| נשלח ב-7/2/2022 15:26 |
|
| |
50 % מהחרדים לא עובדים וזו הסיבה ליוקר המחיה
ליברמן: העובדה שבציבור החרדי 50% לא משתתפים בכוח העבודה - היא סיבה מרכזית ליוקר המחיה @yaara_shapira נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 15:29 |
|
| |
הוא רק שכח מהמגזר הערבי שברובו עובד בשחור וחולב את קופת הביטוח הלאומי ושלא נדבר על הפשיעה שבאה ממנו ועולה מיליארדים למשלם המיסים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 15:37 |
|
| |
הכה בחרדים והצל את רוסיה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 15:54 |
|
| |
מה לעשות שהוא קצת צודק? אי אפשר מצד אחד לא להשתתף בשוק העבודה, ומצד שני לבקש שיורידו מסים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 16:09 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מה לעשות שהוא קצת צודק? אי אפשר מצד אחד לא להשתתף בשוק העבודה, ומצד שני לבקש שיורידו מסים. |
|
חריף ומקשה ידוע לכל שאתה טרול חילוני שהסתנן לפורום . תמיד תהיה בדעה נגד הציבור החרדי ולא משנה באיזה עניין ונושא . תגוון קצת כי זה שקוף מידי אחי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 16:30 |
|
| |
גם אם נניח והנתון הפרוע של 50% היה נכון, איך מחיר החיטה או חומרי הגלם בעולם או מס לצמצום מוצרי הפלסטיק קשור לכמה חרדים יש בשוק העבודה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 16:31 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מה לעשות שהוא קצת צודק?
אי אפשר מצד אחד לא להשתתף בשוק העבודה, ומצד שני לבקש שיורידו מסים. |
|
ספרת כמה בוחרים יש בבייס של ליברמן שעלו לארץ רק כדי לחיות מקצבת פנסיה ולא עבדו פה יום אחד (או ימים בודדים)? 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 16:35 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מה לעשות שהוא קצת צודק?
אי אפשר מצד אחד לא להשתתף בשוק העבודה, ומצד שני לבקש שיורידו מסים. |
|
ספרת כמה בוחרים יש בבייס של ליברמן שעלו לארץ רק כדי לחיות מקצבת פנסיה ולא עבדו פה יום אחד (או ימים בודדים)?  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 17:03 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מה לעשות שהוא קצת צודק? אי אפשר מצד אחד לא להשתתף בשוק העבודה, ומצד שני לבקש שיורידו מסים. |
|
נו באמת.. אתה באמת חושב ש40% חרדים לא עובדים? מה הם עושים כל היום? ישבים בבתים וקוראים עיתונים כאחד שלא נולד אתמול כולנו יודעים שאחוז העבודה שוה למגזר החילוני - 80%. ויש כאן המון עבודה שחורה אז לא נדבר כאן על עבודה אלא על מיסים בינתים המדינה מפלה עד מאוד את החילונים מול החרדים, כך שדי הוגן שהחרדים לא ישלמו את המיסים והרי לא מדובר על כל המיסים אלא על מס הכנסה בלבד, יתר המיסים כן משולמים ונתון נוסף, רוב מעלימי המיסים היו גם ככה פטורים או מתחת לסף תשלומי מע"מ, כשמדובר במשפחות ברוכות ילדים ושכר מתחת לסף 9000 ש"ח להזכיר, 80% מהמיסים משולמים על ידי העשירון העליון.
מכל האמור כאן, כל החשבון של ליברמן הוא פייק אחד גדול
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 17:21 |
|
| |
מצדרביעי
|
מבחינה מסוימת אם החרדים היו עובדים יותר הם גם היו צורכים יותר מה שהיה מעלה את מחירי המוצרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 17:34 |
|
| |
|
הוא לא קצת צודק ואפילו לא עובדתית בפרומיל אחד,
מה שקרה, שאתה הפכת תחת ההסתה החילונית (אולי שלא ברצונך) לאנטישמי קטן.
כדי שהחרדי יעבוד, הוא צריך השכלה מקצועית,
האם מדינת ישראל נתנה לו מסגרת חרדית ללימודי מקצוע?
לא ! ! !
האם חרדי שרצה ללמוד באקדמיה בשנות השמונים והתשעים יכל ללמוד?
לא ! ! !
ולמה?
כי מדינת ישראל מנעה ממנו ללמוד באקדמיה, ממש כך,
סוג של נומרוס קלואוזוס
האם חרדים יכולים היום לעבוד בשירות המדינה?
לא, 15% מכלל הציבור עובד בשירות המדינה, וחי בביטחון תעסוקתי הכי טוב במדינה,
כמה מהם חרדים?
אף לא פרומיל.
כיום חסרים עשרות אלפי עובדים בהיי טק,
האם מדינת ישראל עושה ניסיון אמיתי ללמד ולהעסיק אותם?
לא,
ולמה?
כי העובדים החילוניים בשירות המדינה,
פועלים באופן מאורגן (גם היום) שהחרדים יהיו עניים,
מסכנים הם לא מצליחים לעשות אותם,
אבל עניים הם מצליחים לעשות אותם וחבל.
וחבל גם שאתה נגרר אחרי מפלגה אנטישמית כמו 'ישראל ביתינו'
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 07/02/2022 17:35:00
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 17:39 |
|
| |
אגב, נגיד בנק ישראל הזהיר שאם אורח החיים החרדי יימשך, אז בתוך 15 שנה יצטרכו להעלות מסים ב15% כדי שהמדינה תוכל להמשיך לתת שירותים באותה רמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 17:44 |
|
| |
רעיונוביץ עם בכיינות "אכלו לי שתו לי" לא הולכים למכולת. לא תגיע ככה לאף מקום! צא וראה איך החרדים המודרניים (ואנוכי בכללם) לא התבכיינו. התאמצו והשקיעו ורכשו מקצוע, והם נמצאים היום בכל מקום! במשרות נחשקות במגזר הציבורי והפרטי. בתעשיות הביטחוניות, בהייטק, ברפואה, בכל מקום! אז די להתבכיין.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 18:15 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | רעיונוביץ עם בכיינות "אכלו לי שתו לי" לא הולכים למכולת. לא תגיע ככה לאף מקום! צא וראה איך החרדים המודרניים (ואנוכי בכללם) לא התבכיינו. התאמצו והשקיעו ורכשו מקצוע, והם נמצאים היום בכל מקום! במשרות נחשקות במגזר הציבורי והפרטי. בתעשיות הביטחוניות, בהייטק, ברפואה, בכל מקום! אז די להתבכיין.
|
|
החרדים המודרניים לא נמצאים כמעט באקדמיה,
אין חוקרים חרדים באקדמיה,
בתעשיות הביטחוניות יש מעט חרדים,
כנ"ל בהיי טק יש ממש מעט חרדים, מאות רבות במקום אלפים רבים,
ניתן להכשיר אלפי חרדים (בעיקר מהמגזר הליטאי) לו הממשלה מוכנה להשקיע כסף
(אגב : קמא טק למרות כל הכותרות רק מפריעה לשילוב החרדים בהיי טק)
עוד משהו, כמה סטודנטים חרדים (גברים) לומדים היום רפואה?
נכון, שהיום יש הרבה יותר אפשרויות לחרדים ללמוד ולרכוש מקצוע,
אבל זה כאין וכאפס ממה שיש לחילוני או לסרוג המצוי.
בסך הכול זה לא משנה את התמונה הכוללת,
שרוב החרדים כיום עניים, מהסיבה שהמדינה רצתה שהם יהיו עניים ! ! !
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 07/02/2022 18:16:29
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2022 18:16 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אגב, נגיד בנק ישראל הזהיר שאם אורח החיים החרדי יימשך, אז בתוך 15 שנה יצטרכו להעלות מסים ב15% כדי שהמדינה תוכל להמשיך לתת שירותים באותה רמה. |
|
צריך לקחת בחשבון שאחוז גדול מאותם "שירותים" לא ממש מעניינים את הציבור החרדי.. (אתה יודע כמה משפחות אפשר לפרנס במחיר של זמר אחד בהופעה ביום העצמאות?) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|