שוב נראה שאנשי רל"ב מעריכים אותו כ"קוסם" ו"איש על" הרבה יותר ממעריציו. הראייה - שמעריציו מודים שאינו מושלם ולכן מכירים בכך שלא הצליח לעמוד לגמרי נגד חוצפתו וגסותו של ארדואן אבל עדיין מעדיפים אותו על פני אלטרנטיבות שארדואן לא מתבייש לירוק להם בפנים {עדיין לעצור אזרחים סתם זה כבר קפיצת מדרגה} אבל אלו שאובסיסיביים נגדו מוכנים להמליך אפילו אנשים הזויים כמו לפיד-בנט בטענה שביבי לא מושלם אז בואו נביא ילדים קטנים שידרדרו את ישראל הרבה יותר ,לך תבין היגיון של אובססיבי...
נ.ב. אתה יודע לגבי איזה פוליטיקאי אני סבור שאולי כן היה מצליח לעמוד מולו גם טוב יותר מאשר ביבי:)
נשלח ב-18/11/2021 16:45
אני הייתי מתבייש בעובדה שארדואן נתן לי מתנה ללא כל תמורה...
נשלח ב-18/11/2021 17:34
מישהו פה חושב שארדואן פתאום נהיה נחמד ושחרר ללא כל תמורה?
אנחנו לא חיים במזרח התיכון?
אין דבר כזה ללא כל תמורה ! ! !
אם לא עכשיו, אזי אחר כך
נשלח ב-18/11/2021 18:23
אני חושב שהיה צריך לעשות המון בשביל לשחרר אותם מידי החוטפים הטורקיים אבל אני רוצה לדעת כמה זה עלה וכאשר הרזרבי והרזרבי לעתיד אומרים לי שזה ללא תמורה אני לא קונה את זה ומדאיג אותי שהם לא מוכנים להגיד לי כמה הם שילמו
משנאתם את בנט ולפיד מייחלים חסידיו השוטים של נתניהו לכשלונות המדינה. אני משתתף בצערם הכבד של חסידים שוטים אלה על שחרורם המהיר והמוצלח של בני הזוג אוקנין. המאוכזבים מן השחרור ניצבים במחנה אחד עם שאר אויבי ישראל שסובלים קשה כשמשהו טוב קורה כאן. לא נותר אלא לאחל לנו שהמדינה וראשיה יצליחו, ולשונאי ישראל שכאב הלב שלהם יגדל ויחריף.
נשלח ב-18/11/2021 20:22
מצדרביעי
עיבל כתב:
משנאתם את בנט ולפיד מייחלים חסידיו השוטים של נתניהו לכשלונות המדינה. אני משתתף בצערם הכבד של חסידים שוטים אלה על שחרורם המהיר והמוצלח של בני הזוג אוקנין. המאוכזבים מן השחרור ניצבים במחנה אחד עם שאר אויבי ישראל שסובלים קשה כשמשהו טוב קורה כאן. לא נותר אלא לאחל לנו שהמדינה וראשיה יצליחו, ולשונאי ישראל שכאב הלב שלהם יגדל ויחריף.
מצחיק, כאילו שכחנו את הדמגוגיות שעשיתם כשביבי שחרר את נעמה יישכר והביא את עצמות רון ארד לארץ, טיפ קטן - הייתי מציע לכם לא להיות צבועים במקומות שבהם כולם רואים לכם את הצביעות, תנסו בצורה קצת יותר מתוחכמת...
נשלח ב-18/11/2021 20:54
הפוליטיקאי שלך זגזג מול ביבי יותר מלבני. ונכון לעכשיו הוא חזר לזרועותיו.
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי
hot_tr כתב:
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי
דברי כתב:
כולנו בה-ל-ם בכלל על זה שארדואן העיז לעשות כזה משחק מכוער, זה לא היה קורה אצל ביבי, אבל עם 2 טירונים כמו בנט-לפיד הכל אפשרי.
לה''ו. אכן, המרמרה והכסף, ההשטלטות הדתית בהר הבית ויו''ש, אירוח הנייה, ההתקרבות לאיראן, גינוי ושת''פ נגד ישראל, לא אירעו בזמן ביבי...
שוב נראה שאנשי רל"ב מעריכים אותו כ"קוסם" ו"איש על" הרבה יותר ממעריציו. הראייה - שמעריציו מודים שאינו מושלם ולכן מכירים בכך שלא הצליח לעמוד לגמרי נגד חוצפתו וגסותו של ארדואן אבל עדיין מעדיפים אותו על פני אלטרנטיבות שארדואן לא מתבייש לירוק להם בפנים {עדיין לעצור אזרחים סתם זה כבר קפיצת מדרגה} אבל אלו שאובסיסיביים נגדו מוכנים להמליך אפילו אנשים הזויים כמו לפיד-בנט בטענה שביבי לא מושלם אז בואו נביא ילדים קטנים שידרדרו את ישראל הרבה יותר ,לך תבין היגיון של אובססיבי...
נ.ב. אתה יודע לגבי איזה פוליטיקאי אני סבור שאולי כן היה מצליח לעמוד מולו גם טוב יותר מאשר ביבי:)
מצחיק, כאילו שכחנו את הדמגוגיות שעשיתם כשביבי שחרר את נעמה יישכר והביא את עצמות רון ארד לארץ, טיפ קטן - הייתי מציע לכם לא להיות צבועים במקומות שבהם כולם רואים לכם את הצביעות, תנסו בצורה קצת יותר מתוחכמת...
התבלבל עם עצמות זכריה באומל (וכן, היו הרבה דיבורים על ניסיונות מטורפים של צבא רוסיה להביא גם את עצמות אלי כהן ורון ערד). עדיין זה הישג גדול, בפרט שהתמורה שנטען שביבי נתן לפוטין, לא טופלה על ידי בנט הכל-יכול ולהיפך, רוסיה רק הכשיחה עמדות מאז שהוא הגיע כפי שפוטין בעצמו הצהיר