בית פורומים בחדרי חרדים

נפגעת חיים ולדר מנסה להסביר את הפיצול באישיות שלו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/2/2022 15:24 לינק ישיר 
נפגעת חיים ולדר מנסה להסביר את הפיצול באישיות שלו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 15:25 לינק ישיר 

קיבלתי ממישהי:
כן, גם אני נפגעת של חיים ולדר.
נכון, שתקתי הרבה שנים, ואני גם לא הולכת לדבר על זה מעכשיו.
אני רק שוברת שתיקה לכמה דקות, שתדעי שאנשים לא ממציאים סתם דברים.
התחייבתי לו בפני עורך דין שלא אדבר על כך לעולם, ואם אפר את החוזה זה גורר קנס כספי.
בחרתי לקחת פיצויים, ולנסות לשקם את החיים שלי, אבל את מבינה שאת הבעיות האמיתיות כסף לא פותר.
לא רוצה פרסום, לא צריכה שידברו על זה, אבל אני גם לא יכולה לסבול את ההכחשות וחוסר האמון בי ובשכמותי.
אני יודעת שאם המשפחה שלי יגלו שאני קשורה לזה, העולם שלהם יטולטל בטירוף.
אני רוצה רק לחיות את החיים שלי, אבל כבר אין לי הרבה מהדבר הזה שנקרא חיים, שלווה, תמימות, היה ואיננו.
יצרתי איתו קשר מעצמי, בלי שום מרכז, בלי תיווך, פשוט התרשמתי מאד מהספר.
חשבתי שמצאתי את האדם הכי מבין בעולם, שיבין את ההתלבטויות שלי, את הכעס.
והוא אכן גילה הרבה הבנה, לרצון של עצמו, לרצון של עצמי – כלום, אולי מעט.
הוא זיהה שיש לי לבטים באמונה, בדרך הדתית, ולהפתעתי הוא עודד אותי, למה שהוא קרא 'מעוף'.
שאולי לא חייבים לשמור על כל הכללים, והוא ילמד אותי הרבה דברים, הייתי נערה עם הורמונים, והוא ניצל זאת.
בשלב מסויים הוא התייחס אלי כאילו אני בת זוג שלו, הוא השקיע בי המון, אבל הכל היה בשביל לנצל אותי.
ולא, לא הייתי במחסן הספרים, הייתי בבתי מלון, צימרים, ניצול בסטייל, בטלפון הוא אומר לאשתו: "אני בפגישה חשובה".
נפתחו לי העיניים, הייתי בעוד הרבה מקומות, ויום אחד מישהו שהכרתי הסביר לי שמה שעברתי לא היה ירידה רוחנית שלי, אלא ניצול מיני אכזרי מצד אדם בוגר, מטפל.
שאלתי את חיים איך הוא עושה לי דבר כזה, והוא אמר שזאת היתה טעות שנסחפנו, (שימי לב: נסחפנו), והציע לי המון כסף בתור פיצוי, אם אחתום על הסכם.
היתה תקופה שלא שמרתי מצוות בכלל, האשמתי את עצמי. היום ב"ה חזרתי לשמור מצוות, אני מבינה שאני לא אשמה בזוועה הזו.
חיים ולדר לימד אותי הכל על מין, הוא נתן לי הרגשה שאני מאד חשובה, לא הבנתי שאני הקרבן, לא הבנתי שהכל רק בשביל לנצל אותי.
תשאלו אותי אם הוא היה אדם רע? לא יודעת, הוא היה מפוצל, במציאות הוא התנהג אלי תמיד יפה, גם כשבאתי אליו בטענות הוא הסכים לכל מילה וגם פיצה אותי.
אבל המעשים שלו היו רעים מאד, הוא לקח ממני דברים שאף אחד לא יכול להחזיר. ולא רק ממני.
לכל אלו שמכירים אותו ומתקשים להאמין, תבינו שיתכן פיצול כזה, אדם שהוא מגלומן וחושב שלהיות איתו זו זכות גדולה וחסד שהוא עושה לאחרים.
אני לא כותבת שם בדוי, כי זה לא מביא שום תועלת. מי שלא מאמין, ישתכנע אם אמציא שם?
יש לי שם, והיו לי חיים, ומישהו לקחת אותם, פשוט שתדעו.
את יכולה להעביר את זה, בלי שום פרט מזהה, ובלי להוסיף "אני מכירה את....".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 15:35 לינק ישיר 

ומה מונע ממנה לצלם את החוזה תוך טשטוש הפרטים המזהים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 15:38 לינק ישיר 

נפגעות מספרות על עצמן.
הרב מכר הבא
בקרוב בחנויות שמעבר לכביש...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 15:51 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם זה יכלול את חתימת ולדר, יוכלו להוכיח שזה שלה. ולתבוע את השבת כל הכסף + פיצוי ענקי.
שלא לדבר על כך שמסתבר שלכל אחת ולכל אחד היה חוזה אישי.

(היו הרבה חוזים ושולמו סכומי עתק. טוענים שלא נותרה ירושה למשפחה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 15:58 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

אדם_ה1 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם זה יכלול את חתימת ולדר, יוכלו להוכיח שזה שלה. ולתבוע את השבת כל הכסף + פיצוי ענקי.

למה לדרוש את הכסף בחזרה

החוזים האלו הם לא תקפים חוקית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 16:02 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי יתבע? המשפחה? לא נראה לי שזה באינטרס שלה.
ואיך תוכיח? למישהו במשפחה יש עותקים של החוזים שהוא יכול להשוות חתימות?
מלבד זה שסעיף כזה מן הסתם לא חוקי..

תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 06/02/2022 16:02:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 16:18 לינק ישיר 

החוזים תקפים חוקית. הסעיף הזה גם תקף חוקית.

נכון שאין הגיון שהמשפחה תתבע.
אבל הגיוני לגמרי שהאנשים שחתמו וקיבלו את כספם, לא ירצו לקחת סיכונים.
הם מעדיפים לחיות בשקט. מה שבטוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 16:51 לינק ישיר 

אין בכך שום מניעה חוקית. גם השר לשעבר מאיר שטרית שילם דמי שתיקה בסך כ-300.000 ש"ח לעוזרת הבית שלו. אילו משה קצב היה נענה לדרישת אורלי רביבו לשלם לה 200.000 ש"ח, הוא היה חוסך מעצמו בושות, סבל, ועגמת נפש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 18:25 לינק ישיר 

איך שראיתי את הכותרת, עוד לפני שנכנסתי לאשכול, אמרתי לעצמי "מליון אחוז יש פה עוד מישהו/י אנונימי"
וכל הזמן מציק לי, למה אצל משי זהב זרמו עשרות עדויות של אנשים ונשים בשמם בדמותם ובצלמם, וכאן לא זכינו לראות אדם אחד עם פניו ושמו המלא
הטלתי ספק כל הזמן בעדויות שהיו אנונימיות עוד בחייו של ולדר, (מלבד הסיפור של ההקלטה שפורסמה ופתק מעשה בית דין, ששם לא היה מדובר בקטינה אלא באשה נשואה שבאה מרצונה) עד שבא דיין מבית דינו של הרב אליהו והעיד שראה במו עיניו קטינים שהעידו שנפגעו ממנו, כאן אמרתי, דיין לא ישקר כך לציבור (למרות שיש מצב שהוא כל כך ישתכנע מעדויות פייסבוק מוזילות דמעה שהוא יתיר לעצמו "לשנות קצת" ולומר שהוא גם ראה אותן, אבל עדיין נתתי לו אמון שאמורים לתת לדיין בישראל
אבל כאן משהו מתחיל להחשיד.
ולדר כבר מת, העדויות ממשיכות לבוא, ועדיין מגיעים עדויות אנונימיות, מה קרה? למה נפגעי משי זהב בעשרותיהם באו והעידו לציבור בלי אנונימיות, וכאן הכל שחור משחור
משהו כאן מסריח

ועכשיו הודעה לפדופיל השפל המופיע כאן בכמה ניקים, שעוד רגע יגיד שוב שאני מגן על פדופילים כמוהו -
הטלתי ספק האם המעשים ארעו, אם ולדר פגע בילדים וקטינים, כי אז הוא תת אדם בדיוק כמוך, שום הגנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 18:50 לינק ישיר 

תגובת מירי פורסט בפייסבוק: "מאמינה לך"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 18:56 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

ולדר כבר מת, העדויות ממשיכות לבוא, ועדיין מגיעים עדויות אנונימיות, מה קרה? למה נפגעי משי זהב בעשרותיהם באו והעידו לציבור בלי אנונימיות,
אפשר את רשימת עשרות נפגעי משי זהב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 18:57 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

כל גנב היה רוצה לישון בשקט..
קיבלו כסף כדי לשתוק (אם הסיפור נכון..) ואז מפרים את החוזה, מפרסמים, ורק דואגים שלא ידעו מי הנוכל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 18:59 לינק ישיר 

ר' איש חשוב

אמרת שעוד רגע אגיע ואומר שוב שאתה מגן על פדופילים. אז הנה הגעתי. אבל אינני צריך להזכיר
שאתה הגנת בכל כוחך על האנס והפדופיל ולדר. הדברים כתובים בדברי ימי הפורום שחור על גבי
לבן.

אין כאן בפרשת ולדר שום דבר שמסריח. מי שמסריח הוא אתה, שממשיך כאן לנסות להטיל דופי
בקורבנות. אבל אני פה. 

וויסן זאלסטו, אז אויב דו וועסט ווייטער פראבירן באשמוצן די געליטענע, וועל איך דיך אנשמייסן
אז ס'וועט גיין פון דיר א רויך. עסט אריין כאפן ביי מיר אין טאטנס טאטן אריין. 

תוקן על ידי גרשום ב- 06/02/2022 18:59:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 19:01 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

כל גנב היה רוצה לישון בשקט..
קיבלו כסף כדי לשתוק (אם הסיפור נכון..) ואז מפרים את החוזה, מפרסמים, ורק דואגים שלא ידעו מי הנוכל 

ירידת הדורות, לא יאומן לאיזה שפל אנשים מסוגלים להידרדר.
שה' ירחם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 19:06 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

איך שראיתי את הכותרת, עוד לפני שנכנסתי לאשכול, אמרתי לעצמי "מליון אחוז יש פה עוד מישהו/י אנונימי"
וכל הזמן מציק לי, למה אצל משי זהב זרמו עשרות עדויות של אנשים ונשים בשמם בדמותם ובצלמם, וכאן לא זכינו לראות אדם אחד עם פניו ושמו המלא
הטלתי ספק כל הזמן בעדויות שהיו אנונימיות עוד בחייו של ולדר, (מלבד הסיפור של ההקלטה שפורסמה ופתק מעשה בית דין, ששם לא היה מדובר בקטינה אלא באשה נשואה שבאה מרצונה) עד שבא דיין מבית דינו של הרב אליהו והעיד שראה במו עיניו קטינים שהעידו שנפגעו ממנו, כאן אמרתי, דיין לא ישקר כך לציבור (למרות שיש מצב שהוא כל כך ישתכנע מעדויות פייסבוק מוזילות דמעה שהוא יתיר לעצמו "לשנות קצת" ולומר שהוא גם ראה אותן, אבל עדיין נתתי לו אמון שאמורים לתת לדיין בישראל
אבל כאן משהו מתחיל להחשיד.
ולדר כבר מת, העדויות ממשיכות לבוא, ועדיין מגיעים עדויות אנונימיות, מה קרה? למה נפגעי משי זהב בעשרותיהם באו והעידו לציבור בלי אנונימיות, וכאן הכל שחור משחור
משהו כאן מסריח

ועכשיו הודעה לפדופיל השפל המופיע כאן בכמה ניקים, שעוד רגע יגיד שוב שאני מגן על פדופילים כמוהו -
הטלתי ספק האם המעשים ארעו, אם ולדר פגע בילדים וקטינים, כי אז הוא תת אדם בדיוק כמוך, שום הגנה.

שקר אחד, אין עשרות שמות של נפגעים אצל משי זהב.
שקר שני, אותו דיין והרב אליהו טענו מההתחלה שהם פגשו את העדים שנפגעו מחיים וולדר ואתה כדרכך בקודש ניסת להגן על חיים ולדר.
אתה ידוע כמגן הפדופילים ומידי פעם פושט את טלפיו וטוען כשר אני.

לא ידעתי שאבא שלך כותב פה בכמה ניקים.
לטובת ילדי ישראל עדיף שאתה והוא תשרצו פה ולא תסתובבו ברחובות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נפגעת חיים ולדר מנסה להסביר את הפיצול באישיות שלו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext