הפרובוקציה הבזויה והזולה של אנשי ר' שאול אלתר מול ביהמ"ד של גור
דקות לפני תפילת מנחה אצל הרבי מגור: רכב עם רמקולים הגיע לפתח בית המדרש ברחוב ירמיהו בירושלים ומשמיע את זעקת האם של משפחת סנדק: "ריקו, אסתי - בואו הביתה". כשברקע, השיר של בנצי שטיין: "ווייל א מאמע איז נאר דא איין"
רמות הטירלול וחוסר האחריות של אנשים שמעודדים ומצדיקים את זה היא ללא גבולות
מחר יארגנו רמקולים מתחת לחלון של האדמו"ר מבעלז, מחרתיים רמקולים מתחת לבית של ר' חיים, וכן הלאה, יש איזה מחסום שאותו לא תעברו במסגרת הטרללת המטורפת שלכם?
נשלח ב-16/2/2022 20:28
אין לי מושג מיהו יוסי שטארק, ומי הם יחצני הגר"ש.
רק שואל אם יש מצב שתחזירו את הילדות.
נשלח ב-16/2/2022 20:28
הקוזאק הנגזל.
נשלח ב-16/2/2022 20:30
תעענה כסיל כאיוולתו, מה זה קשור לקבוצה? זה סכסוך פנימי משפחתי בין הבנות להורים. ומנסים להעזר אצל בעלי השפעה על הילדים. מנסים לנגן במצפון של אמא לילדים.
הילדות מעניינות אותך ואת מקהלת המתלהמים כקליפת השום אתם משתמשים בצורה צינית בהן בפרט, ובמשפחת סנדיק בכלל, ככלי במלחמה הלא חדשה שלכם בחצר גור.
נשלח ב-16/2/2022 20:32
כל הכבוד להם !! חבל שהם לא פרסמו את התוכנית אני בטוחה שהיה ציבור גדול מכל החוגים והעדות שהיו מפגינים נגד ... לשנות את הדרך המרושעת . למה לגור נדלן היה מותר לסגור למשך שעות ארוכות ?? את רחוב חזון איש רחוב מרכזי לגרום סבל לכל תושבי העיר?? מי יאמין לך שאתה לא הנציג של כת רשעי גור נדלן??
אתה באמת לא מסוגל להבין שיש בני אדם שפועם בקרבם לב. והם כואבים את כאב המשפחות האומללות???
חוסר היכולת להבין שיש אנשים עם לב. שלא עברו הליך עקירת לב. הוא נוראי. אתה מבין מה זה אומר עליך???
נשלח ב-16/2/2022 20:37
avishai323 כתב:
אתה לא מתבייש?
אתה באמת לא מסוגל להבין שיש בני אדם שפועם בקרבם לב. והם כואבים את כאב המשפחות האומללות???
חוסר היכולת להבין שיש אנשים עם לב. שלא עברו הליך עקירת לב. הוא נוראי. אתה מבין מה זה אומר עליך???
איזה לב ואיזה כאב, אני רואה איבוד עשתונות טוטאלי וחסר מעצורים, שנאה יוקדת ש"הילדות" זה רק תירוץ נבוב בשביל לרכב עליה. אני לא מתפעל מדמעות התנין המזויפות שלך ושל חבריך המתלהמים, המניעים שלכם ידועים וברורים, ואינם חדשים.
נשלח ב-16/2/2022 20:39
מאיפה זה בא לך ההנחה שאין מציאות שאנשים באמת כואבים את כאב המשפחות האומללות???
בצעת הליך עקירת לב, ושכחת מה היה כאשר עוד היה לך לב?
נשלח ב-16/2/2022 20:40
avishai323 כתב:
מאיפה זה בא לך ההנחה שאין מציאות שאנשים באמת כואבים את כאב המשפחות האומללות???
בצעת הליך עקירת לב, ושכחת מה היה כאשר עוד היה לך לב?
אתה לא כואב
אתה חוגג
נשלח ב-16/2/2022 20:41
מנסה להבין
אתה מסכים שיכול להיות שיש אנשים שהכאב של המשפחות נוגע לליבם? ואולי גם שיש אנשים שממש משתתפים עם כאב המשפחות, ומרגישים בצער יחד איתם?
נשלח ב-16/2/2022 20:46
avishai323 כתב:
מנסה להבין
אתה מסכים שיכול להיות שיש אנשים שהכאב של המשפחות נוגע לליבם? ואולי גם שיש אנשים שממש משתתפים עם כאב המשפחות, ומרגישים בצער יחד איתם?
כן
אני כואב את צער המשפחה (גם אם להורים יש חלק בזה), ועוד רבים אחרים דוממים בעיקר, אתה ושכמותך לא כואבים אלא חוגגים