| נשלח ב-10/2/2022 18:37 |
|
| |
יוזמה להפגנה הערב נגד גור בסיום דרשו
גדול מרימי הידיים בתורת משה בדור האחרון שבא מתוך המגזר החרדי עצמו הוא המנהיג העליון של חצר גור נדל"ן
אדם שגרם בידיו ממש לזריקת תלמידי חכמים, סגירת ישיבות, הפסקת לימוד בעיון, ביזוי ושריפת כתבי תורה ורדיפת יהודים. אותו אדם מגיע "לכבד" מקום שמתיימר לעודד הפצת תורה. נכון שהטקסט שקראתם כעת בוטה אבל הציבור צריך להבין שזו האמת, זו המציאות שיעידו עליה אין ספור תלמידי חכמים ודיינים. הטקסט הנזכר לעיל נכתב בדם, ביזע ובדמעות על כל המשתמע. זו לא רכילות אלא זו האמת ומחובתו של כל אדם לדעת, להזהיר ולמחות
היום אותו אדם יבוא לכנס של דרשו כאחד מאורחי כבוד, כנס שאמור לכבד את התורה מארח כאורח כבוד אדם שבמשך שנים הורס את התורה, את לומדי התורה ואת כל מפרשי התלמוד על כל המשתמע מכך. אדם שכזה יבוא היום ל"כבד" את המעמד לכבודה של תורה. אין דוגמה טובה יותר מזו לצביעות והיריקה בפרצוף של ציבור לומדי התורה, אוי לאותה בושה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 18:37 |
|
| |
אליך, יהודי בעל נפש ולב!
0;הזעקה: בימים אלו מתמודדת משפחה נוספת עם ארוע טראגי, לאחר שליבן של בנותיה נעשקו ממנה והן הוסתו נגד הוריהן בידי הממסד הגוראי האכזר, כל זאת רק בשל החשש שההורים "יערקו" חלילה לקהילה אחרת.
0;הזוועה: בחסדי שמים חולצה אחת הבנות מציפורני ארגון "יאספני" שנועד ליצור ניכור הורי בין ילדים להוריהם שפרשו. אך הילדה טרם חזרה הביתה ויארכו ימים ארוכים עד שהמשקעים יעלמו והיא תוכל לחזור להוריה.
0;הפושעים: הילדה, ריקי סנדיק, מצטרפת לילדות נוספות וביניהן שיפי יוסקוביץ, שהוסתו נגד הוריהן והן הוצאו מבתיהן. כל זאת בהכוונתם הישירה של ה"ועדה" המופעלת בידי האדמור מגור והרבנית שושנה אלתר שאף אירחה את הבנות בביתה והושיבה אחת מהן לצידה בעת התפילות.
0;מה עושים: היום צפוי האדמור מגור, מי שעומד בראש הממסד הנוראי, להגיע לארוע של "דרשו".
0;זועקים! אתה, ואין זה משנה אם אתה חסיד או ליטאי, ספרדי או אשכנזי, יכול היום להבהיר לו ושלוחיו שלב יהודי לא ישלים עם עושק הבנות והפרדת הילדים מהוריהם.
0;לא שותקים! כאשר האדמו"ר יכנס היום לארוע, אנא זעקו לעברו את הזעקה שיוצאת מליבה הפצוע של האם, ואשר כל כלל ישראל עומד מאחוריה: איפה ריקי?
זכור, במקום שיש חילול ה' אין חולקין כבוד לרב(י).
רק כך נעצור את הפשעים! 0;0;0;0;0;0;0;0;
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 18:48 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | גדול מרימי הידיים בתורת משה בדור האחרון שבא מתוך המגזר החרדי עצמו הוא המנהיג העליון של חצר גור נדל"ן
אדם שגרם בידיו ממש לזריקת תלמידי חכמים, סגירת ישיבות, הפסקת לימוד בעיון, ביזוי ושריפת כתבי תורה ורדיפת יהודים. אותו אדם מגיע "לכבד" מקום שמתיימר לעודד הפצת תורה. נכון שהטקסט שקראתם כעת בוטה אבל הציבור צריך להבין שזו האמת, זו המציאות שיעידו עליה אין ספור תלמידי חכמים ודיינים. הטקסט הנזכר לעיל נכתב בדם, ביזע ובדמעות על כל המשתמע. זו לא רכילות אלא זו האמת ומחובתו של כל אדם לדעת, להזהיר ולמחות
היום אותו אדם יבוא לכנס של דרשו כאחד מאורחי כבוד, כנס שאמור לכבד את התורה מארח כאורח כבוד אדם שבמשך שנים הורס את התורה, את לומדי התורה ואת כל מפרשי התלמוד על כל המשתמע מכך. אדם שכזה יבוא היום ל"כבד" את המעמד לכבודה של תורה. אין דוגמה טובה יותר מזו לצביעות והיריקה בפרצוף של ציבור לומדי התורה, אוי לאותה בושה |
|
עוד פוסט חולני של אדם חולני כעל גבול הפסיכוזה אני בספק אם אתה אדם שומר תורה ומצוות בכלל אני לא חסיד גור ולא אוהד את החסידות הזו, כמו רובם כאן גם אני גדלתי על תחושת דחיה מהחסידות הזו, אבל רמות השנאה החולניות, הזלזול והמילים הבוטות שאין להם מקום בכלל, בוודאי לא בפורום חרדי, מעידות עליכם, אתם לא יותר טובים מאלו שאתם נלחמים נגדם, אתם בהרבה דברים גרועים מהם יותר. לא תורה, לא קדושה, לא דמעות ולא לב שבור, לא מידות ולא דרך ארץ, רוב התגובות שלכם נובעות אך ורק משנאה ושטיפת מוח חולנית.
סביר להניח שהוא יגיע הערב ויקבל את הכבוד כפי שקיבל מאז ומתמיד, לא נראה לי שגדולי התורה שיושבים שם זקוקים לאישור לכך מכל מיני פרחחים שכותבים בפורומים ומצייצים בטוויטר, ואם אתה ושכמותך תאכלו את הלב, זו בעיה שלכם ושיהיה לכם בתיאבון.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 18:51 |
|
| |
מעבר לכל המחלות שאתה מזכיר. ושיהיה לך לרפו"ש.
לא הבנתי את ההקשר בין אלתר לגדולי התורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 19:04 |
|
| |
מיקום ושעה? אם אתם רציניים, תהיו קצת פחות חובבנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 19:16 |
|
| |
הערב בארנה. אי אפשר לדעת מראש באיזה שעה הוא אמור להגיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 19:20 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | מיקום ושעה? אם אתם רציניים, תהיו קצת פחות חובבנים... |
|
מילא הוא יושב לו בבית או איפה שלא יהיה ומקשקש ומטקבק כאן, ויוזם יוזמות ממעמקי הכורסה שלו בלי שום כוונה להתאמץ במשהו, אבל אתה, אתה יכול בעצמך לצאת (במקום שאין איש וכו') ואף לארגן את ההפגנה? אם אתה צריך ביצים, גביעי לבן (נשארו קצת מפוניבז') ועגבניות, לא חסרים כאן כאלו שישמחו לנדב לך,
תוקן על ידי נוירולוג ב- 10/02/2022 19:28:57
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 19:21 |
|
| |
כל הכבוד על המסירות נפש תזמינו זק"א
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 19:39 |
|
| |
מצדרביעי
| נוירולוג כתב: |  | מיקום ושעה? אם אתם רציניים, תהיו קצת פחות חובבנים...
מילא הוא יושב לו בבית או איפה שלא יהיה ומקשקש ומטקבק כאן, ויוזם יוזמות ממעמקי הכורסה שלו בלי שום כוונה להתאמץ במשהו, אבל אתה, אתה יכול בעצמך לצאת (במקום שאין איש וכו') ואף לארגן את ההפגנה? אם אתה צריך ביצים, גביעי לבן (נשארו קצת מפוניבז') ועגבניות, לא חסרים כאן כאלו שישמחו לנדב לך,
תוקן על ידי נוירולוג ב- 10/02/2022 19:28:57 |
|
תתפלא, כנראה שאתה פחות מכיר אבל יש כזה דבר גם הפגנה מכובדת שהמטרה שלה היא פשוט לצאת ידי חובת מחאה והצלת עשוק מיד עושקו, ו"לא תעמוד על דם רעך"...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 19:46 |
|
| |
מתי בפעם האחרונה יצאת להפגנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 20:26 |
|
| |
מצדרביעי
| נוירולוג כתב: |  | | מתי בפעם האחרונה יצאת להפגנה? |
|
אתה רוצה לעשות לי אאוטינג בכוח? לא חושב שמקרים כל כך חמורים כמו חטיפת ילדים הם דבר שקורה מדי יום ביומו...
לשאלתך - הייתי בהפגנות נגד טיוח רצח אהוביה סנדק (גם בשל לא תעמוד על דם רעך) ועוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 21:11 |
|
| |
טוב, אז האיש לא הגיע. ושלח את הבן שלו הכי צדיק - נחמיה. שהקריא כמה דברים בשמו.
כמובן, הוא לא אמר מילה על שחרור עבדים או על חובת כיבוד הורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 23:05 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מתי בפעם האחרונה יצאת להפגנה?
אתה רוצה לעשות לי אאוטינג בכוח? לא חושב שמקרים כל כך חמורים כמו חטיפת ילדים הם דבר שקורה מדי יום ביומו...
לשאלתך - הייתי בהפגנות נגד טיוח רצח אהוביה סנדק (גם בשל לא תעמוד על דם רעך) ועוד... |
|
קודם כל אשריך שיצאת למחות, למרבה הצער רוב רובם של האנשים מתרגזים, זועמים, אבל נשארים בבית.
לעניינו, אם אתה סבור שמדובר במקרה אכזר של חטיפת ילדים, מובן שתרצה להפגין, אני אישית חושב שהגזימו בסיפור הזה ואתה כמו עוד רבים אחרים נפלו למניפולציה צינית ומרשעת במסגרת מלחמת אנשי ר' שאול בחסידות גור.
יש מספיק מה לבקר את גור גם בלי להיגרר למחוזות של שקרים ועלילות, ועוד בשם ההגנה על הילדים והרחמים על ההורים, כשמי שמאמלל אותם יותר מכל זה אלו שדחקו או עודדו אותם להוציא את כל הלכלוך שיש בביתם לרחוב העיר, רחמיי על הילדות הללו לא פחות מאשר על ההורים שתרמו (מקווה שמבלי להתכוון) לנזק משמעותי לטווח הקצר והארוך לאותן ילדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 23:32 |
|
| |
לפי הנשמע חולק כרוז זה בין אלפי המשתתפים בכינוס , כל הכבוד לאמיצי הלב.

|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 23:34 |
|
| |
|
|
|
|
|