| נשלח ב-19/12/2021 17:49 |
|
| |
האם דם הרוגי מירון מרוח על ידיו של אריה דרעי?
ח״כ אריה דרעי שלח היום באמצעות עו״ד אילן בומבך, מכתב התראה טרם נקיטת הליכים משפטיים לעיתונאי בן כספית, בעקבות דברים שכתב כספית בטורו ב׳מעריב׳ ובו האשים את ח״כ דרעי, כי ״דמם של 45 נספי אסון מירון מרוח על ידיו״ .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 18:02 |
|
| |
לה''ו. אם חלילה נגיד שכך, גם אנחנו נחטוף מבומבך... אז מה תכלית שאלתך?! כי אתה יכול להכשיל את כותבי הפורום ב200000₪... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 18:55 |
|
| |
האם דרעי עבריין מורשע? בומבך: "בחרת לעשות שימוש במינוח "עבריין מורשע", אף שמרשי ריצה את עונשו כבר לפני כמעט 20 שנים ושב מאז לחיים הפוליטיים בישראל, בהתאם ובכפוף לכל דין" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 18:58 |
|
| |
דם הרוגי מירון מרוח על ידיה של המשטרה,
היא הייתה אחראית לאירוע,
היא זו שפיקחה עליו,
והיא זו שיכלה לומר לאנשים, צפוף פה ,אל תיכנסו לכאן.
יחד איתם שותפים לדבר עבירה,
אלו שעשו את 'דרך מהדרין'
בצורה חסרת אחריות, שמסכנת חיים ! ! !
זה לא מהדרין לסכן חיי יהודים, זה עבירה גדולה כפשוטה ממש.
לאריה דרעי אין כל קשר לאירוע,
מותר לו לבקש ממאן דהו טובות, וגם ללחוץ עליו,
מי שהחליט לעשות את האירוע המסוכן, הוא אחראי, שזה משטרת ישראל ולא אף אחד אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 20:59 |
|
| |
דם מרוח על ידיו זו אמירה מרחיקת לכת ומוגזמת. נראה ממה שפורסם שלדרעי (ולפוליטקאים נוספים) יש חלק בלחץ על המשטרה ועל גורמים אחרים להימנע מכל הגבלה על הכניסה והחגיגות במירון. כמו כן, רבים מהממונים במירון מונו על ידי דרעי ושאר שרי ש"ס
לגבי עבריין מורשע, האם דרעי טוען שעובדתית זה לא נכון? האם יש התיישנות על התואר? יש איזו פסיקה תקדימית בנושא?
תוקן על ידי A_Smithee ב- 19/12/2021 21:00:51
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 21:19 |
|
| |
אני משער שבן כספית נסמך בטורו במעריב, שעליו יצא קצפו של דרעי, על העדות הדרמטית של עו"ד גליה קליין, היועצת המשפטית של המשרד לשירותי דת, בפני ועדת החקירה בשבוע שעבר.
https://shakuf.co.il/28973
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 22:51 |
|
| |
יש מספיק דם למרוח על ידי כולם. נא לא לריב. המשטרה, ועדת החמישה, הפוליטיקאים, העסקנים, הממשלה, המועצה המקומית, חברת האבטחה, המהנדסים, מנהיגי הקהילות, האנשים שנדחסו, ועוד ועוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2021 23:02 |
|
| |
איני אוהב ביטויים מהסוג הנל אבל בשידור החי מהאירוע ממש כמה דקות לפני האסון אפעס שווינגר לא שכח לציין ולהודות שלא נשכח בזכות מי ולמי מגיע התודה הגדולה על קיום האירוע וכאן ציין את שם השר בגאווה . אחרי כמה דקות כבר היה מאוחר למחוק את ההקלטה הזו. בקשר לאשמה דעתי האישית שזו אשמתו הפרטית של כל אחד שבא למירון בלג בעומר אף על פי שהברדק והבלגן היה ידוע לכל וכל שומר נפשו הדיר עצמו מהאירוע . לא הממשלה ולא חברת ביטוח צריכה לפצות את מי שלא שמר על עצמו והגיע לאירוע המסוכן הזו ודי להיתמם בבקשה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 07:32 |
|
| |
מה עם הקיצוניים שלא איפשרו לעשות סדר בהר מירון? לפני כמה שנים הם הפגינו בלי סוף מול הבית של שמוליק רבינוביץ. מה הם לא עשו כדי להשאיר את הבלאגן הזה על מקומו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 08:42 |
|
| |
יש עוול מסוים בעובדה שמנסים להדגיש בתקשורת את העובדה ששווינגר בירך את דרעי שבזכותו התקיים האירוע במירון. כל המלחמה של דרעי היתה אך ורק למנוע את הגבלות הקורונה שניסו להגביל שם לאחר שבמקומות אחרים כבר שיחררו. לגבי עצם האירוע והאסון. כבר אמרו רבים... כל שנה היה נס, השנה כבר לא.
|
|
|
|
|