| נשלח ב-20/12/2021 14:03 |
|
| |
בשכונה חרדית במרכז ירושלים פעוט בן 5 הסתובב ערום עם סימני אלימות
*דוברות המשטרה (ירושלים):*בשעה האחרונה התקבל דיווח אודות קטין כבן 5 שנראה מסתובב ברחוב במרכז ירושלים כשהוא ערום בפלג גופו התחתון. שוטרי תחנת לה הבירה שהגיעו למקום יחד עם צוות מד"א, איתרו את הילד כשעל גופו סימני אלימות. במהלך טיפול באירוע, החלו מתאספים אנשים סביב כוחות המשטרה תוך שניסו באלימות לחלץ את הילד במהלך בדיקתו הרפואית תוך תקיפת השוטרים ובסיוע כוחות יס"מ שהוזעקו, נעצרו שני חשודים ביניהם אביו של הילד, בתקיפת שוטרים והפרת סדר במקום. הילד הועבר אל תחנת המשטרה בלווית סבתו להמשך בדיקתו הרפואית ולאחר שהשוטרים רכשו בעבורו בגדים חמים בשל הקור השורר בירושלים, ודיווח הועבר בהתאם לגורמי הרווחה בעיריית ירושלים.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 20/12/2021 14:07:13
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 14:20 |
|
| |
שימו לב איך ה"עיתונאי" החרדי יאיר לוי דיווח בתחילה בהתלהמות כדרכו על האירוע:
אישה חילונית שראתה ילד ברחוב בשכונת בית ישראל בירושלים, שלטעמה לא לבש מספיק חם, הזמינה משטרה, המשטרה לקחו את הילד בכוח מידי אביו ניתן לומר שבאכזריות ובחוסר כל רגישות לילד, תוך שהילד צורח בבכי. בנוסף האב נלקח לחקירה סרטון בקישור: תיעוד מזעזע ומצונזר שצילמתי: הפעוט מבית ישראל בן השנתיים נלקח בכוח מידי הוריו ומוכנס לניידת לקול מחאת בני המשפחה.
לאחר מכן הוא הוציא דיווח שמסתייג מהדיווח הראשוני והמתלהם שלו:
בהמשך לבית ישראל: מבירור מול המשטרה נטען כי הילד היה כמעט ללא בגדים, למעט בגדים מינימלים ולכן בשיתוף עם גורמי הרווחה הילד נלקח ע"י המשטרה והוריו עוכבו לבירור, בנוסף נבחנים היבטים נוספים לאירוע.
https://twitter.com/iairLevy/status/1472887071845101568ואז חזר לסורו:
לא מבין למה אני צריך לעמוד בעין הסערה בגלל דיווח הכי פשוט שהבאתי. אז ככה: 1 אין שום הוכחה לנטען שהילד לכתחילה הסתובב ערום, ע"פ העדויות המכנס שלו נפל תוך כדי שהשוטרים נאבקים למשוך את הילד וההמון מושך חזרה, המשטרה טוענת אחרת. 2: בוודאות שאין על הילד שום סימני אלימות
בניגוד להודעות השקריות, על הילד מבית ישראל אין שום סימני אלימות!! אגיע עד לבית משפט עם כל מי שדורש זאת.
פרסום ראשון: הילד מבית ישראל שוחרר כעת לביתו יחד עם אביו וסבתו שעוכבו איתו, בעקבות כך בעדה החרדית ביטלו את ההפגנות
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 20/12/2021 14:45:37
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 14:54 |
|
| |
חריף ומקשה, באת לקלל ונמצאת מברך.. לא היית צריך להביא את יאיר לוי, עכשיו כולנו מסופקים מי משני ההודעות משקרת הסתובב ערום? או בגדיו נפלו באלימות משטרה יש סימני אלימות על הילד או לא?
אמנם מבחינתך יאיר לוי "חזר לסורו".. כשהוא טוען ומצדד בהורי הילד אבל מבחינתנו אנחנו שומעים כאן טענות צד שני ומסופקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 15:06 |
|
| |
בדקתי שוב ושוב את הסרטון יש מקומות בהם הילד אינו מטושטש, והוא נראה יותר בגיל שלוש, גם הדיווחים שהוא הלך עם טיטול מסתדר פחות עם גיל 5 ולמה הגיל חשוב? חשוב מאוד, ילד בגיל 5 בחוץ בלי מכנסים אומר דרשני (למרות שגם בגיל כזה יכול לקרות שהילד יצא לבד) ילד בן 3 עם טיטול שמסתובב בחוץ אומר שהילד יצא החוצה מהבית, דבר שקורה עם ילדים, ומי יכול לומר על עצמו שזה לא קרה לו מעולם?
פחד לחשוב על מקרה כזה שמסתיים בלקיחת הילד למשטרה.. הילד יוצא החוצה בלי מכנסים באי שימת לב קטנה של האמא, והעוס"ית תמצא לו משפחה אחרת.. זהירות אמהות.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 20/12/2021 15:08:41
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 16:22 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | חריף ומקשה, באת לקלל ונמצאת מברך.. לא היית צריך להביא את יאיר לוי, עכשיו כולנו מסופקים מי משני ההודעות משקרת הסתובב ערום? או בגדיו נפלו באלימות משטרה יש סימני אלימות על הילד או לא?
אמנם מבחינתך יאיר לוי "חזר לסורו".. כשהוא טוען ומצדד בהורי הילד אבל מבחינתנו אנחנו שומעים כאן טענות צד שני ומסופקים. |
|
אני תמיד משתדל להביא את כל הצדדים. כי קודם כל צריך לקבל את כל המידע האפשרי. ורק אח"כ אפשר להתחיל דיון.
אני לא חושב שכל האמת נמצאת אצל המשטרה. מאוד יכול להיות שהייתה אי הבנה. והשוטרים פעלו בהתאם לדיווח לא מדויק שקיבלו. אבל מאידך, תפסתי את יאיר לוי לא אחת מתלהם ומשקר במצח נחושה, הוא מסוגל להביא סרטון ולתאר בדיוק את ההפך מהמתרחש בסרטון. אז מובן שקשה להתייחס לטענותיו ברצינות. גם הצעקות "נאצים" של הקיצוניים, לא מוסיף רצינות לטענות שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 16:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 16:37 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
|
גם האתר הקדיש לכך כתבה:
בן ה-5 אותר ללא בגדים ועם סימני אלימות ילד כבן 5 שאותר הבוקר על ידי עוברי אורח בשכונת בית ישראל, כשהוא ללא בגדים לגופו, נאסף ע"י שוטרים לתחנת המשטרה - מה שגרר מהומות במקום | לפי המשטרה, על גופו של הילד מצאו סימני אלימות | במהלך העימותים נעצר אביו של הילד ואזרח נוסף אבי גדלוביץ', ט"ז טבת תשפ"ב 20/12/2021 13:33 תגיות: התעללות בילד, ילד חרדי, שכונת בית ישראל, https://www.bhol.co.il/news/1315515 מהומה פרצה הבוקר (שני) בשכונת בית ישראל בירושלים, בשל ניסיון של שוטרים לקחת עמם ילד כבן 5, שלטענת המשטרה אותר על ידי עוברי אורח כשהוא ללא בגדים לגופו ועליו סימני אלימות. כוחות משטרה שהגיעו מלווים בצוותי רווחה, לקחו איתם את הילד, מה שגרר התנגדות מצד התושבים. במהלך העימותים עצרה המשטרה את אביו של הילד ואזרח נוסף בחשד לתקיפת שוטרים. מהממשטרה נמסר כי בשעה האחרונה התקבל דיווח אודות קטין כבן 5, שנראה מסתובב ברחוב במרכז ירושלים כשהוא ערום בפלג גופו התחתון. "שוטרי תחנת לה הבירה שהגיעו למקום יחד עם צוות מד"א, איתרו את הילד כשעל גופו סימני אלימות", עדכנה המשטרה. לפי הודעת המשטרה, במהלך הטיפול באירוע, החלו מתאספים אנשים סביב כוחות המשטרה תוך שניסו באלימות לחלץ את הילד במהלך בדיקתו הרפואית תוך תקיפת השוטרים ובסיוע כוחות יס"מ שהוזעקו, נעצרו שני חשודים ביניהם אביו של הילד, בתקיפת שוטרים והפרת סדר במקום. הילד הועבר אל תחנת המשטרה בלווית סבתו להמשך בדיקתו הרפואית ולאחר שהשוטרים רכשו בעבורו בגדים חמים בשל הקור השורר בירושלים, ודיווח הועבר בהתאם לגורמי הרווחה בעיריית ירושלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 17:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 17:23 |
|
| |
בשכונת בית ישראל, יש לא מעט משפחות, שאצלם הבית והחצר והרחוב שליד הבית - הם חלק מהבית
כל מי שרוצה, יכול למצוא ילדים במצב של משחק - ברוגז רגעי עם אמא - משחק מחבואים או סתם שעמום,
מחוץ לבית, כשהם בלי מעיל, והם חוזרים לבית החם בעוד חצי דקה, בלי שההורים מודעים לכך בכלל.
שיהיה ברור,
יש בשכונת בית ישראל הרבה מאוד דירות שהם במפלס הרחוב ! עם מדרגה אחת בלבד ! ! !
ועוד הרבה מאוד דירות עם מדרגות ספורות לבית החם.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 20/12/2021 17:23:56
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 17:40 |
|
| |
אל תהרוס את החגיגה !
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 17:57 |
|
| |
חושב לעצמי, גם בהנחה והמשטרה טעתה קשות, אין שום דבר נורמלי בהתנהלות המשפחה. אם חס וחלילה היה קורה לי מקרה כזה, שאחד מילדיי הקטנים היה בורח ערום לרחוב. ועוברת אורח הייתה מתקשרת למשטרה, לא הייתי צורח על המשטרה נאצים, ובטח שלא נאבק איתם באלימות. זה יכול לגרום לילד טראומה לכל ימי חייו. להיפך, הייתי מרגיע את הילד ואומר לו שהכול בסדר, ורק לוקחים אותו לרגע לבדוק שהכול בסדר ולא קרה לו כלום ועוד מעט הוא יחזור הביתה לאבא ולאמא..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 18:06 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | חושב לעצמי, גם בהנחה והמשטרה טעתה קשות, אין שום דבר נורמלי בהתנהלות המשפחה. אם חס וחלילה היה קורה לי מקרה כזה, שאחד מילדיי הקטנים היה בורח ערום לרחוב. ועוברת אורח הייתה מתקשרת למשטרה, לא הייתי צורח על המשטרה נאצים, ובטח שלא נאבק איתם באלימות. זה יכול לגרום לילד טראומה לכל ימי חייו. להיפך, הייתי מרגיע את הילד ואומר לו שהכול בסדר, ורק לוקחים אותו לרגע לבדוק שהכול בסדר ולא קרה לו כלום ועוד מעט הוא יחזור הביתה לאבא ולאמא.. |
|
מניסיון של עשרות מקרים,
כל פעם שניידת משטרה עוצרת בשכונת בית ישראל,
מתחוללת מהומה, לא משנה על מה, גם בשביל לקנות סיגריות בחנות מכולת, זה התוצאה.
גם התושבים וגם המשטרה ביחסים מתוחים מאוד,
יש בשכונה הרבה קנאים (פעם הם לא היו שם בכלל) קצת בעלי תשובה שעוד לא התיישרו עם עצמם,
ועוד הרבה בחורי ישיבה, שחלקם לא יודע מה לעשות עם עצמו,
והרבה מאוד אנשים ובעלי תשובה נורמליים ונורמטיביים,
סלט של אנשים שרק שם יש, ואין בשום שכונה אחרת בירושלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 18:56 |
|
| |
בשיאו של היום החורפי: ילד בן 5 אותר היום (שני) מסתובב ברחובות ירושלים, כשהוא עירום בפלג גופו התחתון. בתחילה דווח כי נמצאו עליו סימני אלימות, אך לאחר בדיקת גורמי מקצוע עולה כי ככל הנראה סימני האדמומיות שעל גופו הם תגובה אלגרית, בהשפעת מזג האוויר החורפי. (ורד פלמן, כאן 11)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 19:25 |
|
| |
האמת פחות איכפת לי מהמשטרה, אפילו האשה שעברה וראתה ילד קטן משוטט בחוץ ודאגה לו והזמינה משטרה, נהגה אולי נכון העיתונאים ואתרי החדשות כולל האתר כאן של בחדרי הם מי שלא בסדר כאן כותרת כמו בן 5 ללא בגדים עם סימני אלימות, הוא שקרני, הוא מצייר את מאה שערים בצורה פוגענית ומסיתה, הוא נשמע כאילו ההורים הוציאו אותו ערום לגמרי לרחוב כעונש, זה מה שמרמזת הכותרת בזמן שמדובר בתינוק בן 3, מסתובב עם טיטול בלי מכנסים, כי הוא קטן מספיק כדי לצאת לבד מהבית, ו"סימני האלימות" הם אדמומית של תגובה אלרגית
ככה מייצרים פייק, הכל במוח העיתונאי הדפוק המחפש כותרות על חשבון אנשים שנפגעים מכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2021 23:36 |
|
| |
לאחר בדיקה: הסימנים על גופו של הילד שנמצא מסתובב עירום הנם אלרגיה כתוצאה ממזג האוויר ואינם תוצאה של אלימות
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 20/12/2021 23:36:30
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2021 00:54 |
|
| |
בקיצור, שוב איזו חילוניה בסיוע המשטרה ניסתה לחטוף ילד חרדי. חרדים, שימרו על ילדיכם! תלמדו אותם לברוח משוטרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|