| נשלח ב-8/2/2022 12:11 |
|
| |
ח"כ דודי אמסלם משיב כהוגן לניר ברקת: "תמכת והפגנת בעד הסכמי אוסלו"
12 פינת 99 - יניר קוזין וירון אברהם: ח"כ ניר ברקת בכנס "בשבע": "ב-62 השנים אחרונות (שנות חייו -י.א) אני נערך לתקופה לאחר נתניהו, אבל אם נתניהו יתמודד אנו נלך אחריו, לא יהיו פריימריז בליכוד. לצד זאת אני תמיד מתכנן קדימה ואני היחידי במחנה הלאומי שיודע איך להחזיר 7 מנדטים" תגובת *חה"כ דודי אמסלם* לדברי ניר ברקת בכנס 'בשבע' ; מר ברקת, *אני מזכיר לך שעבדתי בעירייה ולא אצלך, 15 שנה לפני שהגעת.* כראש עיר היית פשוט כישלון חרוץ- העובדות מדברות בעד עצמן. *להתנגד לקניית שלטון בכסף-* *זה לא אישי, זה ענייני!* תשאיר את הכסף שלך באיי הבתולה... הליכוד היא מפלגה ימנית לאומית ולהזכירך, אתה תמכת והפגנת בעד הסכמי אוסלו, חברת לקרן החדשה ונלחמת לקבל את התפקיד של יו"ר מפלגת 'קדימה' בירושלים, ובמסיבת הניצחון לעגת לנו ביחד עם יועצך האישי אייל ארד שקיבלנו רק 12 מנדטים... מר ברקת- *אם לא הבנת, אנחנו מפלגה עם אידאולוגיה, ערכים, נאמנות ותפיסות עולם.* *אתה לא בבית הנכון...* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 14:47 |
|
| |
לניר ברקת יחסים גרועים עם רוב החרדים מתקופתו בירושלים. (זו הסיבה שלא מונה לשר האוצר למרות הבטחת בחירות של נתניהו).
הוא לא יוכל לשחזר את הברית עם החרדים. מבחינת החרדים בני גנץ עדיף עליו בכל פרמטר.
תוקן על ידי תם_יושב ב- 08/02/2022 14:47:46
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 14:56 |
|
| |
בטעות התפספס לי החלק הזה של הידיעה שעליו הגיב אמסלם. ניר ברקת אומר לי בכנס ירושלים של קבוצת בשבע על אמסלם: "אמסלם עבד אצלי בעירייה. כנראה הוא שומר כל מיני טינות, זה נושא אישי ולא ענייני"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 15:05 |
|
| |
a_smithee
| תם_יושב כתב: |  | לניר ברקת יחסים גרועים עם רוב החרדים מתקופתו בירושלים. (זו הסיבה שלא מונה לשר האוצר למרות הבטחת בחירות של נתניהו).
הוא לא יוכל לשחזר את הברית עם החרדים. מבחינת החרדים בני גנץ עדיף עליו בכל פרמטר.
|
|
פה אתה חושד בכשר, נתניהו לא צריך סיבה להפר הבטחה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 21:58 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  | לניר ברקת יחסים גרועים עם רוב החרדים מתקופתו בירושלים. (זו הסיבה שלא מונה לשר האוצר למרות הבטחת בחירות של נתניהו).
|
|
מה פירוש "בני גנץ עדיף עליו"?
במדינת ישראל יש בחירה פרלמנטרית-קואליציונית, לא בחירה ישירה. אם תהיה אפשרות אחת לממשלת ימין בראשות ברקת (לא תהיה....), ואפשרות שניה לממשלה עם לפיד-מרצ וליברמן בראשות גנץ,יש למישהו ספק מה החרדים יעדיפו???
*
הדבר היחיד שהחרדים יוכלו לעשות הוא, להגיע לדיל עם גנץ, כי הם יתמכו בכך שבממשלת אחדות עם ברקת הוא (כלומר גנץ) יהיה הראשון, בתמורה לכך שגנץ יתחייב שלא לאפשר הקמת ממשלה נוספת עם לפיד וליברמן. השאלה היא כמה גנץ יתן עוד אימון במילה של החרדים, אחרי האירוע של הממשלה הקודמת.
תוקן על ידי פצקו ב- 08/02/2022 22:06:27
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 22:11 |
|
| |
ואגב, לגופם של דברי אמסלם, נניח שהוא צודק ברוב הדברים.
מה- (כלומר מי) האלטרנטיבה שהוא מציע?
יש אדם כלשהו בליכוד שיש לו היכולות האלקטוראליות של ברקת?
כל מועמד אחר בליכוד נראה כמו הליכה וודאית לאופוזיציה. לברקת יש לפחות סיכוי להחזיר את התיקו. ולייצר ממשלה, שלימין יהיה בה כח כלשהו.
תוקן על ידי פצקו ב- 08/02/2022 22:13:37
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 00:39 |
|
| |
הליכוד יבנה ע"י מועמד מבחוץ, וזה יהיה אחד מ2 המועמדים של נתניהו, יוסי כהן (אם זה יהיה אחרי תקופת הצינון שלו עוד שנתיים), או רון דרמר. לברקת אין שום יכולות, בעיריית ירושלים הוא היה חתיכת כשלון, הפקידים שלטו שליטה מוחלטת בעיריה, והוא ארגן מופעי פריצות ותחרויות משונות ברחבי העיר, חוץ מלחלן את ירושלים לא היתה לו שום אג'נדה. אני לא בטוח שלפיד יותר גרוע ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 09:46 |
|
| |
פצקו
ברקת יעשה יד אחת בקלות עם לפיד וליברמן ויעיף את החרדים
זה פשוט מאד כמו שהוא שיחק עם החרדים בירושלים בערלות לב
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 19:29 |
|
| |
| פצקו כתב: |  |
ואגב, לגופם של דברי אמסלם, נניח שהוא צודק ברוב הדברים.
מה- (כלומר מי) האלטרנטיבה שהוא מציע?
יש אדם כלשהו בליכוד שיש לו היכולות האלקטוראליות של ברקת?
כל מועמד אחר בליכוד נראה כמו הליכה וודאית לאופוזיציה. לברקת יש לפחות סיכוי להחזיר את התיקו. ולייצר ממשלה, שלימין יהיה בה כח כלשהו.
תוקן על ידי פצקו ב- 08/02/2022 22:13:37 |
|
מפזרים פה סקרים שלא יעמדו במבחן המציאות ברגע האמת בקלפי. רוב העם ימני. הליכוד מפלגה חזקה ושורשית. גם אם ישראל כץ או בכיר אחר בליכוד יעמוד בראשות הליכוד, יהיו מספיק פתקי מחל כדי שהליכוד יקח באופן טבעי את השלטון. שמיר היה לא כריזמטי בעליל והצליח לקחת עם הליכוד את השלטון. בדמוגרפיה של היום הוא היה יכול גם לשלוט לנצח. כרגע, החרם על ביבי הוא זה שמונע מהליכוד לשוב לשלטון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 19:30 |
|
| |
| מפשפשמרדין כתב: |  | פצקו
ברקת יעשה יד אחת בקלות עם לפיד וליברמן ויעיף את החרדים
זה פשוט מאד כמו שהוא שיחק עם החרדים בירושלים בערלות לב |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2022 08:36 |
|
| |
ח"כ ישראל כ"ץ למשה גלסנר ב'קול ברמה': "אני המועמד המוביל שבמובילים לעמוד בראשות הליכוד ביום שאחרי נתניהו. אין סיכוי שייבחר מישהו שתמך באסלו, ברבין, באולמרט. בליכוד בוחרים ליכודניק. השמועות שניהלתי מגעים הם שקר וכזב, אני נאמן לליכוד". *לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3369aWq* *זירה פוליטית* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|