| נשלח ב-11/11/2021 17:42 |
|
| |
ברוך הבא - ראש הישיבה הרבי מגור שליט"א בארה"ק
כשם שזכה לעורר לב רבבות בארה"ב, כה יתן וכה יוסיף בארה"ק, יגדיל תורה ויאדיר בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 19:43 |
|
| |
רעבע שמעבע...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 20:51 |
|
| |
הביע זאת כמחאה שקראו לו רעבה
| קלעפער כתב: |  | | רעבע שמעבע... |
|
ציטוט מה'בית ישראל'...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 21:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 22:26 |
|
| |
אובססיה במיטבה!
בגור קיבלו הוראה להחרים את עיתון משפחה כיון שהוא פירסם את מסע הגר"ש אלתר.
כמו כן בעלי חנויות שמוכרים עיתונים קיבלו הוראה לא למכור עיתון משפחה.
בדוק!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 22:54 |
|
| |
עיתון משפחה מתנהל בשיטה כלכלית מוזרה, לפיה עדיף להתפרנס מכתבות יחצ על חשבון דעת הקהל על איכות העיתון. ככה זה כשכל שבוע הם מוצאים איזה צדיק נסתר עלום שם שכל עם ישראל כבר יודע מעוצמת קדושתו וכו', ומורחים את העיתון באלפי פרסומות לדירות ורכבים ששום כיס לא מסוגל לרכוש. לדעתי זו טעות קשה, כי ביום שאנשים לא ירכשו את העיתון כי אי אפשר לקרוא מילה מרוב פרסומות וגם המעט תוכן הוא ממומן, התוצאה תהיה שהפופולריות של העיתון תצנח ועמה גם הפרסומות וכתבות היחצ. בכל מקרה, לפי האנלוגיה שלי , גם השיקול שחסידי הגר"ש משלמים כסף ביד ומיד, שווה לעיתון יותר מהשאלה של תפוצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 23:29 |
|
| |
הם לא רואים לאן הם מגיעים עם האלימות הזו??? עוד כמה פאשלות הם צריכים לעבור עד שייכנס קצת שכל לראשים שלהם?? נוסעים במהירות לעבר התהום ומנסים לסחוב את כל הציבור אתם!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 23:40 |
|
| |
| timobl כתב: |  | אובססיה במיטבה! בגור קיבלו הוראה להחרים את עיתון משפחה כיון שהוא פירסם את מסע הגר"ש אלתר. כמו כן בעלי חנויות שמוכרים עיתונים קיבלו הוראה לא למכור עיתון משפחה. בדוק! |
|
גלוי נאות: את השיטה אתם המצאתם...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 23:42 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | הם לא רואים לאן הם מגיעים עם האלימות הזו??? עוד כמה פאשלות הם צריכים לעבור עד שייכנס קצת שכל לראשים שלהם?? נוסעים במהירות לעבר התהום ומנסים לסחוב את כל הציבור אתם!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
משלי כ"ז:
אִם תִּכְתּוֹשׁ אֶת הָאֱוִיל בַּמַּכְתֵּשׁ בְּתוֹךְ הָרִיפוֹת בַּעֱלִי לֹא תָסוּר מֵעָלָיו אִוַּלְתּוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 23:49 |
|
| |
לא נכנעים לאלימות!
| timobl כתב: |  | אובססיה במיטבה!
בדוק! |
|
מחר אי"ה אחרוג ממנהגי וארכוש את השבועון
תוקן על ידי momeir ב- 11/11/2021 23:50:00
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 23:55 |
|
| |
כה אמר אחד מזקני ירושלים: לפעמים אנו רואים, מישהו שסיגל לעצמו דרך עקומה, ובכל זמן ובכל מצב הוא רצוף טעויות אחר טעויות, אסטרטגיות או מטאפוריות. ואתה מתפוצץ וחושב לעצמך, איך הלה אינו תופס את עצמו. ואינו עוצר. התשובה היא: כשאדם נוסע בכביש, ותעה בדרכו, כאשר בטעות נכנס לכביש לא נכון. מכאן ואילך הוא נוסע רק 'ישר ישר', אבל למעשה הוא מעמיק את טעותו עוד ועוד. כלומר הוא עשה 'טעות אחת' ותו לא. כאשר אחר כך הוא רק נוסע ישר, אבל הטעות הראשונית עולה לו ביוקר, כאשר הוא הולך ומתרחק יותר ויותר. כך בני אדם, לפעמים עושים טעות אחת בלבד, בהסתכלות/בהנהגה/בתגובה לא נכונה, מעתה ואילך הם כבר משמשים/מזינים/מתרצים/מזדנבים אחר הטעות הראשונה, ולעיניהם הם כבר עושים הנהגה ישרה כסרגל, ואינם חשים/מזהים שהם מעמיקים את הטעות עוד ועוד.
ולענייננו - -
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2021 23:59 |
|
| |
בדוק! |
|
ממעקב של הרבה שנים,
עיתון 'משפחה' לא ניבהל מחרמות ואיומים,
יש לו קו שמחליטים עליו במערכת העיתון,
ואיתו הוא הולך, ולא הפעם הראשונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 00:02 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | עיתון משפחה מתנהל בשיטה כלכלית מוזרה, לפיה עדיף להתפרנס מכתבות יחצ על חשבון דעת הקהל על איכות העיתון. ככה זה כשכל שבוע הם מוצאים איזה צדיק נסתר עלום שם שכל עם ישראל כבר יודע מעוצמת קדושתו וכו', ומורחים את העיתון באלפי פרסומות לדירות ורכבים ששום כיס לא מסוגל לרכוש. לדעתי זו טעות קשה, כי ביום שאנשים לא ירכשו את העיתון כי אי אפשר לקרוא מילה מרוב פרסומות וגם המעט תוכן הוא ממומן, התוצאה תהיה שהפופולריות של העיתון תצנח ועמה גם הפרסומות וכתבות היחצ. בכל מקרה, לפי האנלוגיה שלי , גם השיקול שחסידי הגר"ש משלמים כסף ביד ומיד, שווה לעיתון יותר מהשאלה של תפוצה. |
|
כל העיתונים בארה"ב מלאים כתבות נרחבות אודות הביקור
עם הרבה מאוד תמונות,
אני הבאתי שני עיתונים ואולי הייתי צריך להביא עוד כמה.......
למה שעיתון משפחה, יתנהג אחרת מהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 00:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 00:34 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
יש כוחות טובים בגור. שכולם יצליחו
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2021 00:36 |
|
| |
בדוק! |
|
|
|
|
|
|