כאחד שאוהד חלקים נרחבים באג'נדה שלו. הייתי מודע לכך שתמיד היו לו אזורים שבהם הוא לא היה מחובר למציאות. כמו למשל האובססיה להר הבית. וגם בנושא המוניטרי הוא נפל לדמיונות ושקרים.
אולי, כעת כשאני חושב על זה... אולי מי שתומך בלגליזציה של קנביס, גם ניסה בעצמו, וככה זה...
נשלח ב-9/1/2022 21:20
.
שמתי לב ששחור_כתום מדיר רגליו מהגב על נתוני הכזב של האליל שלו.
נשלח ב-9/1/2022 21:52
אבל שלח לפה את מצד רביעי...
לאט לך עוד מעט חבורת ההזויים שמשווקים אותו פה השכםו הערב (עם נטיה חריפה לשער שבעצם כולם זה אותו אחד...) יעלו להגנת האיש שיודע יותר טוב מכולם מה טוב לנו.
נשלח ב-9/1/2022 23:48
מואדיב
דבר_תורה כתב:
זה מצד אחד, אבל מאידך גיסא...
נשלח ב-9/1/2022 23:55
מצדרביעי
דבר_תורה כתב:
לאט לך עוד מעט חבורת ההזויים שמשווקים אותו פה השכםו הערב (עם נטיה חריפה לשער שבעצם כולם זה אותו אחד...) יעלו להגנת האיש שיודע יותר טוב מכולם מה טוב לנו.
תודה על המחמאה תתפלא - אמנם אני לא התעמקתי מספיק בטענות שהוא מעלה כדי לגבש עמדה. אבל על פניו כנראה בשל הרגישות הגבוהה שלו לענייני כפייה ושלילת חירות, הוא קצת מגזים, אבל זה שגם לו מותר לטעות לא הופך אותו ל"הזוי" (במיוחד כל עוד לא התעמקנו בעצמנו בטענות שהוא ואנשי המקצוע עליהם הוא מסתמך מעלים)...
נשלח ב-10/1/2022 02:02
נרגעתי!
בתחילה היה לי מוזר, איך זה שפייגלין לא שותף מלא לקונספירטורים וכו' וחשבתי שאולי שגיתי בהבנתו, ב"ה שלא טעיתי...
נשלח ב-10/1/2022 08:44
מצדרביעי
קלעפער כתב:
נרגעתי!
בתחילה היה לי מוזר, איך זה שפייגלין לא שותף מלא לקונספירטורים וכו' וחשבתי שאולי שגיתי בהבנתו, ב"ה שלא טעיתי...
אני כאמור טרם התעמקתי בטענותיו,אבל לא נראה לי שהוא "שותף מלא לקונספירטורים", מניח שהתעמקת לפי הביטחון שאתה מדבר על הנושא... תוכל לאמל"ק? הוא מאמין ב-g5 או גם בדילול אוכלוסין מכוון על ידי החיסונים?
נשלח ב-10/1/2022 10:29
מצדרביעי כתב:
תודה על המחמאה תתפלא - אמנם אני לא התעמקתי מספיק בטענות שהוא מעלה כדי לגבש עמדה. אבל על פניו כנראה בשל הרגישות הגבוהה שלו לענייני כפייה ושלילת חירות, הוא קצת מגזים, אבל זה שגם לו מותר לטעות לא הופך אותו ל"הזוי" (במיוחד כל עוד לא התעמקנו בעצמנו בטענות שהוא ואנשי המקצוע עליהם הוא מסתמך מעלים)...
אכן, החרדה הזאת גורמת לו להזיות.
ואותה חרדה בדיוק, גרמה לו להוציא את המצע ההזוי במידה זהה. מבחינת הניתוק מהמציאות. המצע כולו, מלא שפע רעיונות שלרובם יש בסיס נכון. אך בפועל, אפס חשיבה מעשית.
פשוט לא חל שינוי. אנשים לא משתנים בגיל הזה.
נשלח ב-10/1/2022 11:07
מצדרביעי
למר אבישי: אני סבור שבשונה מנושא החיסונים, רוב המצע מבוסס על התנסויות אישיות שהובילו אותו לאותה רגישות.
לדוגמה הוא חווה באופן אישי עוד לפני שהנושא היה חם, כמה כוח מוגזם של "מדינה" יכול לגרום לההרבה עיוותים והסתאבויות, כמו מה שחווה בהתנכלויות ובמעצרי השווא בתקופת זו ארצנו, הנדסת התודעה בנושא אוסלו והיחס ל"מתנחלים". {ו-כן, גם הערמת הקשיים-הבירוקרטיות ההזויות והמחיר היקר של מי שרוצה לקנות קנאביס כי מרגיש שמקל עליו את חוליו/בתוספת המליון איש שלוקחים קנאביס לשימוש חופשי ומרגישים עבריינים שכל שוטר מזדמן יכול להתעמר בהם) ועוד