| נשלח ב-3/12/2021 12:25 |
|
| |
לנשים בלבד!
לאחרונה רווחת התופעה: נשים ובנות חרדיות עושות לייזר בכל הגוף. האם לא הרחקתן לכת? היכן שמענו דברים כאלה? האם אנו רוצים להידמות לגרועות שבעמים? או שהבעיה אצלי-כי חונכתי בצורה שמרנית ואני בעצם זאת שמייצגת את "האלטע מאדע במיטבה"?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2021 13:35 |
|
| |
יש הלכה שלגברים אסור להוריד שערות במקומות מסויימים, כי אין לגבר לנהוג במנהג נשים (מקור הלכתי כלשהו ע"פ גוגל) לדעתי צריך גם להכיל את זה על כתיבה בפורום...... וברצינות, אמנם מקבלים גרושים על פתיחת אשכולות, אבל לא חסר נושאים, שאלות קיטבג, פה? כדי ליצור עוד דיון על נושאי צניעות? חסרים פורומים נשיים? אמר כבר מי שאמר, שאילו שמתעסקים כל היום בנושאי צניעות, הם, הם עצמם נגועים בזה מכך רגל ועד ראש, וזה חלק מהסטיה שלהם..... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2021 13:49 |
|
| |
ואו טינופת מרוכזת, אני יכול להישבע שלך תדע זה גבר, והצדקנות הזאת "חונכתי בצורה שמרנית" עלק.. אם כך חונכת אל תבוא לפורום שכולו גברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2021 18:48 |
|
| |
דווקא אני ומאמין שיש עוד בעד שיפתחו פה אשכולות בנושא צניעות גם אני אלטע מאדדע וחושב שהרבה חרדים צריכים לקבל את האמת בפרצוף דרך האינטרנט..לך תדע לא מעניין אם גבר או אשה מעניין הנושא, ולגבי לייזר בכל הגוף לאשה אין איסור ואם עושה לה הרגשה טובה בלב וחוסך לה להתייסר משעווה או סכינים בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2021 19:33 |
|
| |
| איפה_יוסלה כתב: |  | | ואו טינופת מרוכזת, אני יכול להישבע שלך תדע זה גבר, והצדקנות הזאת "חונכתי בצורה שמרנית" עלק.. אם כך חונכת אל תבוא לפורום שכולו גברים. |
|
פורום זה כולו גברים?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2021 19:37 |
|
| |
| איפה_יוסלה כתב: |  | | ואו טינופת מרוכזת, אני יכול להישבע שלך תדע זה גבר, והצדקנות הזאת "חונכתי בצורה שמרנית" עלק.. אם כך חונכת אל תבוא לפורום שכולו גברים. |
|
לפני הרבה חודשים, ביקשתי מכוווווולם שלא להגיב לניק הזה,
שכל מהותו, לפגוע ככל האפשר בציבור החרדי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2021 21:31 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | ואו טינופת מרוכזת, אני יכול להישבע שלך תדע זה גבר, והצדקנות הזאת "חונכתי בצורה שמרנית" עלק.. אם כך חונכת אל תבוא לפורום שכולו גברים.
לפני הרבה חודשים, ביקשתי מכוווווולם שלא להגיב לניק הזה,
שכל מהותו, לפגוע ככל האפשר בציבור החרדי |
| במבחן התוצאה: אתה והניקים הנוספים שלך בפורם בין היתר הניק שלך momair הם אלה שפגעו בציבור החרדי וכתוצאה מהמלצתכם על הגאון(זוכרים מי שלא הפסיק לספר לנו כמה ביבי הוא גאון של אמא) ביבי נתניהו .החרדים אוכלים עכשיו מרורים. אבל אני התרעתי בזמן, שההליכה אחרי ביבי תביא אסון על הציבור החרדי וזה בעצם מה שאנו רואים עכשיו. אז לך תנגב לך את האף השמן שלך צרוע-זב חוטם, ותמשיך לתת לנו התרעות על קרקרים בלי סומסום או לספור את-כמות הממחטות בחבילות הטישו. משועמם שכמותך.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/12/2021 22:02:49
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2021 00:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2021 01:01 |
|
| |
התחלתי להחזיק אצבע על F5 כדי לעשות לפותח האשכול סוטול-היי מרוב "צפיות", אבל נמאס לי. אתם יותר ממוזמנים להמשיך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2021 07:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2021 16:02 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
| לא ניתן להרחיב יותר מדי על הנושא בגדול אתה צודק.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2021 16:18 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | |
| לא ניתן להרחיב יותר מדי על הנושא בגדול אתה צודק. |
|
אסטטיקה זה אומר שהיא חלקה בכל הגוף, למעט שיער הקרקפת גבות וריסים, ככה זה הטעם של הגבר לפחות. נראה לי שבמחננו הגבר לא נוגע בשיער הגוף, למעט בזקן ובשפם ובאיזור הראש, וזה בסדר מבחינתה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 05/12/2021 16:40:48
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2021 21:06 |
|
| |
אינדיבידואלי מאוד יש לי חברים עם סוודר צמר בגוף והרב התיר להם בפירוש לעשות לייזר, מומלץ להתייעץ עם רב, יש היתר לזה, ברוב הפעמים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2021 13:41 |
|
| |
לנשים יש מספיק פרובלמות משל עצמן ואינן זקוקות להכבדות נוספות
|
|
|
|