נשלח ב-18/1/2022 14:05
כל איזור בית ישראל סביב ישיבת מיר נהיה חד סיטרי עיריית ירושלים עובדת בצוותים מתוגברים לגמור את העבודה לפני שהסיקריקים יתארגנו להפריע להם לעבודות, לפי הבנתי זה בתיאום עם ראשי ישיבת מיר. כל החניות באיזור יהפכו לכחול לבן, דהיינו בתשלום.
נשלח ב-18/1/2022 19:42
כמו שאני מכיר את האיזור והאנשים שגרים שם שום תמרור לא יחיה יותר מלילה אלכ עם יציבו עליו שמירה אז הוא ירד כשהשמירה תיפסק
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-19/1/2022 01:18
אל_קפונה כתב: כמו שאני מכיר את האיזור והאנשים שגרים שם שום תמרור לא יחיה יותר מלילה אלכ עם יציבו עליו שמירה אז הוא ירד כשהשמירה תיפסק
כמדומני שהסיקריקים הולכים תמיד ברגל.. מה מענין אותם חד סטרי, דו סטרי וחניה כחולה נ.ב. הכבישים והחניה בהם שייכים לתושבים, והעיריה מפקיעה מהם את החניה כך נראה כשגוף גדול כמו עיריה סוחב משהו לכיס..
נשלח ב-19/1/2022 01:25
איש_חשוב כתב: אל_קפונה כתב: כמו שאני מכיר את האיזור והאנשים שגרים שם שום תמרור לא יחיה יותר מלילה אלכ עם יציבו עליו שמירה אז הוא ירד כשהשמירה תיפסק
כמדומני שהסיקריקים הולכים תמיד ברגל.. מה מענין אותם חד סטרי, דו סטרי וחניה כחולה נ.ב. הכבישים והחניה בהם שייכים לתושבים, והעיריה מפקיעה מהם את החניה כך נראה כשגוף גדול כמו עיריה סוחב משהו לכיס..
אתה לגמרי צודק.
מי שיפריע לו עניין החניה בתשלום אלו בעלי העסקים והעובדים באיזור (לרבים מהם תו נכה כמיטב מסורת הישראבלוף), וכמובן אברכים שמגיעים עם הרכבים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-19/1/2022 10:18
לא יהיה תו חניה אזורי?
נשלח ב-19/1/2022 18:53
בעיקרשומע כתב: לא יהיה תו חניה אזורי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.