| נשלח ב-22/2/2022 15:55 |
|
| |
עדכוני מירון
בית משפט השלום בצפת קיבל את בקשת המדינה למתן צווי הריסה ל-6 מבנים שנבנו באופן בלתי חוקי במתחם קבר הרשב"י בהר מירון, בקרקע שייעודה לחקלאות.
בית המשפט ציין, כי המדינה הצביעה על קיומו של עניין ציבורי מיוחד המצדיק את הריסת המבנים, המוחזקים בידי עמותה. "עם כל ההבנה לפעילות המבורכת של העמותה במתן ארוחות ושתייה חינם למבקרי מתחם הקבר", נאמר בהחלטה, "אירועי אשתקד בהילולת הרשב"י לא מותירים מקום לשאננות ומחייבים נקיטת משנה זהירות והכשרת מתחם הקבר לקראת ההילולה המתקרבת ובאה בעוד מספר שבועות, כך שיכיל את כמות המבקרים הצפויה באופן מיטבי מבלי להעמידם בסכנת חיים ממש".
המחלקה להנחיית תובעם מוסמכי היועץ המשפטי לממשלה בפרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט 10 בקשות למתן צווי הריסה של מבנים בלתי חוקיים במתחם קבר רבי שמעון בר יוחאי בהר מירון, בשטח כולל של כ-1,000 מ"ר, וזאת במסגרת פעילות אכיפה נרחבת במתחם הקבר נגד בניה אסורה.
הבקשות בהליך זה התייחסו ל-6 מבנים, שחלקם בנויים מחומרים קלים ועל לוחות אסכורית ללא כל ליווי הנדסי או מקצועי אחר, שנבנו כאמור ללא היתר כדין על שטחים ציבוריים בקרקעות המדינה. לא ידוע מי בנה את המבנים ומי עושה בהם שימוש, והם אותרו בסיורים שנערכו במקום ביוני 2021 לאחר אסון מירון.
ידיעה מעורפלת. האם זה מסך עשן?
ששת המבנים ועוד 4, כוללים בתוכם את:
1. מתחם קרליבך ? 2. מרפסת הכהנים ? מה עוד?
למתי זה מתוכנן?
תוקן על ידי onig2 ב- 22/02/2022 16:10:41
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2022 16:19 |
|
| |
זה כולל את המבנה התת קרקעי של הכנסת אורחים. 72 מתקנים, מבנים, פחונים, ותוספות, הקימו החוליגנים במתחם הרשב"י. רובם ככולם כבר נהרסו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2022 16:22 |
|
| |
האם זה כולל את 2 ומה עוד
ומתי
תוקן על ידי onig2 ב- 22/02/2022 16:22:38
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2022 22:34 |
|
| |
ורק אני לא מצליח לדמיין סיטואציה בה יחגגו את ל"ג בעומר השנה כרגיל כאילו לא קרה כלום?
האם לא ראוי שלפחות ביום השנה הראשון נקדיש את היום בעיקר לחשבון נפש והתייחדות עם הנרצחים בשוגג, כשעיקר חשבון הנפש יהיה על הצורך לשנות את תרבות הדחיפות שלצערנו עדיין קיימת אצלנו?...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2022 22:38 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | זה כולל את המבנה התת קרקעי של הכנסת אורחים. 72 מתקנים, מבנים, פחונים, ותוספות, הקימו החוליגנים במתחם הרשב"י. רובם ככולם כבר נהרסו. |
|
איך בדיוק יהרסו מבנה תת קרקעי? יפציצו אותו כמו מנהרות החמאס?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי גינגישראלי ב- 22/02/2022 22:39:15
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2022 22:43 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | ורק אני לא מצליח לדמיין סיטואציה בה יחגגו את ל"ג בעומר השנה כרגיל כאילו לא קרה כלום?
האם לא ראוי שלפחות ביום השנה הראשון נקדיש את היום בעיקר לחשבון נפש והתייחדות עם הנרצחים בשוגג, כשעיקר חשבון הנפש יהיה על הצורך לשנות את תרבות הדחיפות שלצערנו עדיין קיימת אצלנו?... |
|
השתגעת?! אפילו באותו היום היו שהתעקשו לנגן ולרקוד כאילו הם הכהנים וחלילה להם לפרום בגדיהם ואף לא אחיהם כל בית ישראל יבכו את השריפה אשר שרף ה' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2022 23:28 |
|
| |
| onig2 כתב: |  |
האם זה כולל את 2 ומה עוד
ומתי
תוקן על ידי onig2 ב- 22/02/2022 16:22:38 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2022 23:29 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
| גרשום כתב: |  | זה כולל את המבנה התת קרקעי של הכנסת אורחים. 72 מתקנים, מבנים, פחונים, ותוספות, הקימו החוליגנים במתחם הרשב"י. רובם ככולם כבר נהרסו. |
|
איך בדיוק יהרסו מבנה תת קרקעי? יפציצו אותו כמו מנהרות החמאס?
תוקן על ידי גינגישראלי ב- 22/02/2022 22:39:15 |
|
|
|
|
|
|