה למען החייל וביקש שתבטל את מילגת הלימודים שהעניקו לחייל המצטיין. האגודה למען החייל נענתה. דיין תבע גם אותה, ולאחר שניצח קיבל בחזרה את המילגה, עם ריבית והצמדה.
דיין תבע גם את שטרן, וצה"ל פיצה אותו ב-31,000 ש"ח בתנאי שלא יגיש קובלנה פלילית נגד האלוף.
שטרן קיבל הערה מהרמטכ"ל, השתחרר מצה"ל והמשיך לקריירה פוליטית במפלגת "התנועה" של ציפי לבני ואחר כך במפלגת "יש עתיד" של לפיד, מפלגה נורמלית של אנשים נורמלים שבאים ממקום טוב. רק תיזהרו לא לעצבן אותם

את הסיפור המלא תוכלו לקרוא בכתבה של קלמן ליבסקינד מ-2013, ובפוסט שפרסם דיין עצמו. שניהם בתגובות הראשונות

נשלח מהאנדרואיד שלי

כל מילה.
שטרן הוא מהנאלחים ביותר מבין חברי הכנסת והשרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2021 14:36 לינק ישיר 
asher177

YYona כתב:
hot_tr כתב:

פלדלפי כתב:
פלדלפי

hot_tr כתב:
פלדלפי כתב:

זה פוליטיקה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מדבר על שטרן? הוא בסך הכל פיקד תקופה קצרה על אוגדה שהיתה לקראת פירוק, אוגדת מילואים מאוד קטנה. באיזו מסגרת היו שם עשרות חרדים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אוגדה 370 נוסטלגיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2021 14:38 לינק ישיר 

שטרן חשב שהוא לא יכול/ראוי להיות יו"ר הסוכנות או שאין לו סיכוי להיבחר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2021 14:39 לינק ישיר 

לפיד חייב אותו להתפטר, לפני שהוא יפטר אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2021 14:50 לינק ישיר 
אכן, היום מכירים את זה רק בתור כלא עופר

asher177 כתב:
asher177

YYona כתב:
hot_tr כתב:

פלדלפי כתב:
פלדלפי

hot_tr כתב:
פלדלפי כתב:

זה פוליטיקה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

אוגדה 370 נוסטלגיה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אלעזר שטרן יתפטר גם מתפקידו כשר ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext