|
|
| נשלח ב-21/2/2022 00:37 |
|
| |
חסל סדר מחוסנים, נתב"ג פתוח לכולם
ישראל מצטרפת למדינות אירופה, והחל משבוע הבא ביום ראשון, גם מי שאינם מחוסנים - בכל הגילים - ולא רק עד גיל 12 כמו שאמרו בתחילה
יכול להיכנס לישראל.
כל מי שנכנס לישראל בין מחוסן ובין לא צריך לעשות בדיקת קורונה במעבדה ולא ידנית לפני כניסתו, ואחרי הנחיתה
מתנגדי החיסונים יכולים לסמן וי אין להם יותר עיכוב להיכנס ולצאת מישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 00:38 |
|
| |
כמובן שיסבירו לכם שהסיבה היא שהסכנה פחותה ורוב הציבור מחוסנים בין כה וכו' בלה בלה בלה
הסיבה היא, כי כעת כולם מכירים בתוחלת האפסית של החיסון, לא יודעים בדיוק מהו, אבל לחסן הוא לא כל כך מצליח
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 00:51 |
|
| |
ובשביל זה בנט נאלץ לגנוב בעצמו ספר שלם???
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 00:53 |
|
| |
| אבאבאווער כתב: |  | כמובן שיסבירו לכם שהסיבה היא שהסכנה פחותה ורוב הציבור מחוסנים בין כה וכו' בלה בלה בלה
הסיבה היא, כי כעת כולם מכירים בתוחלת האפסית של החיסון, לא יודעים בדיוק מהו, אבל לחסן הוא לא כל כך מצליח |
|
כנ"ל לגבי סגרים, בידודים, מסיכות ובדיקות שכבר מעל שנתיים מבזבזים את הזמן אתם ללא בדל של הוכחה של איזשהו תועלת. אשליה ותו לא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 00:55 |
|
| |
חוכמת השטיבל
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 01:06 |
|
| |
נכון, במקוה ובשטיבל יודעים לפני הממשלה מה צריך לעשות
קוראים לזה חכמת ההמונים וזה שיטה בדוקה ומוכחת
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 10:52 |
|
| |
| אבאבאווער כתב: |  | כמובן שיסבירו לכם שהסיבה היא שהסכנה פחותה ורוב הציבור מחוסנים בין כה וכו' בלה בלה בלה
הסיבה היא, כי כעת כולם מכירים בתוחלת האפסית של החיסון, לא יודעים בדיוק מהו, אבל לחסן הוא לא כל כך מצליח |
|
דיבורים באוויר. ומה הנתונים אומרים? המבוגרים שלא התחסנו בחיסון הרביעי הגיעו למצב קשה כמעט פי 3.6 מאלו שכן לקחו את החיסון. שמחתי לעזור בברכה הנתוניםנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 12:51 |
|
| |
תביעתם של 80 מכחישי קורונה שהגישו 2 תביעות מאורגנות נגד המדינה, נדחתה והם חוייבו בהוצאות משפט בסך 3.000 ש"ח לכל תובע. סה"כ 240 אלף ש"ח.
אשמח אם יתברר לי שבין התובעים ישנם גם כמה ממטורללי הפורום שאכלו לנו את הראש עם תאוריית פסאודו-מדע שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2022 13:18 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | תביעתם של 80 מכחישי קורונה שהגישו 2 תביעות מאורגנות נגד המדינה, נדחתה והם חוייבו בהוצאות משפט בסך 3.000 ש"ח לכל תובע. סה"כ 240 אלף ש"ח.
אשמח אם יתברר לי שבין התובעים ישנם גם כמה ממטורללי הפורום שאכלו לנו את הראש עם תאוריית פסאודו-מדע שלהם. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|