| נשלח ב-3/11/2021 21:20 |
|
| |
מזעזע! כך מייעצים רבנים לנשים חרדיות שחוות אלימות
ובסוד נואפים מי יעמוד...

|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 11:08 |
|
| |
מזעזע! גועל נפש! לא יאומן כמה גברים עם חשיבה מעוותת וחולנית מחזיקים בתפקידים רבניים. שמחתי שהציגו לפחות רב אחד נורמלי שמייעץ בנחרצות שצריך להתגרש כאשר יש אלימות מסוכנת.
לצפייה ביוטיוב
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 14:00 |
|
| |
עם כל הכבוד , מי הוא הרב החכם הנ"ל ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 14:03 |
|
| |
אני לא נכנס לתוכן הבעיה, אלא לתוכן הדברים , לא יתכן שרב יתבטא כך לאישה שמגיעה אליו פעם ראשונה, ומתבטא בגסות כפוחז וריק. מי זה הרב הזה בכלל, ה' ישמור.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 14:05 |
|
| |
ונא לא להיפגע אך נראה שכל ה"רבנים רבניות" שם תלמידות של א. ברלנד ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 14:37 |
|
| |
הלפרין הוא רב סטנדרטי לגמרי, ומאכזב לראות איך הוא מדבר בגסות ובטיפשות דוקא הרבנית קוק, למרות שעורכי הסרט מדגישים שהיא אומרת 'לא להתגרש', ולמרות שהיא אוכלת כל הזמן... מאד מזדהה עם ה'קרבנית' ומנסה לעודד אותה, היא ממליצה ללכת למשטרה כדי להפחיד, ורק אומרת שלא למהר להתגרש, כי אולי אפשר לטפל.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 16:51 |
|
| |
הצפיה הייתה קשה ומטרידה... ממש עצוב שזה המצב, ואין לנשים כתובת לפנות אליה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 17:19 |
|
| |
גם לאינסטלטור יש ריח רע בבגדים,
כנראה אלה רבנים ששומעים כל יום עשרות נשים וגברים מכל סוגי הכאבים והבעיות, והרגישות יורדת,
הרבנית קוק הייתה ממש לענין, ורק אותה הצלחתי לשמוע מהתחלה ועד הסוף,
אם היו שואלים אותי, אין טעם לנשים ללכת לרבנים גברים, גברים יילכו לגברים ונשים תלכנה לנשים,
אבל אז יקומו ויצעקו מה הפאנטיות הזו, למה להדיר יש רבנים גברים ממש צדיקים, וממש טהורים וכשאשה באה אליהם אין להם שום מחשבה זרה וכשהיא מאוד יפה הם ממש עוצמים עיניים ונגעלים....... אז המציאות מוכיחה מיום ליום, שמעטים מאוד מאוד הצליחו לבטל את יצר הרע של ניאוף מתוכם, וגם אחרי שנים רבות של עבודה עדיין הוא קיים במעט אצלהם, ולכן הפתרון האמיתי שירותים (נתינת שירות) לנשים מנשים ושירותים לגברים מגברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 19:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 19:46 |
|
| |
כן.
וגם אם כוונתו לשם שמים בדיבורים כאלו, אבל אחרי שהמשפחה כבר נכוותה ברותחין עם אחד הרבנים מבני המשפחה
שנתחלל שמו בגלל דיבורים כאלו פתוחים, היה עליו להיזהר שבעתיים, ובמיוחד עם אשה שהוא כלל לא מכיר.
ושלפי שאלותיו כלל לא ידע אם היא אשכנזיה או ספרדיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 21:21 |
|
| |
| אבאבאווער כתב: |  | וגם אם כוונתו לשם שמים בדיבורים כאלו. |
|
אכן, מן המפורסמות שכל המקובלים הנואפים ושאר צדיקים פוקדי עקרות (מכל העדות) שנתפסו ובמערומיהם (ואלו שייתפסו בעתיד) מכוונים את כל מעשיהם אך ורק לש"ש (לשם שדיים)... ואוי לו למי שיעז להטיל במחשבתם סרך פיגול ח"ו
ובסוד קדושים וכו' והוא רחום יכפר וגו'
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 04/11/2021 21:47:11
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2021 21:38 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | גם לאינסטלטור יש ריח רע בבגדים,
כנראה אלה רבנים ששומעים כל יום עשרות נשים וגברים מכל סוגי הכאבים והבעיות, והרגישות יורדת,
אם היו שואלים אותי, אין טעם לנשים ללכת לרבנים גברים, גברים יילכו לגברים ונשים תלכנה לנשים,
אבל אז יקומו ויצעקו מה הפאנטיות הזו, למה להדיר יש רבנים גברים ממש צדיקים, וממש טהורים וכשאשה באה אליהם אין להם שום מחשבה זרה וכשהיא מאוד יפה הם ממש עוצמים עיניים ונגעלים....... אז המציאות מוכיחה מיום ליום, שמעטים מאוד מאוד הצליחו לבטל את יצר הרע של ניאוף מתוכם, וגם אחרי שנים רבות של עבודה עדיין הוא קיים במעט אצלהם, ולכן הפתרון האמיתי שירותים (נתינת שירות) לנשים מנשים ושירותים לגברים מגברים. |
|
מסכים מאוד
לאחרונה יש גם טוענות רבניות ובודקות הלכה ועוד כל מיני דברים שנותנים מענה לאישה לגשת לאישה כדי לקבל טיפול ייעוץ או שירות אחר וזה מצויין
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2021 18:22 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | וגם אם כוונתו לשם שמים בדיבורים כאלו. אכן, מן המפורסמות שכל המקובלים הנואפים ושאר צדיקים פוקדי עקרות (מכל העדות) שנתפסו ובמערומיהם (ואלו שייתפסו בעתיד) מכוונים את כל מעשיהם אך ורק לש"ש (לשם שדיים)... ואוי לו למי שיעז להטיל במחשבתם סרך פיגול ח"ו
ובסוד קדושים וכו' והוא רחום יכפר וגו'
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 04/11/2021 21:47:11 |
|
לצערי אני נאלץ לחלוק עליך (בהנחה שלא אתה ולא אני יודעים בוודאות, וגם שקשה לדעת על כל אדם וכו ובפרט שלצערינו מדובר באנשים רבים ומגוונים). ההנחה שלי שרוב האנשים מכוונים את מעשיהם לשם שמים ויצר הרע "מחכה להם בסיבוב", כאשר יצרא דעריות הוא קשה ומגיע מכל מיני כיוונים (ולכן קשה להאמין להקלטות של תחקירנים, יש סיכוי שהם גרמו לרב להבין שכך כדאי/נכון לדבר וכדו'), הם מקבלים את האשה הראשונה בלית ברירה ובאמת יש מזה הרבה סייעתא דשמיא ואין שום יצר, ובפעם השנייה זה קצת קוהה ובעשירית כבר מועדים מעט וכו'... כך היה דרכו של יצה"ר שהיום אומר לו עשה כך ונדמה כחוט השערה. לצערי לי אין תשובה מה כן צריך לעשות, כי במציאות קשה לומר שאין מצבים שכדאי שהאשה תפנה ישירות לרב, לכן אני מציע שגם אם אשה פונה לרב גבג, האשה תהיה כל הזמן עם היד (שלה!) על הדופק ותשים לב איפה משוטטות עיניו הממזריות של הרב - גדול ככל שיהיה. וכמובן, אני מדבר רק על ת"ח שגדולתם בתורה, א ל עמי ארצות שאין להם אפילו "תורה תבלין", אין לי מושג איך הם מעזים להיכנס לזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2021 19:02 |
|
| |
ולכן שתלכנה רק לגניקולוגיות... בהצלחה
| אפיפנס כתב: |  |
אבל אז יקומו ויצעקו מה הפאנטיות הזו, למה להדיר יש רבנים גברים ממש צדיקים, וממש טהורים וכשאשה באה אליהם אין להם שום מחשבה זרה וכשהיא מאוד יפה הם ממש עוצמים עיניים ונגעלים....... אז המציאות מוכיחה מיום ליום, שמעטים מאוד מאוד הצליחו לבטל את יצר הרע של ניאוף מתוכם, וגם אחרי שנים רבות של עבודה עדיין הוא קיים במעט אצלהם, ולכן הפתרון האמיתי שירותים (נתינת שירות) לנשים מנשים ושירותים לגברים מגברים. |
| מסכים מאוד לאחרונה יש גם טוענות רבניות ובודקות הלכה ועוד כל מיני דברים שנותנים מענה לאישה לגשת לאישה כדי לקבל טיפול ייעוץ או שירות אחר וזה מצויין |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2021 19:44 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | אפיפנס כתב: |  |
| מסכים מאוד לאחרונה יש גם טוענות רבניות ובודקות הלכה ועוד כל מיני דברים שנותנים מענה לאישה לגשת לאישה כדי לקבל טיפול ייעוץ או שירות אחר וזה מצויין |
|
|
| אגב בדברי חיים מובא שנשים בודקות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2021 21:46 |
|
| |
|
|