הם לא צריכים לפרסם שהוא חשוד. עצם העובדה שהם השעו אותו מכתיבה בעיתון זה אומר הכל. כולם הבינו את זה, גם חיים ולדר עצמו. ברור לכל בר דעת שהדם שלו נשפך מול צעד שכזה והמכה התדמיתית שלו בעקבות זה.
נשלח ב-27/12/2021 23:47
אני לא מאמין שמלמדים בחיידר חרדי קלאסי ידברו מילה על הנושא הזה. אולי המסר נועד לתלמודי תורה שפונים לקהל חילוני כמו "שובו"?
נשלח ב-27/12/2021 23:50
רציף כתב:
חריף_ומקשה כתב:
זה נראה שלא סיפרו לר' גרשון ור' יהושוע על התקיפות האלימות והנוראיות. רק סיפרו להם שהוא "בא על אשת איש".
לידיעתך, לפי התורה אונס נחשב לרצח. מותר להרוג את האנס כדי למנוע את האונס. כך שזה "טיפלה" שונה מסתם בא על אשת איש..
נשלח ב-27/12/2021 23:51
ועל הנערות הנערים והנשים שהעידו בבית דין שהמנוח פגע בהם אנחנו מדלגים? אף לא מילה אחת אודותיהם? אף לא רמז שאולי משהו נוסף היה כאן שלא כסדר? הבעייה היחידה היא שהלבינו את פניו של המנוח לא ש22 עדים העידו בבית דין על תקיפות ומעשים אסורים אחרים? 22 העדים נמחקים לגמרי?
נשלח ב-27/12/2021 23:52
עיבל כתב:
ועל הנערות הנערים והנשים שהעידו בבית דין שהמנוח פגע בהם אנחנו מדלגים? אף לא מילה אחת אודותיהם? אף לא רמז שאולי משהו נוסף היה כאן שלא כסדר? הבעייה היחידה היא שהלבינו את פניו של המנוח, לא ש22 עדים העידו בבית דין על תקיפות ומעשים אסורים אחרים? 22 העדים נמחקים לגמרי?
נשלח ב-27/12/2021 23:52
לצערי זה נשמע כמו המשך מדיניות ההשתקה שהיתה מאז ומעולם ולאחרונה מעט השתחררה
נשלח ב-27/12/2021 23:53
עיבל כתב:
ועל הנערות הנערים והנשים שהעידו בבית דין שהמנוח פגע בהם אנחנו מדלגים? אף לא מילה אחת אודותיהם? אף לא רמז שאולי משהו נוסף היה כאן שלא כסדר? הבעייה היחידה היא שהלבינו את פניו של המנוח לא ש22 עדים העידו בבית דין על תקיפות ומעשים אסורים אחרים? 22 העדים נמחקים לגמרי?
אכן תמוה ביותר. ולכן מסתבר שהרבנים הנ"ל לא שמעו על העדויות על אונס וניצול. סיפרו להם שכל חטאו מסתכם בכך שהוא בא על אשת איש
נשלח ב-27/12/2021 23:54
חריף_ומקשה כתב:
אני לא מאמין שמלמדים בחיידר חרדי קלאסי ידברו מילה על הנושא הזה. אולי המסר נועד לתלמודי תורה שפונים לקהל חילוני כמו "שובו"?
באם הגאון ר' גרשון אדלשטיין שליט"א נתן הנחייה לומר לתלמידים את הדברים הללו,
אין לי צל צלו של ספק שכך הדברים ייעשו.
נשלח ב-27/12/2021 23:56
עיבל כתב:
אף אחד לא מקל ראש במה שנעשה, ממש לא,
הציבור לא צריך וגם אסור לו לגזור עונש על אדם, בשביל זה יש בתי דין.
נשלח ב-27/12/2021 23:56
אני רואה שהחברה פה שמשום מה קוראים לעצמם חרדים חרצו את דינו לגמרי, וכל מי שלא הולך עם האג'נדה שלהם הוא סנילי, לא יודע וכו'.
אבל ב"ה שיש לנו את גדולי ישראל, שהם יודעים להסתכל על הענין יותר טוב מכמה גיבורי מקלדת.
ולאורם נלך.
נשלח ב-28/12/2021 00:02
רעיונוביץ כתב:
חריף_ומקשה כתב:
באם הגאון ר' גרשון אדלשטיין שליט"א נתן הנחייה לומר לתלמידים את הדברים הללו,
אין לי צל צלו של ספק שכך הדברים ייעשו.
לא מאמין שהוא יתן\נתן הנחייה כזו לחיידרים חרדיים קלאסים.