| נשלח ב-31/12/2021 14:49 |
|
| |
במוצ"ש תתקיים פגישה בין הרב טאו להרב שמואל אליהו והרב נקר
נקבעה פגישה בין הרב טאו להרב שמואל אליהו והרב נקאר חברי בית הדין, הפגישה תתקיים במוצ"ש
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 14:53 |
|
| |
אין לי מושג על מה מתבסס הרב טאו בדבריו הנחרצים שלא היו דברים מעולם, נמתין ונראה מה יאמר לאחר הפגישה במוצ"ש ונחכים יותר.
לכאורה היה ראוי יותר (וגם מתקבל יותר מבחינה ציבורית) אם היה שומע מחברי בית הדין מה הם יודעים ומה היה בפניהם לפני שהוא קובע מסמרות שלא היה כלום ושום דבר רציני לא עמד בפני הרב שמואל אליהו וחבריו.
אני רק רוצה להזכיר שהיה איזה עו"ד נכבד, חבר של חיים ולדר, שהספידו בהלוויה ותקף בפומבי בצורה קשה ביותר את הכתב אהרן רבינוביץ, ולאחר יומיים שוחח עם אהרן רבינוביץ, קיבל מידע על החומרים שיש בידיו, והבין והסיק שהדברים הם לא כמו שחשב בתחילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 14:57 |
|
| |
למיטב הבנתי את דברי הרב טאו, לא טען שהיו או לא היו דברים מעולם. זאת איש מאיתנו לא יודע, ובכלל אין זה משנה לאיש מאיתנו.
מה שטען, שמבחינה הלכתית ותורנית, בכל הנוגע הלכה למעשה, אכן לא היו הדברים מעולם, מכל הסיבות שנטענו.
הרוצח מצפת ורוי נקר מוזמנים גם להפגש איתי, הקפה עלי.
ה' יקום דמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 15:02 |
|
| |
| נעילה כתב: |  | למיטב הבנתי את דברי הרב טאו, לא טען שהיו או לא היו דברים מעולם. זאת איש מאיתנו לא יודע, ובכלל אין זה משנה לאיש מאיתנו.
מה שטען, שמבחינה הלכתית ותורנית, בכל הנוגע הלכה למעשה, אכן לא היו הדברים מעולם, מכל הסיבות שנטענו.
ה' יקום דמו. |
|
לא צריך הבנה בזה, הוא אמר דברים מאוד ברורים:
"כל העסק מצוץ. הכל שקר והכל כזב", הדגיש הרב טאו. "שלא תאמינו מילה אחת בכל האשמות האלה. לא היה על זה לא בית דין ולא חקירה. זה הכל סיפורי התקשורת שמתנקמת במי שפוגע בציפור נפשה של השמאלנות בארץ, החילוניות בארץ.
בהתייחסו לבית הדין שהקים הרב שמואל אליהו שאסף 22 עדויות של נשים שנפגעו מולדר אמר הרב טאו: "הכל תפור. אין שום אמת בכל הסיפורים האלה. זה לא נחקר ואין בית דין.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 15:06 |
|
| |
הרב טאו מקובל לאדם חכם, לא נראה שהתיימר לומר ברוח הקודש או מבת קול מה היה או לא היה אי פעם. הוא דיבר על כך שביה"ד הוא פייק, שלא היו עדויות ולא היתה חקירה.
כבר למדנו על בשרנו שאי אפשר להיות ניזון מתקשורת. שמע את הקלטת דברי הרב טאו עצמו.
תוקן על ידי נעילה ב- 31/12/2021 15:08:31
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 15:19 |
|
| |
אדרבה נשמח לשמוע את ההוכחות שיש לרב טאו להציג כראיה.ואם לא יציג אותם אז כנראה שהוא לא כזה חכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 15:24 |
|
| |
נעילה, במיוחד בשבילך. קצת ארוך אבל תקשיב עד הסוף
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 15:25 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | אדרבה נשמח לשמוע את ההוכחות שיש לרב טאו להציג כראיה.ואם לא יציג אותם אז כנראה שהוא לא כזה חכם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
התבלבלת, כנראה. את ההוכחות צריך להציג הרוצח מצפת, עליו נטל ההוכחה שיש לו את הידע והכישורים לנהל הליך כלשהו, שהיתה לו סמכות כלשהי לנהל הליך, שהיתה לו סמכות כלשהי לזמן מישהו לדון בפניו, שאכן שמע 'עדויות' כדין, שאכן פסק דין עפ"י דין תורה ושח"ו הי"ד 'לא הסכים לדון באף בית דין'. בינתיים הוא משנה כל יום את גרסתו ומתחמק, וגדולים ממנו מכחישים אותו.
תוקן על ידי נעילה ב- 31/12/2021 15:29:29
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 15:33 |
|
| |
כבר לא צריך הוכחות מותק כשהבעל דין מודה . הקלטת לא משאירה הרבה מקום לדמיון והאקדח בסוף המערכה השלישית רק נותן לקלטת חותמת גומי . אז תמשיכי לקשקש כי גם את עצמך לא תשכנעי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 16:00 |
|
| |
הרב טאו אדם צדיק גדול מאוג, תלמיד חכם וירא שמים וביל השגות גבוהות בתחום מחדבת ישראל. במקביל, הוא נתפס כאדם נאיבי מבחינת הבנת המציאות (לא לחינם ההתנתקות רשומה על שמו, שמחד הלעיט את חסידיו בהבטחות שלא תהיה התנתקות ומאידך גרם לצבא בכל צורה להבין שאין להם מה להפסיד אם תהיה התנתקות, כולל איסור על סירוב פקודה). מי שקצת יותר בקי בהיסטוריה, יודע שזה היה ההבדל הגדול בינו להרא"א שפירא (ששמעתי שהיה מכנה אותו "משיגענער"), והדבר ניכר על התוצאות של מרכז הרב מול הר המור. אגב, אני נזכר שבאותה עת של מכתב הבזיון ששלחו רבני הקו לקצב (את המכתב הזכיר הרב טאו כעת בגאווה), לכבוד פורים, הכינו בחורי מרכז הרב מכתב דומה שמוען כביכול לאסאד, וכדי בזיון וקצף. לגוף דברי הרב טאו, משום מה הם מזכירים לי את "החיים על פי יואב אלון", ובפרט שהוא מאשים את הרב אליהו במקראתיזם - כשזה בדיוק מה שהוא עושה לרב אליהו; ועוד מאשים טת הרב אליהו בחנופה לבגצ - הרבה דברים אפשר לומר על הרב אליהו, אבל חנופה למוסדות המדינה רשומה על שם "הממלכתים" ויש להם זכויות עליה...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 16:16 |
|
| |
| נעילה כתבה: |  | למיטב הבנתי את דברי הרב טאו, לא טען שהיו או לא היו דברים מעולם. זאת איש מאיתנו לא יודע, ובכלל אין זה משנה לאיש מאיתנו.
ה' יקום דמו. |
|
ה' ינקום את דמה של שפרה הורביץ. חיים ולדר הודיע בקולו שאם יוודע לציבור שהוא נואף הוא יהרוג את עצמו ואכן זה מה שהנואף עשה, ועכשיו הוא לא יכול יותר לרצוח אנשים ולהרוס משפחות. מהקלטת אנחנו למדים שהוא לא רק היה נואף אלא גן שקרן ונוכל לא קטן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 16:19 |
|
| |
| נעילה כתבה: |  |
| ברכת_החמה כתב: |  | אדרבה נשמח לשמוע את ההוכחות שיש לרב טאו להציג כראיה.ואם לא יציג אותם אז כנראה שהוא לא כזה חכם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
התבלבלת, כנראה. את ההוכחות צריך להציג הרוצח מצפת, עליו נטל ההוכחה שיש לו את הידע והכישורים לנהל הליך כלשהו, שהיתה לו סמכות כלשהי לנהל הליך, שהיתה לו סמכות כלשהי לזמן מישהו לדון בפניו, שאכן שמע 'עדויות' כדין, שאכן פסק דין עפ"י דין תורה ושח"ו הי"ד 'לא הסכים לדון באף בית דין'. בינתיים הוא משנה כל יום את גרסתו ומתחמק, וגדולים ממנו מכחישים אותו.
תוקן על ידי נעילה ב- 31/12/2021 15:29:29 |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 20:03 |
|
| |
יהיה שידור חי?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2022 22:51 |
|
| |
דביר עמר שהוא המקור לדיווח על פגישה ש"היתה אמורה להתקיים" במוצ"ש, עדכן:
אחרי שיחות עם שני הצדדים: חשוב לומר שלא נקבעה פגישה מלכתחילה בין הרב טאו לרב אליהו. כי זה נשמע כאילו הייתה ובוטלה. מה שקרה שיש דוחפים לפגישה, ורב חשוב עידכן אותי שכבר יש תאריך פגישה, אבל היא עדין לא נקבעה בפועל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2022 22:52 |
|
| |
דביר עמר: ביום שישי התקשר הרב עמיאל שטרנברג, ראש ישיבת הר המור, לרב שמואל אליהו וחיזק אותו מאוד

|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2022 11:41 |
|
| |
פרשת חיים ולדר: הרב שמואל אליהו נפגש עם הרב צבי טאו
רב העיר צפת הרב שמואל אליהו שעמד בראשי בית הדין המיוחד שדן בפרשת חיים ולדר נפגש הבוקר (שני) עם נשיא ישיבת "הר המור" הרב צבי טאו, כדי להציג בפניו את העדויות הקשות שהצטברו נגד הסופר החרדי ששם קץ לחייו. הפגישה נערכה בעקבות דברי הרב טאו ולפיהם התחקיר נגד ולדר פורסם במטרה ''לתקל בו''. בפני הרב הוצגו כל העדויות שהתקבלו בבית הדין ויושרו ההדורים על רקע אמירת הרב.

(ערוץ 7)
|
|
|
|
|