בית פורומים בחדרי חרדים

שובן של המלוניות. בנט הכריז על המדינות בהן התגלה זן הקורונה החדש כאדומות - החוזרים יישלחו למלוניות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2021 22:16 לינק ישיר 
שובן של המלוניות. בנט הכריז על המדינות בהן התגלה זן הקורונה החדש כאדומות - החוזרים יישלחו למלוניות

יאללה טוסו למדינה אדומה, ותקבלו און די האוס שבועיים בונוס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2021 22:20 לינק ישיר 

לה''ו. אפי, אתה ראשון יא תמניא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2021 12:28 לינק ישיר 

ירון אברהם:
פרסום ראשון: אחת החולות שאותרו בווראינט הדרום אפריקני נסעה באוטובוס מהמרכז עד לאילת. עוד לא איתרו את השעה והקו. החשש: סיכוי שיש עוד לא מעט שנדבקו ולא יודעים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2021 12:52 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

ירון אברהם:
פרסום ראשון: אחת החולות שאותרו בווראינט הדרום אפריקני נסעה באוטובוס מהמרכז עד לאילת. עוד לא איתרו את השעה והקו. החשש: סיכוי שיש עוד לא מעט שנדבקו ולא יודעים

מישהו עדיין זוכר את הפיראט האדום??

ההיסטוריה חוזרת על עצמה ואנשים חוזרים על עצמם ביחד אתה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2021 12:57 לינק ישיר 

זה אומר שכל נוסעי האוטובוס יפונו בכפייה למלוניות? עכשיו ברור למה "עוד לא איתרו את השעה והקו", מעניין אם היה לוקח כ"כ הרבה זמן אם היתה התרעת מחבל באוטובוס..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2021 13:02 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

hot_tr כתב:

ירון אברהם:

מישהו עדיין זוכר את הפיראט האדום??

ההיסטוריה חוזרת על עצמה ואנשים חוזרים על עצמם ביחד אתה.

הפירט האדום וכל השאר סתם היפוכונדרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2021 13:05 לינק ישיר 
עובדת במלון באילת נדבקה. יאללה בלגן

רה"מ ושר הבריאות יקיימו מסיבת עיתונאים ב14:30 בנושא הווריאנט החדש | 4 מאומתים התגלו עד כה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2021 13:10 לינק ישיר 
בנט: אנחנו כרגע בפתחו של מצב חירום, אני מבקש מכולם היערכות והירתמות מלאה לעבודה מסביב לשעון

*מדברי ראש הממשלה, נפתלי בנט, בפתח הדיון בעניין זן הקורונה החדש - B.1.1529:*

"לפני כמה שבועות, כשעשינו את התרגיל הלאומי "אומגה" לתרחיש של וריאנט קטלני חדש, זה היה נראה קצת תלוש. מיותר לציין שזה אחד המהלכים הכי משמעותיים שהכינו אותנו בדיוק למצב שאנחנו עכשיו, אולי, נמצאים בו. כבר אתמול בערב חזרנו לתובנות מהתרגיל והתחלנו ליישם במהירות.

הוריאנט החדש מדבק מאוד, בקצב הרבה יותר מהיר מהדלתא. אנחנו כרגע ניזונים ממערכת הבריאות של דרום אפריקה, שעושה עבודה מאוד מרשימה, אבל אין לנו עדיין את מלוא המידע. בימים הקרובים הידע שלנו יתרחב בצורה מאוד מהירה - נדע האם הוריאנט באמת פורץ חיסוניות, באיזה קצב, האם זה קטלני יותר או לא, איך זה משפיע על ילדים, וכיו"ב.

במהלך הלילה עודכנתי שנמצאה חולה מאומת פה בישראל, וזה מטריד.

*עיקרון העל שלנו כרגע הוא לפעול מהר, חזק ועכשיו. בעיקר במה שנוגע לכניסות לישראל והיציאות ממנה,* עד שהמצב יתבהר. כשיתבהר, נחליט מה אנחנו עושים.

*אנחנו כרגע בפתחו של מצב חירום, אני מבקש מכולם היערכות והירתמות מלאה לעבודה מסביב לשעון".*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2021 13:17 לינק ישיר 

*זן הקורונה החדש:*

*עלה ל-4 מספר המאומתים שאותרו בארץ*.

מדובר ב-4 נשים מחוסנות:

בת 34, עובדת זרה, חמקה מבידוד ואותרה באילת, בדירה של חברתה, לאחר שנסעה באוטובוס שבו היו כ-20 איש. חוסנה בחיסון של אסטרהזניקה בחודש יוני.

בת 64, אמריקאית שהגיעה מדרום אפריקה דרך אתיופיה. מחוסנת בחיסון של ג'ונסון אנד ג'ונסון מחודש ספטמבר. נמצאת בבידוד בבית משפחתה.

בת 32, הגיעה מדרום אפריקה דרך דובאי. מחוסנת במנה שלישית של פייזר החל מחודש ספטמבר (בעלה ובנה יצאו שליליים בשדה, היא יצאה חיובית ובדיקתה נשלחה לריצוף. שלושתם בבידוד בביתם ברעננה)

בת 59, שחזרה ממדגסקר דרך טורקיה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2021 13:42 לינק ישיר 
הכונו לביאת המשיח החדש: סגרים.

[26.11, 13:36] בעקבות הזן החדש: רה"מ ובכירי משרד הבריאות דנים באפשרות לאסור כניסת זרים לישראל בנתב"ג. (כאן).
[26.11, 13:36] *ד"ר אלרעי פרייס*
לסגור את נתב"ג הרמטית לשבוע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שובן של המלוניות. בנט הכריז על המדינות בהן התגלה זן הקורונה החדש כאדומות - החוזרים יישלחו למלוניות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext