בית פורומים בחדרי חרדים

לראות ולבכות: הילדים האבודים של בני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/1/2022 22:07 לינק ישיר 

חלק 1 צופית גרנט ללא גבולות , עונה 1 , פרק 2 : הילדים האבודים של בני ברק

על פי הערכות , אלפי נערים חיים ברחובות בני ברק , לאחר שנזרקו מבתיהם . הם השתמשו בפלאפון לא כשר , הדרדרו בלימודים והפריעו לשידוך או שנפגעו מינית והפכו לעול על המשפחה . צופית מגלה את העולם שלהם , פוגשת את האנשים שעוזרים להם - ומנסה להבין מה התפקיד של הרבנים ושל עיריית בני ברק | צופית גרנט ללא גבולות , לצפייה ישירה

יש נשים לאורך כל הכתבה 

קרדיט חדשות הסרטונים

https://bshch.blogspot.com/2022/01/blog-post_765.html

תוקן על ידי שחור_כתום ב- 11/01/2022 22:35:27

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 22:20 לינק ישיר 

"מאז הקורונה המספרים התנפחו באלפים"

מי אחראי לפשע הזה???

הלא זעקתי אליכם השכם והערב לאמר "אל תחטאו בילד" ולא שמעתם, וגם דמם הנה נדרש!!

פושעים אלו שסגרו חיידרים!!
פושעים אלו שסגרו ישיבות!!
פושעים אלו שסגרו בתי כנסיות!!

אבל אשמים אתם, ורעתכם גדלה עד לשמיים!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 22:29 לינק ישיר 

איפה אתה רואה קשר לקורונה ולסגירת בתי הספר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 22:36 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

חלק 1 צופית גרנט ללא גבולות , עונה 1 , פרק 2 : הילדים האבודים של בני ברק

על פי הערכות , אלפי נערים חיים ברחובות בני ברק , לאחר שנזרקו מבתיהם . הם השתמשו בפלאפון לא כשר , הדרדרו בלימודים והפריעו לשידוך או שנפגעו מינית והפכו לעול על המשפחה . צופית מגלה את העולם שלהם , פוגשת את האנשים שעוזרים להם - ומנסה להבין מה התפקיד של הרבנים ושל עיריית בני ברק | צופית גרנט ללא גבולות , לצפייה ישירה

קרדיט חדשות הסרטונים

https://bshch.blogspot.com/2022/01/blog-post_765.html

אין עיר ושכונה בארץ שאין בה נוער עזוב ומשוטט . כולל בתל אביב !
אבל על שום עיר לא יבוא מישהו ויעשה כתבה ( מכלילה ומגמתית שנועדה לצבוע בשחור את תושבי אותה העיר ) על הערס המצוי והמובטל שיושב בלילות על הספסלים עם חברים ומחסלים כמה בקבוקי וודקה + ארגז אקס אל ואז קמים להתקוטט ולדקור עוברי אורח או אחד את השני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 22:36 לינק ישיר 

מושגים כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 22:49 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 11/01/2022 22:49:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 22:58 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

מושגים כתב:

הקשבת?

היא שואלת את הקבוצה:
אחרי הקורונה זה הכפיל את עצמו, אה?

והבחור עונה:
זה רק מהקורונה

אוי לאותו בושה, אוי לאותו כלימה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 23:10 לינק ישיר 
פלדלפי

תמניא_אפי כתב:
תמניא_אפי כתב:

מושגים כתב:

הקשבת?

היא שואלת את הקבוצה:

והבחור עונה:
זה רק מהקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

ברור.. לפני הקורונה לא הייתה בעיית נשירה בב"ב.... 
תמשיכו להשלות את עצמכם כמו עיריית ב"ב שבטוחה שזה לא בעייה שלה.. כמו שכתבה בתגובה 95% זה ספרדים ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 23:23 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
פלדלפי

תמניא_אפי כתב:
תמניא_אפי כתב:

מושגים כתב:

הקשבת?

היא שואלת את הקבוצה:

והבחור עונה:
זה רק מהקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

ברור.. לפני הקורונה לא הייתה בעיית נשירה בב"ב.... 
תמשיכו להשלות את עצמכם כמו עיריית ב"ב שבטוחה שזה לא בעייה שלה.. כמו שכתבה בתגובה 95% זה ספרדים ... 

היה גם היה

לא על זה הוויכוח

הנקודה היא כמה הקורונה תרמה להוספת אחוזי הנשירה, והתשובה היא שלא מעט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 23:39 לינק ישיר 

לבכות ולבכות עד שייבש מעיין הדמעות על בחורי ישראל אבני קודש שנשפכים בראש חוצות.

ברם זכורה אותה אשה לטוב וטובה בוריה שמה שמתאמצת וטורחת ומנסה להציל מה שניתן להציל!

ומוציא יקר מזולל כפי תהיה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 23:56 לינק ישיר 

אני מבקש להזכיר שראש העירייה לשעבר ח"כ הרב יעקב אשר

הוציא על טיפול בנערים הללו הון תועפות,

והיה לכך תוצאות טובות מאוד,

אולם היו רבים בעיר שזעמו על כך,

בגלל שילד גרוע , צריך להוציא עליו כסף יותר מילד טוב?????

התוצאה העצובה שהתקציב שנועד להם קוצץ בחדות וחבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2022 23:57 לינק ישיר 
ירו_שלמי

בעולם מושלם, אוטופי, שבו אין אנשים מהסוג של תמניא בכלל, כולם צדיקים שמקיימים את הסגר כמו שצריך, הסגר הראשון היה נמשך שבוע שבועיים, וחוזר מפעם לפעם בעיר זו או אחרת, בממוצע היו בתי הספר מתפקדים כרגיל חוץ מכמה חופשות מהסוג של בין הזמנים. (ומליוני אנשים היו חיים עדיין בינינו...).

בפועל, אכן, למדנו כמה קטנים בני האנוש, חוץ מארצות כמו סין שם יש משמעת ברזל, אף אומה לא הצליחה באמת לעמוד באתגר, בכל מקום היו מספיק פורצי גדר שחוררו את הספינה של הכלל כולו, ומהר מאוד קלטו כל השאר שהם יצאו פרייארים וההפקרות חגגה. ואם חשבנו שהיהודים ולפחות החרדים ערבים זה לזה ללא יוצא מהכלל, באו תמניא ושות' והוכיחו שאנחנו עמוק בגלות.

[ואל נא תאמרו לי: כי זה כל האדם - לא היה לסגר סיכוי מלכתחילה. אולי אנחנו היינו נאיביים, בעיה ידועה של ישרי דרך.. אבל מי שהרס ולא חמל הוא הוא זה שגרם לכך, הוא אחד מבין אלפים בעולם שהרסו לכל השאר, הוא העמלק שקפץ למים הרותחים - גם עמלק יכל לטעון 'אם לא אני מישהו אחר היה קופץ בשלב כלשהו..'. אתה לא יכול לומר ידעתי שה'ציבור' לא יעמוד בכך, כשאתה הוא זה שמייצג את ה'לא עומדים בכך'].

תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 11/01/2022 23:59:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2022 09:10 לינק ישיר 

אפשר לחשוב שהבחור שברח מגור עקב כדורים ברח  בגלל הקורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2022 09:15 לינק ישיר 

יש באמת "אלפי" ילדים שחיים ברחובות בני ברק? הם "רק" לא נמצאים במסגרת לימודית או גם מחוץ לבית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2022 14:02 לינק ישיר 

מושגים כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2022 14:08 לינק ישיר 

כחצי מיליון ילדים בתהליכי נשירה מבתי הספר

מגפת הקורונה האיצה תהליכים, ופגעה בילדי ישראל בצורה אנושה • לבקשת "ישראל היום", משרד החינוך מפרסם את הנתונים, ומדובר בכ-30-20 אחוזים מכלל התלמידים • קב"סית לשעבר סיפרה: "העומס של העבודה הוא לא אנושי, טיפלתי ב-150 תיקים במקביל"

יפעת ארליך

12/1/2022, 13:02, עודכן 12/1/2022, 13:33

0

מגפת נשירה במערכת החינוך: לראשונה מודה משרד החינוך כי בתקופת הקורונה גדלה הנשירה הסמויה ממערכת החינוך באופן משמעותי, ועל פי הערכות, יש כיום כחצי מיליון ילדים בתהליכי נשירה, כלומר בניתוק מלמידה בפועל.

בדיון בוועדת החינוך לפני כחודש, דיווח משרד החינוך על 90 אלף ילדים בתהליכי נשירה גלויה וסמויה, אך גורמי המקצוע טענו שמדובר רק בקצה הקרחון. בתגובה לשאילתה של 'ישראל השבוע' כיצד נמדדת הנשירה הגלויה והסמויה, הסביר משרד החינוך כי בכל ינואר, מתבצעת השוואה בין מצבת התלמידים של השנה הקודמת לשנה העוקבת. על פי בדיקה זאת, בשנת 2019 היו 12,249 נושרים גלויים ואילו בשנת 2020 היו רק 8,695 כלומר ירידה בנשירה הגלויה.

אבל משרד החינוך מודה ש"הנתון אינו משקף את תופעת הנשירה, מאחר שבמהלך הקורונה בתי ספר לא הנשירו תלמידים בשל המעבר ללמידה מרחוק, המבודדים והמאומתים. במהלך תקופת הקורונה, גדלה הנשירה הסמויה באופן משמעותי, והיא עלולה להשפיע על הנשירה הגלויה בשנים הקרובות.

"אחד מהיעדים שהציבה שרת החינוך ד"ר יפעת שאשא ביטון, היא מתן מענה לנשירה הסמויה. לאור זאת שוקד המשרד על הגדרה ופיתוח מערכת אלקטרונית שתשקף את מספר הנושרים הסמויים. הערכה הכללית מתייחסת לכ-20%- מ30% מכלל התלמידים".

מספר התלמידים הכולל במערכת החינוך הוא 2,400,000, חישוב פשוט מציג שלפי הערכת משרד החינוך מספר הילדים בנשירה סמויה עומד על בין 480,000 ל720,000, לכל הדעות נתונים מבהילים.

אל מול הגל האדיר ניצבים רק 732 קציני ביקור סדיר (קב"סים) בפריסה ארצית שטיפלו בשנת תשפ"א ב- 83,125 תלמידים בתהליכי נשירה. בממוצע כל קב"ס מטפל ב-110 תיקים, עומס בלתי נתפס, אבל רק טיפה בים ביחס להערכות על כחצי מיליון ילדים שמנוכרים ומנותקים בפועל מלמידה סדירה.

בכתבה לישראל השבוע שתתפרסם ביום שישי, מספרים הקבס"ים על העומס הבלתי נסבל ועל הקושי להתמיד במקצוע שלא זוכה להכרה ולתגמול. "העומס של העבודה הוא לא אנושי. טיפלתי ב-150 תיקים", מספר א' מרשת מקומית בצפון הארץ, שעזבה לפני שנה את הקב"סות אחרי 12 שנה בתפקיד. "אני מנסה להתאוששות מהחוויות הרגשיות המזעזעות שעברתי כקב"סית. לא פעם אנחנו מקבלים איומים על חיינו. לקב"סים אין שום תמיכה או סיועי רגשי, הלכתי ונשחקתי".

א' הוסיפה: "הייתי קודם מורה ואז הרווחתי 5000 שקל יותר ממה שהרווחתי כקב"סית. מצאתי את עצמי עסוקה בעוד ועוד דרישות מטעם הרשות המקומית שלא היו חלק מתפקיד, ובעוד הוראות ונהלים משרד החינוך. נאלצתי לרצות את הבירוקרטיה על חשבון הטיפול בילדים. מאז שעזבתי לא הצליחו לאייש את התפקיד, כל מי שמגיע בורח אחרי חודש-חודשיים".

במענה לשאלתנו מסר משרד החינוך כי החל משנת 2017 עזבו 293 קב"סים. המשמעות היא שקרוב ל-40 אחוזים מכלל הקב"סים עזבו בחמש השנים האחרונות את תפקידם. במקום הנושרים נקלטו רק 273 קבס"ים חדשים.

הכתבה המלאה ביום ו' בישראל השבוע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לראות ולבכות: הילדים האבודים של בני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext