בקשו רחמים על נשות האינסטגרם - דיווחים ראשוניים ברשת על התהפכות של שני ג׳יפים בדיונות בדובאי במסגרת טיול שנערך ביום האחרון לביקור האושיות החרדיות בדובאי,
בתקרית דווח על מספר פצועים ופצועות קל במקום שאמורים להתפנות כעת לקבל טיפול רפואי.
נשלח ב-31/10/2021 23:24
חרדיות?
חרדיות הן לא.
בכבוד ואהבה אני אומר את זה, שכל אחד יבחר את הדרך שלו, ויעשה מה שטוב לו בחיים ואני לא אלוקים ולא יכול לשפוט מי צדיק ומי לא, אבל דבר אחד אני יודע, חרדיות הן לא.
נשלח ב-1/11/2021 00:31
יעל יוכבד בת רחל. עיתונאית 'כיכר השבת' שהתלוותה לנשות האברכים במסע שבוע האופנה בדובאי. (פצועה קל)
לא ראשוני ולא מתפנות כרגע.. זה קרה בשעות הצהריים המוקדמות היום.. סתם בשביל הדיוק של הסקופ..
ואגב, יש דיבורים רבים על בלגן שלם שהלך שם בשבוע האופנה הזה, שרבות מהמשתתפות בו בלוגריות ובעלות חנויות אופנה חרדיות. דיבורים על ריקודים בפני גברים, הכפשות הדדיות על טעם ואיכות הבגדים, ואפילו בריחה בחזרה לארץ של חלק מהן בשל כך, מוקדם מהצפוי.
לא ראשוני ולא מתפנות כרגע.. זה קרה בשעות הצהריים המוקדמות היום.. סתם בשביל הדיוק של הסקופ..
ואגב, יש דיבורים רבים על בלגן שלם שהלך שם בשבוע האופנה הזה, שרבות מהמשתתפות בו בלוגריות ובעלות חנויות אופנה חרדיות. דיבורים על ריקודים בפני גברים, הכפשות הדדיות על טעם ואיכות הבגדים, ואפילו בריחה בחזרה לארץ של חלק מהן בשל כך, מוקדם מהצפוי.
חרדיות?חרדיות הן לא.בכבוד ואהבה אני אומר את זה, שכל אחד יבחר את הדרך שלו, ויעשה מה שטוב לו בחיים ואני לא אלוקים ולא יכול לשפוט מי צדיק ומי לא, אבל דבר אחד אני יודע, חרדיות הן לא.
ואחר כך מתפלאים למה לא מכניסים את הילדים לבית יעקב
נשלח ב-1/11/2021 12:23
כי צריכים להכניס לבית חולים, וגם להתפלל עליהם
נשלח ב-1/11/2021 14:02
בשבוע האחרון הופצו תיעודים בהם נראית אשת האברך שצועדת על המסלול ואחרות שמפזזות בהתלהבות גדולה סביב תושב מקומי לבוש בגדי לבן מסורתיים, וחוגגות בריקודים עם ישראלים וזרים.
מה שיותר מרגש זה שבין אותן נשות האברכים ישנן שליחות ציבור שבשבוע שעבר זעקו בתקשורת את הזעקה החרדית נגד הגזירות.
כך הן זעקו מדם ליבן:
"הורדתי לחמשים אחוז משרה בעקבות הגזירה הזאת של אביגדור ליברמן"
נציגת נשות האברכים: "למעלה מ-12,000 נשים חרדיות" אמנון לוי: מה הן רוצות? אשת אברך: "הן מתכוונות להתפטר, הן מתכוונות להתפטר, הן ישבו בבית והילדים ישבו בבית" אמנון לוי: איך זה יקדם אותן, ממה הילדים יאכלו אם גם האבא וגם האמא לא יעבדו?
נציגת נשות האברכים:
"הגזירה היא על הילדים, הילדים הם אלה שיסבלו מזה"
"האבא יקבל רק כמה מאות שקלים, אלפיים זה מתרומות ועמותות"
בקשו רחמים על נשות האינסטגרם - דיווחים ראשוניים ברשת על התהפכות של שני ג'יפים בדיונות בדובאי במסגרת טיול שנערך ביום האחרון לביקור האושיות החרדיות בדובאי,
בתקרית דווח על מספר פצועים ופצועות קל במקום שאמורים להתפנות כעת לקבל טיפול רפואי.
הבנתי. האבא אברך האמא חוגגת בדובאי והילדים במעון. ממש מסתדר לי כהגיון בריא
בדרך כלל הבעל הוא ''נעבאך'' שנשמע לשגעונות של אשתו ולחלומותיה להיות דוגמנית ( לא תחת חברה אלא מטעם עצמה כמובן ) או ''אושיית רשת'' עם עשרה עוקבים אנונימים
הבנתי. האבא אברך האמא חוגגת בדובאי והילדים במעון. ממש מסתדר לי כהגיון בריא
בדרך כלל הבעל הוא ''נעבאך'' שנשמע לשגעונות של אשתו ולחלומותיה להיות דוגמנית ( לא תחת חברה אלא מטעם עצמה כמובן ) או ''אושיית רשת'' עם עשרה עוקבים אנונימים
תאמין לי שגם הבעלים בסיפור מרוויחים על הדרך (וגם מפסידים המון אבל לכל אחד יש סדרי עדיפויות אחרים בחיים)
השתלות שיער בחינם כדי לפרסם את המכון, טיפולי שיניים בחינם, שיפוץ בית בחינם, טיסות לחול על חשבון חברת טיסות שרוצה פרסומת, וכן הלאה והלאה. ברור שמדובר בבלון ריקני שבסוף יתפוצץ להם (לבעל ולאישה האומללים) בפנים, אבל בינתיים לא נראה לי שהבעלים שלהם כל כך סובלים.