| נשלח ב-27/12/2021 20:29 |
|
| |
מדוע חיים ולדר נשא אקדח אישי שקיבל מעיריית ב"ב?
פורסם כעת שחיים ולדר נשא אקדח שקיבל מעיריית ב"ב כנשק ארגוני (גם האקדח וגם הרישיון) כ"כ בכתבה נטען שמאז התחקיר הוא כבר לא עובד בשירות עיריית ב"ב, והאקדח לא נלקח ממנו. תגובת העיריה היתה שהנושא בבדיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 22:34 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 22:43 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
|
בגדול זה אומר שהוא קיבל נשק מעיריית ב"ב בתור מאבטח
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2021 22:52 |
|
| |
hot_tre ndנשלח ב-27/12/2021 13:20 hot_tr כתב:9 מרשנו לא יכנע... עד תום!!! וידוע שאסרו לקרוא ילדים בשם תום, כי זה שיכול אותיות מות... וכן, אדם שמאיים בהתאבדות, יש לאשפזו בכפיה בגין סכנה לעצמו וסביבתו. ודבר ראשון לחפש אם יש בידיו ו/או יכול להשיג כלי נשק. המשטרה, רווחה, רבנים בני משפחה, לא עשו דבר בסיסי כמו שכתבתי. כנראה היה נוח לכולם שימות. תמצית השולחן הפוך החמישי, בושות יותר גרועות מכל התורה כולה. איכככססס נשלח מהאנדרואיד שלי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 00:25 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | פורסם כעת שחיים ולדר נשא אקדח שקיבל מעיריית ב"ב כנשק ארגוני (גם האקדח וגם הרישיון) כ"כ בכתבה נטען שמאז התחקיר הוא כבר לא עובד בשירות עיריית ב"ב, והאקדח לא נלקח ממנו. תגובת העיריה היתה שהנושא בבדיקה. |
| כי בניגוד לשמועות הוא כן שמר על דיני ייחוד, ומשכך, הוא אולץ לשמור בדלת שלא יכנסו אנשים זרים באמצע הטיפול. או שהמטופלים לא יברחו לו באמצע ....כל זה הומור שחור. תכלס זה עיריית ב"ב וחייבים לבדוק בתלוש כדי לשלול כל מיני תוספות וד"ל.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/12/2021 00:32:45
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/12/2021 00:48:55
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 16:14 |
|
| |
מעבר לזה שלא מובן למה הוא קיבל, יותר לא מובן מדוע האקדח לא נלקח ממנו, זה מותיר פתח לתהיות לא פשוטות בעניין....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 17:29 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | hot_tre ndנשלח ב-27/12/2021 13:20 hot_tr כתב:9 מרשנו לא יכנע... עד תום!!! וידוע שאסרו לקרוא ילדים בשם תום, כי זה שיכול אותיות מות... וכן, אדם שמאיים בהתאבדות, יש לאשפזו בכפיה בגין סכנה לעצמו וסביבתו. ודבר ראשון לחפש אם יש בידיו ו/או יכול להשיג כלי נשק. המשטרה, רווחה, רבנים בני משפחה, לא עשו דבר בסיסי כמו שכתבתי. כנראה היה נוח לכולם שימות. תמצית השולחן הפוך החמישי, בושות יותר גרועות מכל התורה כולה. איכככססס נשלח מהאנדרואיד שלי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה מבלבל את המוח או שאתה על כדורים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 18:00 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | מעבר לזה שלא מובן למה הוא קיבל, יותר לא מובן מדוע האקדח לא נלקח ממנו, זה מותיר פתח לתהיות לא פשוטות בעניין.... |
|
אל תסתמך על בטלנות ביורוקרטית
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 18:03 |
|
| |
| helpy3 כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | hot_tre ndנשלח ב-27/12/2021 13:20 hot_tr כתב:9 מרשנו לא יכנע... עד תום!!! וידוע שאסרו לקרוא ילדים בשם תום, כי זה שיכול אותיות מות... וכן, אדם שמאיים בהתאבדות, יש לאשפזו בכפיה בגין סכנה לעצמו וסביבתו. ודבר ראשון לחפש אם יש בידיו ו/או יכול להשיג כלי נשק. המשטרה, רווחה, רבנים בני משפחה, לא עשו דבר בסיסי כמו שכתבתי. כנראה היה נוח לכולם שימות. תמצית השולחן הפוך החמישי, בושות יותר גרועות מכל התורה כולה. איכככססס נשלח מהאנדרואיד שלי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה מבלבל את המוח או שאתה על כדורים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 18:48 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | מעבר לזה שלא מובן למה הוא קיבל, יותר לא מובן מדוע האקדח לא נלקח ממנו, זה מותיר פתח לתהיות לא פשוטות בעניין....
אל תסתמך על בטלנות ביורוקרטית |
|
זה אולי אפשר לומר על עיריית ב"ב (אם כי גם אצלם היו צריכים להידלק נורות אדומות בחודש כזה), אבל מה תאמר על כל השאר?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 20:02 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | helpy3 כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | hot_tre ndנשלח ב-27/12/2021 13:20 hot_tr כתב:9 מרשנו לא יכנע... עד תום!!! וידוע שאסרו לקרוא ילדים בשם תום, כי זה שיכול אותיות מות... וכן, אדם שמאיים בהתאבדות, יש לאשפזו בכפיה בגין סכנה לעצמו וסביבתו. ודבר ראשון לחפש אם יש בידיו ו/או יכול להשיג כלי נשק. המשטרה, רווחה, רבנים בני משפחה, לא עשו דבר בסיסי כמו שכתבתי. כנראה היה נוח לכולם שימות. תמצית השולחן הפוך החמישי, בושות יותר גרועות מכל התורה כולה. איכככססס נשלח מהאנדרואיד שלי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה מבלבל את המוח או שאתה על כדורים |
|
לה''ו. רוצה להצטרף לאיש חשוך והאתר בתביעות הגיבה נגדם? תתנצל, ותמחוק מיד!
|
|
קראת לי איש חשוך, תתנצל עד השעה 20:56 אם לא תוגש נגדך תביעת דיבה ראה הוזהרת חולה נפש
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 22:07 |
|
| |
|
|
|
|
|