בית פורומים בחדרי חרדים

הרב ברלנד עוד לא הודה ברצח אורלוזורוב?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/11/2021 23:01 לינק ישיר 
הרב ברלנד עוד לא הודה ברצח אורלוזורוב?!

זה פחות משנה שהרצח היה בשנת 1933.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2021 23:03 לינק ישיר 

איזה רב???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2021 23:05 לינק ישיר 

נראה לך מתאים שפרשה חמורה שכזאת זה נושא לבדיחות ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2021 23:05 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
איזה רב???
עם אשתו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2021 23:21 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:
נראה לך מתאים שפרשה חמורה שכזאת זה נושא לבדיחות ?
אני לא מתבדחת, הברלנד הזה לא בריא, ולכן בעיני אין חשיבות שהוא הודה במיוחס לו.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/11/2021 23:46:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 00:09 לינק ישיר 

את מאבחנת פסיכיאטרית בנוסף לכל? מנין לך שהוא לא בריא ברמה כזו שאינו נאמן על הודאותו? אולי גם מסר פרטים מוכמנים?

אני מבין שליצנות זה כייף, אבל יש כאן יהודים שעברו על ג' החמורות: ע"ז ג"ע וש"ד. ויש משפיעים, דיינים ומקובלים שעוד תומכים בהם, אולי עכשיו יחדלו מכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 00:36 לינק ישיר 

מה אתם רוצים מהטרול(ית).
כרגע צריך להראות ש"השטח החרדי תומך בברלנד" אז כותבים ככה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 00:47 לינק ישיר 

רק היום יצא לי לראות במלואו את התחקיר של שני חזיזה בדבר הסודות של ״שובו בנים״. לכל בר בי רב דיג יומא בפסיכולוגיה של שקרים ברור הן מהקלטת השיחות ובמיוחד מהווידאו שמעלימים הרבה מאד מן האמת שידועה למדברים. אז כנראה שבדומה לדיני גזל - עדיף להודות קצת לפני שמפלילים אותך, סה״כ זה יכול רק לשמש לטובתך במשפט…

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 01:20 לינק ישיר 
אניכברחוזר

לךתדע1 כתב:
נראה לך מתאים שפרשה חמורה שכזאת זה נושא לבדיחות ?אני לא מתבדחת, הברלנד הזה לא בריא, ולכן בעיני אין חשיבות שהוא הודה במיוחס לו.

גיב מי א ברייק
אם הוא מספיק "בריא" כדי לשחק אותה שבכל פעם שהוא מגיע לבית המשפט הוא "פתאום" מתעלף לו וצריך להוציא אותו באלונקה משם 
אז הוא גם מספיק בריא כדי שנאמין להודאות שלו 
אל תצאי להגנתו לא ביקשו זאת ממך 
תאמיני לי שהוא משלם מספיק כסף לעורכי הדין שלו כדי שיטענו בבית המשפט את כל הטענות המגוכחות שלהם  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 08:27 לינק ישיר 

הושפעתי מהסרטון שראית אתמול ב-" בעולמם"  שבו ברלנד מתרברב שהוא רצח ערבים אמרתי בליבי שהבן אדם חייב להיות משוגע! אבל הבסיס לדיון בפרשה הוא שהמשטרה עושה את עבודתה נאמנה: מלאכת קודש של ממש!  אמר כבר היועץ המשפטי לממשלה בפרשה אחרת, שבה היו כאלה שניסו לומר שרודפים את האישיות שנחקרת, שהוא ניזון מראיות ולא משמועות. למה אני אומרת שהמשטרה עושה עבודת קודש? משום שאני נזכרת איזה דרך חתחתים ומאמצים היא עשתה כדי לפענח את הרצח של הבחורה נועה אייל ע"ה. אני בטוחה שגם אצל החלאה ברלנד המשטרה לא תחסוך במאמצים כדי להוציא את האמת לאור. הביקורת היחידה שיש לי על רשויות החוק: מדוע הקלו עמו בעסקת טיעון עד כדי כך. ש רק ריצה 11 חודשי מאסר ולא התייחסו אליו כמו אל עבריין מועד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 08:40 לינק ישיר 

הכל נובע אצלו מיצר שליטה בלתי נשלט, הניצול שלו על שליטה באנשים שקיבל את זה תוך ניצול כאילו יש כאן עבודת השם מופלגת וצדקות עצומה תוך כדי רכיבה על הצדיק הק' רבי נחמן שזכה למשוך המונים עד היום הזה, וכך שלט על חיי אנשים ועל נשים, סוג של נרקסיזם או הפרעה דומה, ועדיין מסתובבים סביבו חבורת אוילים שמוחם לא נפתח, כמה חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 08:47 לינק ישיר 

דברי כתב:
הכל נובע אצלו מיצר שליטה בלתי נשלט, הניצול שלו על שליטה באנשים שקיבל את זה תוך ניצול כאילו יש כאן עבודת השם מופלגת וצדקות עצומה תוך כדי רכיבה על הצדיק הק' רבי נחמן שזכה למשוך המונים עד היום הזה, וכך שלט על חיי אנשים ועל נשים, סוג של נרקסיזם או הפרעה דומה, ועדיין מסתובבים סביבו חבורת אוילים שמוחם לא נפתח, כמה חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 09:54 לינק ישיר 

מסתבר שהברלנד הזה לא רק מגלה עריות, אלא גם שופך דמים, לכאורה.
איך יהודים עדיין הולכים אחריו??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 10:09 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

הושפעתי מהסרטון שראית אתמול ב-" בעולמם"  שבו ברלנד מתרברב שהוא רצח ערבים אמרתי בליבי שהבן אדם חייב להיות משוגע! אבל הבסיס לדיון בפרשה הוא שהמשטרה עושה את עבודתה נאמנה: מלאכת קודש של ממש!  אמר כבר היועץ המשפטי לממשלה בפרשה אחרת, שבה היו כאלה שניסו לומר שרודפים את האישיות שנחקרת, שהוא ניזון מראיות ולא משמועות. למה אני אומרת שהמשטרה עושה עבודת קודש? משום שאני נזכרת איזה דרך חתחתים ומאמצים היא עשתה כדי לפענח את הרצח של הבחורה נועה אייל ע"ה. אני בטוחה שגם אצל החלאה ברלנד המשטרה לא תחסוך במאמצים כדי להוציא את האמת לאור. הביקורת היחידה שיש לי על רשויות החוק: מדוע הקלו עמו בעסקת טיעון עד כדי כך. ש רק ריצה 11 חודשי מאסר ולא התייחסו אליו כמו אל עבריין מועד...

אין ספק שאת צודקת, ולא צריך להיות פסיכיאטר כדי להבין את זה.
כתבתי באשכול אחר דברים דומים, וגם שדבר כזה עוד לא קרה (למיטב ידיעתי המוגבלת בהיסטוריה היהודית), שמשוגע מאברבנאל נותן הוראות, ואנשים שאמורים להיחשב "נורמלים", מקשיבים לו ומבצעים את פקודותיו.

וזה כמובן לא כדי להגן עליו. זה כדי להעיר אותנו מהליכה כסוס עוור אחרי כל פסיכי שצועק שהוא המשיח או גאב"ד מרוקו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 11:24 לינק ישיר 

דברי כתב:

יצר השליטה, הוא של בנו ואשתו!
השולטים בו בחוזקה!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2021 12:48 לינק ישיר 

אליעזר ברלנד הוא איש מטורף ללא עקבות ומעצורים שמנהיג כת. הלוואי שהפעם
יצליחו לרסק אותו ואת הכת ההרסנית שלו.

צריך אדם לעמוד על המשמר לבל יפול חלילה לכת. ישנם סימני אזהרה שיש לשים
לב אליהם. מידע על כך אפשר לראות ב"המרכז הישראלי לנפגעי כתות".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב ברלנד עוד לא הודה ברצח אורלוזורוב?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext