אפגניסטן: איסור נסיעות ארוכות לנשים ללא ליווי (גברי) איסור הנסיעה ללא ליווי של גבר חל על נסיעות מעל 72 ק''מ, כך הודיע דובר המשרד לענייני טהרה ושמירה מפני העריות. כמו כן איסור השמעת מוזיקה (מבחירה אישית) במהלך הנסיעה
אל תפריע לדעשיסיטים היהודים שהגיבו כאן להמשיך לכסוף ליום שבו הם ילכו "בשמחה של מצווה" עם המשפחה והילדים להשתתף בסקילת נשים בכיכר העיר.
נשלח ב-26/12/2021 23:14
זה בסדר. בכל דת יש את ה"דאעש" שלה שמעורר צחוק וגיחוך אצל מי שכופר בה. המשרד "לשוויון חברתי" והמשרד "להגנת הסביבה" (בגלגול החדש של המטרות והאג'נדות המטורללות שהוא מקדם כיום) מצחיקים אותנו לא פחות ממה שצניעות מצחיקה אותך.
המשרדים שהוספת הם אכן טירלול משעשע. אבל משרד לענייני צניעות שיש במדינות כמו אפגניסטאן ודאעש, זה ממש לא משעשע, זוועת עולם מה שמתרחש שם. אני מבין שאותך זה משעשע, ואתה רוצה לייבא את זה לכאן. כבר התרגלתי שיש בקרבנו דאעשיסטים יהודים. צריך לשלוח אתכם לגואטמלה ל"לב טהור"..
נשלח ב-26/12/2021 23:31
יו_טיוב כתב:
חריף_ומקשה כתב:
שחור_כתום כתב:
מדינה יהודית ומדינת הלכה זה שני דברים שונים. כבר היה כאן דיון על זה.
כמובן שיש חרדים שפויים רבים לא שואפים למדינת הלכה. אבל הרוב לא יודעים מה הם רוצים בכלל. פשוט לא חושבים על זה. מאידך, חלק כן רוצים. אבל משהו "מתון". אך יש חלק גדול שרוצים מדינה פונדמנטליסטית קיצונית אכזרית. ואני יודע היטב על מה אני מדבר.
נשלח ב-27/12/2021 00:21
חריף_ומקשה כתב:
המשרדים שהוספת הם אכן טירלול משעשע. אבל משרד לענייני צניעות שיש במדינות כמו אפגניסטאן ודאעש, זה ממש לא משעשע, זוועת עולם מה שמתרחש שם. אני מבין שאותך זה משעשע, ואתה רוצה לייבא את זה לכאן. כבר התרגלתי שיש בקרבנו דאעשיסטים יהודים. צריך לשלוח אתכם לגואטמלה ל"לב טהור"..
התבלבלת. אפגניסטן - זה מוסלמים. אחד מאינספור הזרמים בדת הזו, אבל עדיין - איסלאם. אנחנו פה - יהודים. דת אחרת לגמרי. המושגים שלהם ושלנו על המושג "צניעות" כמעט ולא דומים. הם גם לא אוכלים חזיר. זה לא הופך את המטבח שלהם ל"כשר". בדת המטורללת שלך המושג "צניעות" בכלל לא קיים. זה לא הדבר הכי מוזר שקיים בדת כלשהי. הדת הסיקית למשל, או הבודהיזם המקורי, כלל לא כוללים אלוהויות מכל סוג...
אל תפריע לדעשיסיטים היהודים שהגיבו כאן להמשיך לכסוף ליום שבו הם ילכו "בשמחה של מצווה" עם המשפחה והילדים להשתתף בסקילת נשים בכיכר העיר.
נראה שאתה ממש מקצין וחרד ממדינת הלכה ! אילו היית חרדי היית יודע שלא לשם אנו שואפים ! מכאן ההוכחה כפי שתמיד טענתי שאתה ניק שהסתנן לכאן להפיץ רעל ושנאה
כמובן שיש חרדים שפויים רבים לא שואפים למדינת הלכה. אבל הרוב לא יודעים מה הם רוצים בכלל. פשוט לא חושבים על זה. מאידך, חלק כן רוצים. אבל משהו "מתון". אך יש חלק גדול שרוצים מדינה פונדמנטליסטית קיצונית אכזרית. ואני יודע היטב על מה אני מדבר.
אולי תסביר לנו על מה אתה מכוון כשאתה אומר שלוש פעמים ביום "השיבה שופטינו כבראשונה"? האם אינך מצפה ח"ו לביאת המשיח וחידוש הסנהדרין בו סוקלים נשים המחללות את עצמן? האם התורה קיצונית אכזרית?
אתה רואה את עצמך כחדש מחודש, חכם יותר מהתורה המיושנת אבל אתה יודע איך היהודים ראו תמיד באנשים כמוך שהלכו איתה כספחת? זן נחות, חוליה חלשה, באידיש אומרים "קייליקער". לא משכיל, לא פקח, לא מתורבת יותר, רק מקולקל, זוהי ההגדרה היחידה שנתנו לפקחים מסוגך בכל הדורות.
נשלח ב-27/12/2021 02:33
חריף_ומקשה כתב:
המשרד לענייני טהרה ושמירה מפני העריות
אפגניסטן: איסור נסיעות ארוכות לנשים ללא ליווי (גברי) איסור הנסיעה ללא ליווי של גבר חל על נסיעות מעל 72 ק''מ, כך הודיע דובר המשרד לענייני טהרה ושמירה מפני העריות. כמו כן איסור השמעת מוזיקה (מבחירה אישית) במהלך הנסיעה