| נשלח ב-10/3/2022 14:07 |
|
| |
מיהי חרדית? זהירות נשים
אני יודע שאני עומד לחטוף כאן, אבל אתם לא נותנים לי מנוחה. עשרות נשים חרדיות מוחות על משהו. לא חשוב מה. מתפתח דיון האם הן צדיקות או ההיפך והאם הן חרדיות. נעזוב את הדקויות של מיינסטרים או לא. אז במקום להתנצח על ריק, בואו ניקח סקר מבין אלו שראו תמונות של ההפגנה, מה דעתכם. האם היו שמה חרדיות בכלל, וכמה? כל אחד יכול להעלות תמונה שיוכל להוכיח האם הן חרדיות או לא. בואו וננסה להוריד את המסכות מהנשים האלו לפני פורים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 14:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 14:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 14:52 |
|
| |
בונדמן
אין שם חרדיות בכלל, המושג חרד לדבר ה', אינו הפקר לכל פמינסטית רדיקלית מכל סוג שהוא.
כל חרדי כאן, שיחשוב האם אמו / אשתו/ בתו/ היו הולכים להפגנה כזאת ועוד עם שלטים ומאגפונים
תוקן על ידי בונדמן ב- 10/03/2022 14:53:52
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 15:03 |
|
| |
בונדמן, למה אתה כל כך שלילי? אולי יש כאן אנשים שמכירים את המשתתפות, והן כן חרדיות? לא כל אחד נמדד לפי הכללים שלך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 15:37 |
|
| |
האישה החרדית רק לפני 2 דורות ביקושי ידעה קרוא וכתוב... הייתה בבחינת : 'כל כבודה של בת מלך פנימה' האישה החרדית של היום היא לא רק משכילה היא גם המפרנסת. מתכנתות, עו"ס, רואות חשבון , עורכות דין, ומה לא? ואידך זיל וגמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 16:58 |
|
| |
| momeir כתב: |  | האישה החרדית רק לפני 2 דורות ביקושי ידעה קרוא וכתוב... הייתה בבחינת : 'כל כבודה של בת מלך פנימה' האישה החרדית של היום היא לא רק משכילה היא גם המפרנסת. מתכנתות, עו"ס, רואות חשבון , עורכות דין, ומה לא? ואידך זיל וגמור. |
|
יש לך עוד הרבה ללמוד ולהכיר. למשל להכיר ים אדיר של מפרנסות, מתכנתות, מנהלות ורואות חשבון, שמכלכלות בתים של תורה, ומגדלות בתים לתפארה... הניסיון שלך כאן לקשור בין הציבור הקדוש הזה, לבין המפגינות הנ"ל, הוא שגוי ופתטי.
יש גם עוסיות רבות וצדיקות, אבל זה פחות נפוץ כי לא נלמד בסמינרים. עורכות דין חרדיות אני לא מספיק מכירה, אבל באופן כללי מקווה שאתה כבר מבין, שמשלח היד של האישה לא אומר מאומה על אופיה וטוהר כוונותיה. יכולה להיות גם עקרת בית במפגינות, אז מה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 17:26 |
|
| |
מי זאת אביגיל כולם יודעים, גם שומעים את שמה בהסרטה. מי זאת אלישבע שמסבירה כל כך טוב למה צריך לסלף את התמונה? נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חבר_קטן ב- 10/03/2022 17:28:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 17:54 |
|
| |
על המושג הזה של "קבל את האמת ממי שאמרה" שמעת? או שאתה אוהב לחטט במלבושי הנשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 18:02 |
|
| |
את האמת נשאיר לאשכול אחר, אנחנו דנים האם הן נשים חרדיות או לא. איך זה קשור לבגדים? האם הדת שלך מאפשר רמייה והטעיה?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חבר_קטן ב- 10/03/2022 18:02:41
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2022 23:06 |
|
| |
| חבר_קטן כתב: |  |
את האמת נשאיר לאשכול אחר, אנחנו דנים האם הן נשים חרדיות או לא. איך זה קשור לבגדים? האם הדת שלך מאפשר רמייה והטעיה?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חבר_קטן ב- 10/03/2022 18:02:41 |
|
זה שרובן לא חרדיות (אולי) רק אומר שהציבור שלנו עדיין במצב גרוע מבחינות מסויימות אתה מרוצה מזה שבתקשורת החרדית אנסים הם עדיין רבנים קדושים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2022 02:37 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | חבר_קטן כתב: |  |
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
זה שרובן לא חרדיות (אולי) רק אומר שהציבור שלנו עדיין במצב גרוע מבחינות מסויימות אתה מרוצה מזה שבתקשורת החרדית אנסים הם עדיין רבנים קדושים? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בתקשורת החרדית אנסים הם עדיין רבנים קדושים?
באיזו תקשורת?
ואלו רבנים?
רק מנסה להבין איזה עיתון צריך להוציא מהבית
כי ברלנד, ולדר, ומשי זהב, נעלמו כליל מדפי העיתונים החרדיים שאני מכירה, אני טועה?
באמת יש אנסים שמוצגים כרבנים?
אני חושבת שולדר למשל נעלם מהעיתון מיד עם דבר השמועות הראשונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2022 08:37 |
|
| |
| Honeycooki כתבה: |  |
| גינגישראלי כתב: |  | | חבר_קטן כתב: |  |
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
זה שרובן לא חרדיות (אולי) רק אומר שהציבור שלנו עדיין במצב גרוע מבחינות מסויימות
אתה מרוצה מזה שבתקשורת החרדית אנסים הם עדיין רבנים קדושים?
|
| בתקשורת החרדית אנסים הם עדיין רבנים קדושים? באיזו תקשורת? ואלו רבנים? רק מנסה להבין איזה עיתון צריך להוציא מהבית כי ברלנד, ולדר, ומשי זהב, נעלמו כליל מדפי העיתונים החרדיים שאני מכירה, אני טועה? באמת יש אנסים שמוצגים כרבנים? אני חושבת שולדר למשל נעלם מהעיתון מיד עם דבר השמועות הראשונות. |
|
חושבת זה לא מספיק למשל ביתד נאמן ידעו על ולדר ספציפית הרבה לפני שהסיפור נודע ברבים, ואני יודע את זה ממישהי שעבדה שם בעבר והיא כלי ראשון ואכמ"ל אגב, בתקשורת החרדית האחרת זה קצת אבל קצת אחרת, אבל רובם שם לא חרדים לפי הקריטריונים של אשכול זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2022 12:19 |
|
| |
ג'ינג'י, ממה אני מרוצה אני לא יודע, השאלה היא האם הנשים שהיו שמה הן חרדיות או לא. אני לא קבעתי שום קרטריון, אבל הודאת בעל דין כמאה עדים דמי. אם צילום הוואטסאפ אמיתי, יש כאן עדות מכלי ראשון שהמארגנות רחוקות מאד מבית יעקב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2022 12:57 |
|
| |
למה שלא תתרכזו בעיקר? ישנן דמויות דתיות/חרדיות בדיוק כמו שאתם אוהבים שעושים מעשים שפלים ורוצחי נפשות ואין פוצה פה.וככה זה שנים על גבי שנים.... כמה נפשות אבודות, אומללות, כמויות של בחורים ובחורות, נשים וגברים, שמהפגיעות בחרו 'לרדת מהדרך' ובחרו בחיים אחרים כדי לנסות לשקם ולחיות את חייהם כי במקום הדתי פגעו בהם ברמה הכי קשה ואף אחד לא עזר. להיפך, השתיקו והאשימו והרחיקו ונידו!
ואתם יושבים פה מאחורי מקלדת, גיבורים גדולים ובמה מתעסקים?! האם הן חרדיות כן או לא ומי היא חרדית.
חכמולוגים - הגיע זמן שתתעסקו בעיקר! תצילו ותשמרו על היקרים לכם - בניכם ובנותיכם, נכדיכם ונכדותיכם!!!!
אם תמשיכו לגבות את ההשתקה וההסתרה ותבחרו בלטמון את הראש בחול - לא ירחק היום (ואולי הוא כבר כאן) שזה יפגע אצלכם בבית.
אין לכם מושג בכמויות ואין לכם מושג וחצי בזוועות. מתרחשת בתוך המגזר שואה של ממש ואתם מתעסקים בטפל. עורו ישנים מתרדמתכם ויפה שעה אחת קודם...
כותבת בלב מורתח, חרדית (לא מיינסטרים, כי זה מאד חשוב לכם) לשעבר שנפגעה מינית בילדותה משכן חרדי בשכונה חרדית!
|
|
|
|
|