| נשלח ב-12/12/2021 18:24 |
|
| |
הגבלות קורונה חדשות- מישהו מכיר חולה קורונה?
אני באמת מנסה להבין, שכן בתחילת המגפה הכרתי חבר מפה, שכן משם, אבא ואמא שחלו ואפילו מכר שנפטר, כל הזמן שמענו על חולי קורונה מסביב ולמרות שרובם המוחלט קיבל את זה בצורה קלה, ידענו שצריך להיזהר בשביל החולים והזקנים ולכן יש צידוק להגבלות.
אבל היום כשיש דיונים ורעיונות חדשים איך להצר את צעדנו ולהגביל אותנו שוב, לאחר המוטציה ״אומיקרון״, שהיא בעצם מיתוג חדש לקורונה אחרי שהגרסה הראשונה כבר לא מרגשת אף אחד, אני באמת מנסה להבין האם יש צורך בהגבלות נוספות במצב הנוכחי?
אני לא מכיר אף אחד שחולה בקורונה למרות שאני חי בקהילה צפופה ותוססת, ביררתי אצל מכרים מערים אחרות וריכוזים חרדיים ולא חרדיים כאחד ואף אחד לא מכיר חולה בקורונה, אפילו לא במצב קל.
אז האם המגפה נגמרה ובכוח מנסים להחיות אותה כדי לתת צידוק להגבלות?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2021 18:32 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2021 18:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2021 18:56 |
|
| |
| קולולו כתב: |  | |
|
ומה מצבו?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2021 19:03 |
|
| |
בבית ספר של הבת שלי נתגלו מאומתים עם תסמינים קלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2021 20:45 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | בבית ספר של הבת שלי נתגלו מאומתים עם תסמינים קלים. |
|
ומה "גורמי המקצוע" אומרים על זה? בידוד 14 יום לכל בית הספר? בדיקה בשלישי ושביעי? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 01:24 |
|
| |
אני לא מכיר אנשים שמתו משתיים אקונומיקה מזוקקת. אני כן מכיר כמה אנשים שלקו בצריבות בעיניים, לאחר שימוש מרחוק באקונומיקה מדוללת. זה אומר, שאין כל סכנה בשתיית אקונומיקה וכל האזהרות הם שטויות של גורמים אינטרסנטים המעוניינים לזרות פניקה בציבור. (תמניא)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 02:05 |
|
| |
היום סיפר לי מזכיר של איזו ישיבה, שיש אצלם ככל הנראה קרוב למאה (!) בחורים, כמעט כל הישיבה, שקמו הבוקר כשיש להם תסמינים "כבדים", כלשונו, של קורונה. נכון להבוקר כשסיפר, הם לא נבדקו עם בדיקות, אבל כולם עם כאבי ראש עזים, וצריבה נוראה בגרון, ולדעתו זה קורונה. אין לי מושג מה עשו מהבוקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2021 19:03 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | בבית ספר של הבת שלי נתגלו מאומתים עם תסמינים קלים. |
|
ומה "גורמי המקצוע" אומרים על זה?
בידוד 14 יום לכל בית הספר? בדיקה בשלישי ושביעי?
|
|
|
|
|
|
|