הבת, הרבנית קולדצקי מתארת: 'איימו עלי וצעקו לי רוצחת'
הרבנית קולדצקי, מתארת בקולה את מסכת האיומים שהיא עוברת; "ב"ה כל הכלות שלי התחסנו והכל היה בסדר. אבא, עבר על כל הקלסרים ושמע את הטענות והכריע, שחייבים ללכת ולהתחסן"
למה עצרת? תתפלא לשמוע שבקרוב מאוד נקרא את מאמרו האקדמי: איך משיגים 3 דירות במקשה אחת ועוד נחשבים למועמדים לקבל כספי צדקה ב"ה.
נשלח ב-20/12/2021 10:20
שמתנגדי החיסונים ימצאו להם רב אחר שימליץ עליהם . שימצאו להם עיתון אחר שימליץ עליהם ... שימצאו להם עם אחר שימליץ עליהם... שימצאו להם מגיפה אחרת שתמליץ עליהם... שימצאו להם עולם אחר להפיץ את השטויות שלהם... ושיעזבו אותנו בשקט.
הרי מאז ומקדם כל הבאים בשערי הבית לא באו להתייעץ תוך הצגת דברים לעומק כמו שעשו למשל אצל הרב שטיינמן, אלא באו לשמוע את מוצא פיו תוך אמונה יוקדת ששכינה מדברת מתוך גרונו, ולמאמינים בזה הרי שכל עוד והרב מוציא את המילים בפיו לא השתנה גם היום כלום.
אין שום הבדל בין שאלה פרטית של ניתוח עם סיכון חיים לבין החיסונים, כי בשניהם לא ידוע שהרב למד רפואה ולא הוסמך לרופא, אבל יש מאמינים בכל היוצא מפיו, אז מה התעוררו הלועגים כיום????
נשלח ב-20/12/2021 11:18
בינתיים הנכדים מדברים מגרונם. אדרבה כולנו נשמח לשמוע ממנו בעניין הזה ובכל שאר העניינים העומדים על הפרק.
נשלח ב-20/12/2021 11:28
מפשפשמרדין כתב:
באמת שלא הבנתי את הלועגים כאן על דברי ר' חיים.
הרי מאז ומקדם כל הבאים בשערי הבית לא באו להתייעץ תוך הצגת דברים לעומק כמו שעשו למשל אצל הרב שטיינמן, אלא באו לשמוע את מוצא פיו תוך אמונה יוקדת ששכינה מדברת מתוך גרונו, ולמאמינים בזה הרי שכל עוד והרב מוציא את המילים בפיו לא השתנה גם היום כלום.
אין שום הבדל בין שאלה פרטית של ניתוח עם סיכון חיים לבין החיסונים, כי בשניהם לא ידוע שהרב למד רפואה ולא הוסמך לרופא, אבל יש מאמינים בכל היוצא מפיו, אז מה התעוררו הלועגים כיום????
מה שאתה עושה זה שאתה מחזק את טענות מתנגדי החיסונים.
גם אם לא נתייחס להבדל בין הוראה אישית להוראה ציבורית, ובלי להיכנס לדיון איך נראית השאלה ואיך נראית התשובה (הידועה מראש), זה בדיוק מה שטוענים מתנגדי החיסונים, שמי ששאל או ישאל את ר' חיים ישירות בלי מסננת וצנזורה של הנכדים קיבל או יקבל הוראה שלא להתחסן.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 20/12/2021 11:38:16
נשלח ב-20/12/2021 13:12
התפרסם סרטון ברור בענין שהוא אומר בקולו הברור שצריך לחסן ילדים
למה להגיד תשובה ידועה מראש?? למי זה ידוע? הנכד שואל אם צריך או מותר והוא אומר שצריך, נקודה. אם אתה רוצה לספר שהוא עשה חזרות איתו קודם על איך בדיוק לענות אז אתה לא מכיר את המערכת, הוא יכל לפשל את הנכד ואת כל המתכנסים שם באיזה משפט לא ברור וזה לא קרה. מי שמאמין בכל היוצא מפיו יאמין גם בזה ומי שלא אז עד היום הוא גם לא האמין בדבריו
שוב אני חוזר שלא באו לר' חיים לשאול בשביל לקבל חוו"ד של מומחה אלא של שכינה מדברת מתוך גרונו, ובענין החיסונים הוא דיבר ברור ולמאמינים לא כל כך משנה מה מכרו לו
נשלח ב-20/12/2021 15:31
אתם עושים כל מה שהשכינה המדברת מתוך גרונו אומרת לכם?
נשלח ב-20/12/2021 16:26
מפשפשמרדין כתב:
התפרסם סרטון ברור בענין שהוא אומר בקולו הברור שצריך לחסן ילדים
למה להגיד תשובה ידועה מראש?? למי זה ידוע? הנכד שואל אם צריך או מותר והוא אומר שצריך, נקודה. אם אתה רוצה לספר שהוא עשה חזרות איתו קודם על איך בדיוק לענות אז אתה לא מכיר את המערכת, הוא יכל לפשל את הנכד ואת כל המתכנסים שם באיזה משפט לא ברור וזה לא קרה. מי שמאמין בכל היוצא מפיו יאמין גם בזה ומי שלא אז עד היום הוא גם לא האמין בדבריו
שוב אני חוזר שלא באו לר' חיים לשאול בשביל לקבל חוו"ד של מומחה אלא של שכינה מדברת מתוך גרונו, ובענין החיסונים הוא דיבר ברור ולמאמינים לא כל כך משנה מה מכרו לו
לה''ו. אני מכיר אישית אברך שבא אליו ושאלו אם להתחתן?! השכינה מגרונו אמרה שבוודאי. והלב שלא מבין בשכינה התחתן תוך 27 שעות!!! והתחרט אחרי 72 שעות מהחופה. אממה?! ''הטבע'' עשה את שלו, והיא התעברה, והוא בתבערה! אז, תנו לר' חיים ללמוד בשקט ובנחת, כי זה מה ***שהוא*** רוצה
אני לא נכנס אם להאמין או לא רק מסביר את ההלך ילך כאן שזה לא משנה אם הרב מעורה בפרטים עד הסוף אלא העיקר מה שיצא מפיו אף אחד לא חייב להאמין אבל לא השתנה בענין זה כלום היום ללפני 10 שנים