| נשלח ב-1/12/2021 21:09 |
|
| |
אהל מרנן האמרי אמת והפני מנחם. דלת הכניסה לגברים סגור
אני עומד מול הדלת מאוכזב, וקול השירה נשמע ברקע.. לא היה לי נעים, פניתי לי בשביל של הכניסה לנשים, ב"ה שם היה הדלת פתוחה לכיון הציונים הקדושים זצוק"ל, התפללתי חזק לישועת הכלל והפרט, נחמד היה לשמוע ברקע איך שהחסידים שמחים ושרים את השיר החדש ; הנרות הללו קודש הם, ועוד שיר שמח ללא מילים, וכן ; ויהי נועם ה' אלוקינו... זה היה היום ברבע לשמונה בערב, אם תוכלו להעביר לממונים שהם הרחיקו לכת, וגם אם אפשר להתקין ברז לנטילת ידיים בכניסה לגברים, ולא יזיק מתקן מים לשתיה. ברוכים תהיי, חנוכה שמח נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 01/12/2021 21:16:31
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 00:36 |
|
| |
מה יום מיומיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 01:37 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | מה יום מיומיים? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 01:42 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2021 02:18 |
|
| |
כשסיימתי להתפלל בציון ניסיתי לצאת דרך הכניסה של הגברים, וללא הצלחה, ככה שאתה לא יכול לומר שהם מעוניינים שלא יכנסו לישיבה, כי השער לישיבה נגיש וד"ל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2021 03:32 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אהל מרנן האמרי אמת והפני מנחם. דלת הכניסה לגברים סגור
אני עומד מול הדלת מאוכזב, וקול השירה נשמע ברקע.. לא היה לי נעים, פניתי לי בשביל של הכניסה לנשים, ב"ה שם היה הדלת פתוחה לכיון הציונים הקדושים זצוק"ל, התפללתי חזק לישועת הכלל והפרט, נחמד היה לשמוע ברקע איך שהחסידים שמחים ושרים את השיר החדש ; הנרות הללו קודש הם, ועוד שיר שמח ללא מילים, וכן ; ויהי נועם ה' אלוקינו... זה היה היום ברבע לשמונה בערב, אם תוכלו להעביר לממונים שהם הרחיקו לכת, וגם אם אפשר להתקין ברז לנטילת ידיים בכניסה לגברים, ולא יזיק מתקן מים לשתיה. ברוכים תהיי, חנוכה שמח תוקן על ידי רציף ב- 01/12/2021 21:16:31 |
|
ממה אתה מתלהב ?? בדרך הם מבזים ומתחצפים ומתנהגים בגסות רוח. וחושבים שהם קנו את האוטובוסים והם יכולים להשליט את דעתם העקומה !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2021 04:14 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | אהל מרנן האמרי אמת והפני מנחם. דלת הכניסה לגברים סגור
אני עומד מול הדלת מאוכזב, וקול השירה נשמע ברקע.. לא היה לי נעים, פניתי לי בשביל של הכניסה לנשים, ב"ה שם היה הדלת פתוחה לכיון הציונים הקדושים זצוק"ל, התפללתי חזק לישועת הכלל והפרט, נחמד היה לשמוע ברקע איך שהחסידים שמחים ושרים את השיר החדש ; הנרות הללו קודש הם, ועוד שיר שמח ללא מילים, וכן ; ויהי נועם ה' אלוקינו... זה היה היום ברבע לשמונה בערב, אם תוכלו להעביר לממונים שהם הרחיקו לכת, וגם אם אפשר להתקין ברז לנטילת ידיים בכניסה לגברים, ולא יזיק מתקן מים לשתיה. ברוכים תהיי, חנוכה שמח תוקן על ידי רציף ב- 01/12/2021 21:16:31 |
|
ממה אתה מתלהב ?? בדרך הם מבזים ומתחצפים ומתנהגים בגסות רוח. וחושבים שהם קנו את האוטובוסים והם יכולים להשליט את דעתם העקומה !!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2021 19:22 |
|
| |
לפי מה שאני יודע הגורים אינם נוהגים לתת משהו לציבור הרחב. ולכן התפלאתי למה נותנים לציבור הרחב להיכנס לאוהל, וכבר התחלתי לחשוב שאולי אינם מאמינים שאפשר לפעול שם ישועות, ולכן לא איכפת להם שהציבור הרחב נכנס, אבל כשנכנסתי פנימה וראיתי את קופות הצדקה, הבנתי כבר למה המקום פתוח לקהל הרחב, ואולי רק בקופת הנשים מצאו כסף, ולכן סגרו את כניסת הגברים.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|