מכירים מישהו שאפשר להעליל עליו גם סיפורים? אנחנו חייבים נעייס
לא נורא שהבנאדם גם יתאבד או חיי משפחתו יהרסו העיקר שלנו יהיה על מה לדבר
נשלח ב-4/1/2022 08:00
במניעת המשך רצח.
תגיד, למה הגניקולוג מחיפה שנעצר היום לא התאבד?
נשלח ב-4/1/2022 08:14
Aטורף כתב:
הסתיימו ימי השבעה על ולדר, אנחנו חייבים אקשן
למה דם הקורבן פחות סמוק בעיניך מדם הפוגע? לשניהם יש סיכוי להתאבד. לפחות אם נדבר על זה אזי נמנע מהרבה אחרים להתאבד כתוצאה ממעשיו של אותו פוגע. אני מעדיפה חיים ולדר אחד בקבר מאשר עשרות מתאבדים כתוצאה ממעשיו, כך ששיקול התאבדותו של הפוגע אינו רלוונטי.
נשלח ב-4/1/2022 08:28
לךתדע1 כתבה:
Aטורף כתב:
למה דם הקורבן פחות סמוק בעיניך מדם הפוגע? לשניהם יש סיכוי להתאבד. לפחות אם נדבר על זה אזי נמנע מהרבה אחרים להתאבד כתוצאה ממעשיו של אותו פוגע. אני מעדיפה חיים ולדר אחד בקבר מאשר עשרות מתאבדים כתוצאה ממעשיו, כך ששיקול התאבדותו של הפוגע אינו רלוונטי.
עוד מאן דאמר זה יכול להיות גם וגם הרי על הורוביץ יש טוענים ובטח גם את... שהיא עשתה מה שעשתה דווקא בעקבות התחקיר עליו זותומרת שתחקיר כזה יכול לעלות בחיי אדם גם מצד הקורבנות
עוד מאן דאמר זה יכול להיות גם וגם הרי על הורוביץ יש טוענים ובטח גם את... שהיא עשתה מה שעשתה דווקא בעקבות התחקיר עליו זותומרת שתחקיר כזה יכול לעלות בחיי אדם גם מצד הקורבנות
הכוונה שלי שברגע שהפוגע מנוטרל הוא מפסיק לפגוע בקורבנות חדשים. הורביץ לא התאבדה בגלל הדיבורים והתחקיר בעניינו של ולדר אלא בשל פסטיבל המוות שנערך לכבודו והאשמת הנפגעים ברציחתו.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/01/2022 09:04:48
נשלח ב-4/1/2022 08:40
Aטורף כתב:
אם זו היתה בתך או אחותך, אני מניח שהיית מעט פחות אוהד לפוגע.
נשלח ב-4/1/2022 08:50
מעניין שאיש שפתח את האשכול הוא אדם טורף...
נשלח ב-4/1/2022 08:57
לךתדע1 כתב:
אני מעדיפה חיים ולדר אחד בקבר מאשר עשרות מתאבדים כתוצאה ממעשיו.
ואני מעדיף חיים ולדר אחד בקבר מאשר מתאבדת אחת כתוצאה ממעשיו.
נשלח ב-4/1/2022 09:08
גרשום כתב:
אני מעדיפה חיים ולדר אחד בקבר מאשר עשרות מתאבדים כתוצאה ממעשיו.
ואני מעדיף חיים ולדר אחד בקבר מאשר מתאבדת אחת כתוצאה ממעשיו.
עאכו"כ.
נשלח ב-4/1/2022 10:00
אניכברחוזר כתב:
לךתדע1 כתבה:
Aטורף כתב:
נפגעים מתאבדים גם אם לא מפרסמים את הפוגע. מעשים שבכל יום. הם רק לא מגיעים לתקשורת בצורה של "פלוני/ת התאבד/ה בגלל שנפגע/ה מינית".
עצירת הפוגעים יכולה רק למנוע התאבדויות של כאלה שהיו ממשיכים להיפגע מהם.
נשלח ב-4/1/2022 10:01
אז בא נעשה את זה פשוט וקל לכל הצדדים.
1. כל מי שלא שולט בעצמו, ופוגע, או מתכוון לפגוע בעתיד הקרוב, שיתאבד לאלתר. לפני שהוא יפגע ויהרוס לעוד אנשים את החיים. בכל מקרה מי שיש שברצינות חושב שמזה שהוא יתאבד הוא ירויח משהו בעולם הזה או בעולם הבא, הוא לא מאמין בהשארת הנפש, ובשכר ועונש. ככה גם לא תהרוס לאנשים אחרים את החיים, וכך גם לא תהרוס את משפחתך.
2. אם אתה מעונין גם בהלויה מכובדת, ובתארים מפליגים, לפני ההתאבדות, תדאג שיהיה לך קשרים חמים בבתיהם של גדולי ישראל, או לחילופין ביתד נאמן. הם לא ישאירו את משפחתך לבד, ומן הסתם אם מצבך היה דחוק לפני ההתאבדות, אז קופת העיר תדאג לכסות לך את כל החובות, כולל משכנתא במידה וישנה.
כמה פשוט, כמה קל, לכל הצדדים.
נשלח ב-4/1/2022 10:03
אל תבנו על קשרים. יתד והברנז'ה שם התחרטו מיד למחרת ההלוויה.
עובדה שאיש מהם לא הופיע בשבעה...
נשלח ב-4/1/2022 10:19
לדעתי
כל מי שאץ להגן על הפוגעים, צריך לחשוד בו שאולי קופה של שרצים תלויה מאחורי גבו והוא פוחד שגם אותו יחשפו בקרוב
נשלח ב-4/1/2022 10:22
סוף-סוף ירד האסימון לאנשים והשיח מתחיל להיות נסוב יותר על הנפגעות וגילויי אמפתיה לסבלן מאשר התייצבות אטוטמטית לצידו של האיש ששמו הטוב נפגע כתוצאה מפרסום התלונות עליו.
נשלח ב-4/1/2022 11:10
כולנו נפגעים מהסיפור!
אין יותר ספרים של הרב ולדר, וזה הפגיעה האמיתית!
אין פה שום נפגעות, יש פה סך הכל כמה בוגרות שהגיעו אליו בגלל שאף אחד לא מתייחס אליהן, וליבו הרחום של הרב ולדר לא עמד מלתת להן ממיטב כחו ואונו.
גרשום כתב:
סוף-סוף ירד האסימון לאנשים והשיח מתחיל להיות נסוב יותר על הנפגעות וגילויי אמפתיה לסבלן מאשר התייצבות אטוטמטית לצידו של האיש ששמו הטוב נפגע כתוצאה מפרסום התלונות עליו.
נשלח ב-4/1/2022 11:13
כתבןפלוס כתב:
אין יותר ספרים של הרב ולדר, וזה הפגיעה האמיתית!
אין פה שום נפגעות, יש פה סך הכל כמה בוגרות שהגיעו אליו בגלל שאף אחד לא מתייחס אליהן, וליבו הרחום של הרב ולדר לא עמד מלתת להן ממיטב כחו ואונו.