| נשלח ב-16/1/2022 17:33 |
|
| |
שרה נתניהו מתנגדת שביבי ילך לעסקת טיעון
נכון לשעה זו, רעיית ראש הממשלה לשעבר היא המתנגדת הגדולה במשפחה. לטענתה, לא יכול להיות ש"פקיד", כשהכוונה ליועמ"ש מנדלבליט, הוא זה שיקבע. עוד טוענת שרה נתניהו כי אין סיבה שבעלה יפרוש מהחיים הפוליטייםהמשא ומתן להסדר טיעון עם נתניהו: נכון להיום (ראשון), שרה נתניהו היא המתנגדת הגדולה שבעלה יסכים להסדר טיעון בתיקי האלפים. הסיבה להתנגדותה היא שהיא אומרת ש"פקיד" (כשהכוונה ליועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט) הוא זה שיקבע. לדברי רעיית ראש הממשלה לשעבר, נתניהו לא עשה כלום ואין סיבה שהוא יפרוש מהחיים הפוליטיים כפי שהמתווה המסתמן ייאלץ אותו לעשות. יש לציין גם את בנו של ראש האופוזיציה, יאיר נתניהו, שגם לו השפעה גדולה. שניהם ביחד עם נתניהו עצמו הם אלה שיקבעו. בקרב סנגוריו של נתניהו עדיין יש הסכמה שיש ללכת להסדר. בצוות הקרוב של מנדלבליט ישנם הרהורים. הוא שומע את הביקורת שצריך ללכת עד הסוף במשפט. מנדלבליט נחוש שזה המתווה כרגע יחד עם התעקשותו על קלון. כמו כן, הניסוח של כתב האישום המתוקן יכול להוות בעיה מאוד גדולה לנתניהו ולפרקליטי נתניהו בשל העובדה שכתב האישום המתוקן יהיה חמור לפי דרישת הפרקליטות ולפי ההערכות יכלול הודאה בעבירות של הפרת אמונים. ביומיים שלושה הקרובים ההערכה היא שנתניהו יביע את עמדתו. ההערכה היא שלא יהיה הסכם לפחות עד סוף השבוע כך שהימים הקרובים יהיו קריטיים לעסקה. https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/sara-netanyahu-against-deal-902816859/
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 17:37 |
|
| |
לה''ו. אם שרה לא תשנה את דעתה, ביבי לא יחתום. אני מניח שכולנו תמימי דעים בזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 17:45 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. אם שרה לא תשנה את דעתה, ביבי לא יחתום. אני מניח שכולנו תמימי דעים בזה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
סביר להניח שלא בא לו לחטוף נעל בראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 17:48 |
|
| |
| גרשום כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | לה''ו. אם שרה לא תשנה את דעתה, ביבי לא יחתום. אני מניח שכולנו תמימי דעים בזה.
|
| סביר להניח שלא בא לו לחטוף נעל בראש. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 18:02 |
|
| |
ראשית איני מאמין שהדיווח על שרה נתניהו נכון,
כמות הדיווחים השקריים על שרה נתניהו,
עומדת על אלפים רבים,
יחד עם זאת,
דעתי האישית,
שעסקת טיעון היא טובה למערכת המשפט ומאוד רעה לבנימין נתניהו,
תראו איך כל התשקורת מגוייסת בעד העסקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 18:21 |
|
| |
כל אשר תאמר לך שרה, שמע בקולה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 19:19 |
|
| |
| פרקש כתב: |  | כל אשר תאמר לך שרה, שמע בקולה |
|
לה''ו. איזה אוקסימורון. זה נאמר על שרה אמנו, שבעלה אברהם **קנה**:את חברון. ואתה אומר את זה על שרה, שבעלה **מסר** את חברון!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 19:26 |
|
| |
שלא כרעיונוביץ אני חושב שעסקת טיעון טובה לנתניהו ורעה למערכת המשפט. את ההאשמות החמורות צריך לברר בבית המשפט ולא בהסדרים חשאיים בחדרים סגורים, הסדרים המאורגנים על ידי מאכערים מפוקפקים. אם נתניהו חף מפשע כדבריו, הוא יזוכה. אם אינו חף מפשע, יקבע בית הדין את אחריותו ואת עונשו. לא בעסקאות צדדיות, לא בסחר מכר. בריש גלי ועל פי החוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 19:30 |
|
| |
אויבי איש אנשי ביתו
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 19:56 |
|
| |
עופר חדד ב'ערוץ 12': משיחות שאני מקיים אני מבין שנתניהו 'גמר אומר בליבו' בעניין החתימה, גם רעייתו מבינה שזו האפשרות הטובה, ההתנגדות באה מצידו של הבן יאיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 20:21 |
|
| |
לא יודע אם שרה אמרה או שלא אמרה, כנ"ל לעניין יאיר, יש פה הרבה בוחשים בקדירה ולכן אי אפשר להאמין לכלום. אישית אני חושב שאם מר ברק בעד הסכם טיעון אז לביבי אין מה להפסיד מללכת למשפט עד הסוף כי כנראה אין בשר לתביעה. מצד שני לא הייתי נכנס לנעליו כי הם ישתו לו את הדם עם כפית וימרחו את ההתעללות עוד שנים רבות וימציאו על הדרך תיקים נוספים רק כדי לשמור על הגחלת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 21:09 |
|
| |
גיא פלג מדווח: שרה נתניהו שינתה את עמדתה ומתנגדת לעסקה. גם שני הבנים - יאיר ואבנר - מתנגדים בשעה זו: פגישה של משפחת נתניהו בהרכב מלא אצל עורך דינו בועז בן צור כדי לשכנע את בני המשפחה לקחת את העסקה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 21:25 |
|
| |
אם יש היגיון בטענות שהדיפ סטייט מרוויחים משהו מההסדר, אז אפשר לדחות את זה בכמה ימים ולהשאיר את ההכרעה ליועמ"ש הבא... האינטרס עכשיו הוא רק של נתניהו לכאורה. ולעניין בני משפחת נתניהו, מן הסתם הם לא יודעים את כל הפרטים שהוא יודע על עצמו. או שהם יודעים וזו רק הדרך שלהם להציג כאילו שהם מאמינים בחפותו.
תוקן על ידי YYona ב- 16/01/2022 21:28:02
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 21:58 |
|
| |
תהיה עסקת טיעון? נתניהו, בני משפחתו, פרקליטיו ומקורבו נתן אשל בפגישה מכרעת
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 22:21 |
|
| |
תחושה שלי (שממש לא חייבית להיות אמיתית), שהכל ספין אחד גדול, כדי לגרום לכל מיני הצהרות של הפרקליטות, היועה"מ, כולל אהרון ברק, שאותם ישלפו עורכי הדין בבית המשפט כדי להוכיח עד כמה הכל תפור בכוונה תחילה ע"י כנופיות הפרקליטות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 22:43 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | תחושה שלי (שממש לא חייבית להיות אמיתית), שהכל ספין אחד גדול, כדי לגרום לכל מיני הצהרות של הפרקליטות, היועה"מ, כולל אהרון ברק, שאותם ישלפו עורכי הדין בבית המשפט כדי להוכיח עד כמה הכל תפור בכוונה תחילה ע"י כנופיות הפרקליטות. |
|
|
|
|
|