| נשלח ב-26/1/2022 23:40 |
|
| |
תמיכה בזנות בחסות ''הדמוקרטיה'' ( אשכול זה מיועד למבוגרים בלבד ! )
השאלה הזו מיועדת לחברות הכנסת הפופוליסטיות שבעקיפין תומכות בצריכת זנות . לא מזמן עברה בכנסת חקיקה , שנקראת חוק הזנות . לפי החוק כל אזרח שייתפס צורך זנות אצל פרוצה יואשם בפלילים . מדובר באחד החוקים הטובים שנחקקו מאז קום המדינה . חוק שצימצם דרסטית את אחוזי הניאוף במדינה . אבל שלא תטעו . לא מדובר בחוק דתי חס ושלום ! אלא בחוק פמניסטי שמסביר שהגבר שצורך זנות בעצם מנצל במעשיו את האשה ( הפרוצה ) החלשה . ופה עולה השאלה המובנת ( ורק חבל שלא עלתה בכנסת ) . אם צריכת זנות זה ניצול ועבירה פלילית איך זה שאתם מתירים במדינה אינטרנט פרוץ שפתוח לאתרי פורנוגרפיה ? אתרים בהם מציגים נשים מנוצלות ! ולמה אתם לא חוסמים את זה ? כי אז נהיה כביכול מדינת הלכה ? ''מדינת איראן'' ? אז בשם החופש והאנטי דת אתם נהנים ממוסר כפול ומתירים למליוני אזרחים לצפות בנשים מנוצלות ? ? ? צביעות ! לא כבוד האישה מעניין אתכם אלא מלחמה בדת ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 23:46 |
|
| |
אלו שמקדמים את החוקים האלה, יגיעו גם להצעה שלך, פרה פרה. אני לא חושב שאינטרס שלהם כל כך רחוק מה'אינטרס' של התורה הקדושה - עולם שדברים כאלה קורים בו הוא עולם של ניצול ובגידה, והתורה אסרה בדיוק את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 23:56 |
|
| |
אתה טועה מה היה המניע לחוק,
המניע לחוק הוא מחלה נפשית שעליה אני ירחיב,
יש הרבה חברות כנסת (לא יודע למה בכנסת יש הרבה נשים כאלה)
שחולות במחלה מסוכנת,
את המחלה הנוראית הזאת, אסור לומר,
והיא אסורה להגייה לפי כללי הפוליטיקלי קורקט,
היא נקראת מִיזְאַנְדְרִיָה
בעברית - שנאת גברים
וזו הסיבה שיש הרבה חוקים בספר החוקים של מדינת ישראל שהם נגד גברים ! ! !
התוצאה הנוראית היא,
שמאות גברים נורמליים ונורמטיביים, אבל מסכנים מתאבדים 'כל שנה' בעשרות השנים האחרונות,
בגלל כל מיני חוקים שהמניע העיקרי להם הוא שנאת גברים, הקרוי מיזאנדריה,
וכך אותם גברים שהם אבות לילדים שלהם,
ובגלל כל מיני חוקים, כשהם מתגרשים מנשותיהם,
הם לא יכולים להיות האבות של הילדים שלהם,
הם סובלים מדמי מזונות לא רציונליים,
וחיים בתנאים לא תנאים, ולבסוף מתאבדים.
אני חושב שזו הסיבה שהחוק יצא,
ולא בגלל עזרה לנשים מסכנות,
אני מקווה שהוא באמת עוזר לנשים,
אבל אני לא יתפלא אם בעוד כך וכך שנים,
יבואו מומחים ויוכיחו שזה עשה את ההיפך.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 27/01/2022 00:01:31
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 00:18 |
|
| |
יש זונות שעובדות בתחום מרצון, חוק הזנות זו כפיה. אפשר לכפות שכל עובדת תקבל אישור מעובדת סוציאלית נגיד שהיא לא מנוצלת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 27/01/2022 00:18:47
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 01:06 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
יש זונות שעובדות בתחום מרצון, חוק הזנות זו כפיה. אפשר לכפות שכל עובדת תקבל אישור מעובדת סוציאלית נגיד שהיא לא מנוצלת
תוקן על ידי רציף ב- 27/01/2022 00:18:47 |
|
מטרת האשכול היא לא לפרק את חוק הזנות , אלא לתמוך בו . אבל גם לאסור צריכת זנות במדיה ובאינטרנט שם מוצגות נשים שנוצלו לעיני כל . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 01:14 |
|
| |
קלעפער
| רעיונוביץ כתב: |  |
אתה טועה מה היה המניע לחוק,
המניע לחוק הוא מחלה נפשית שעליה אני ירחיב,
יש הרבה חברות כנסת (לא יודע למה בכנסת יש הרבה נשים כאלה)
שחולות במחלה מסוכנת,
את המחלה הנוראית הזאת, אסור לומר,
והיא אסורה להגייה לפי כללי הפוליטיקלי קורקט,
היא נקראת מִיזְאַנְדְרִיָה
בעברית - שנאת גברים
וזו הסיבה שיש הרבה חוקים בספר החוקים של מדינת ישראל שהם נגד גברים ! ! !
התוצאה הנוראית היא,
שמאות גברים נורמליים ונורמטיביים, אבל מסכנים מתאבדים 'כל שנה' בעשרות השנים האחרונות,
בגלל כל מיני חוקים שהמניע העיקרי להם הוא שנאת גברים, הקרוי מיזאנדריה,
וכך אותם גברים שהם אבות לילדים שלהם,
ובגלל כל מיני חוקים, כשהם מתגרשים מנשותיהם,
הם לא יכולים להיות האבות של הילדים שלהם,
הם סובלים מדמי מזונות לא רציונליים,
וחיים בתנאים לא תנאים, ולבסוף מתאבדים.
אני חושב שזו הסיבה שהחוק יצא,
ולא בגלל עזרה לנשים מסכנות,
אני מקווה שהוא באמת עוזר לנשים,
אבל אני לא יתפלא אם בעוד כך וכך שנים,
יבואו מומחים ויוכיחו שזה עשה את ההיפך.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 27/01/2022 00:01:31 |
|
מאיפה אתה מביא את הקשקוש הזה שמאות גברים גרושים מתאבדים "כל שנה"?
זה לא עובר את המאה. באיזור ה70.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 01:20 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
|
מטרת האשכול היא לא לפרק את חוק הזנות , אלא לתמוך בו . אבל גם לאסור צריכת זנות במדיה ובאינטרנט שם מוצגות נשים שנוצלו לעיני כל .
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 01:26 |
|
| |
פ**** זה משהו שנעשה ברצון חופשי, מה גם שיש הרבה מניפולציות שאפשר לעשות בעריכת וידאו. לעומת זאת שירותי הליווי מסופקים ע"י נשים אומללות שגורלן לא שפר, ועושות זאת מחוסר ברירה. הראייה לכך זה האיסור החמור בחוק שקיים על צריכה והפצה של חומרי פדופיליה כי קטינים לא עושים זאת מרצון, כמו גם האיסור על יחסים בין מעסיק לעובדת מאותה סיבה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 04:52 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | יו_טיוב כתב: |  |
|
מטרת האשכול היא לא לפרק את חוק הזנות , אלא לתמוך בו . אבל גם לאסור צריכת זנות במדיה ובאינטרנט שם מוצגות נשים שנוצלו לעיני כל .
|
|
בפורום הזה חייבים לתמוך בחוק הזנות כדי לא לקבל הערה מהמנהל ?
|
|
עזוב אותך לרגע מהפורום כדי להיות יהודי ובפרט חרדי, אתה אמור להתנגד לזנות אל תכתוב כאן את מה שלא היית אומר לחבריך בבית הכנסת, הצביעות הזאת די דוחה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 07:48 |
|
| |
אמר רבי אלעאי הזקן: אם רואה אדם שיצרו מתגבר עליו, ילך למקום שאין מכירין אותו, וילבש שחורים ויתכסה שחורים ויעשה כמו שלבו חפץ, ואל יחלל שם שמים בפרהסיא (קידושין מ.)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 09:21 |
|
| |
| momeir כתב: |  | | אמר רבי אלעאי הזקן: אם רואה אדם שיצרו מתגבר עליו, ילך למקום שאין מכירין אותו, וילבש שחורים ויתכסה שחורים ויעשה כמו שלבו חפץ, ואל יחלל שם שמים בפרהסיא (קידושין מ.) |
|
חשוב לומר שכמובן אותו לובש שחורים לא ינקה מעונש בעוה"ז, מדינה של גיהנום, ומהטינוף הגדול שבאה בעקבות עבירות חמורות רבי אלעאי רק מציע לו שלא יעשה, בנוסף לכל הדברים החמורים, גם חילול השם, שאין עליו כפרה
בכל מקרה מה קשור כל זה לאותה העוברת על לאו של לא תהיה קדשה, עם בני חמישים שמנים ומקריחים, האם יצרה מתגבר עליה?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 09:43 |
|
| |
בדרך כלל יצרה להתפרנס ולפעמים לפרנס את ילדיה מתגבר עליה, לפעמים יצרה לצרוך סמים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 11:19 |
|
| |
ולפעמים יצרו של אדם מתגבר לגזול ולשדוד כי הוא רוצה לקנות רכב מפואר מה יעשה? ילך וילבש שחורים, ויכסה פנים בגרבים שחורים, וילך לבנק שאין מכירים אותו וישדוד בקיצור, כל התורה כולם לא נאמרה, אלא לזה שאין לו יצר הרע.. מי שיש לו יצר הרע יעשה מה בא לו העיקר שלא יראו שזה הוא..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 16:32 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | יו_טיוב כתב: |  |
|
|
|
בפורום הזה חייבים לתמוך בחוק הזנות כדי לא לקבל הערה מהמנהל ?
|
|
עזוב אותך לרגע מהפורום כדי להיות יהודי ובפרט חרדי, אתה אמור להתנגד לזנות אל תכתוב כאן את מה שלא היית אומר לחבריך בבית הכנסת, הצביעות הזאת די דוחה
|
|
דברתי מבחינה חוקית. לחבר שלי - יתכן ולא אגלה לו את כל דעתי, זה לא קשור לצביעות, זה עניין של בושה. כאן אני מצפה לכתוב הכל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 16:33 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
פ**** זה משהו שנעשה ברצון חופשי, מה גם שיש הרבה מניפולציות שאפשר לעשות בעריכת וידאו. לעומת זאת שירותי הליווי מסופקים ע"י נשים אומללות שגורלן לא שפר, ועושות זאת מחוסר ברירה. הראייה לכך זה האיסור החמור בחוק שקיים על צריכה והפצה של חומרי פדופיליה כי קטינים לא עושים זאת מרצון, כמו גם האיסור על יחסים בין מעסיק לעובדת מאותה סיבה.
|
|
|
|
|
|
|