| נשלח ב-25/3/2022 13:44 |
|
| |
גמ"ח אטמי אוזניים לחתונות
השבוע השתתפתי בחתונה בבני ברק. בעלי הארוע שכרו במיטב כספם תזמורת מפורסמת ונחשבת שתקפיץ את בחורי החמד שבאו לשמח את החתן. התזמורת הגיעה מצויידת ברמקולים חזקים מאד. מהרגע הראשון עשו שמות במשתתפים, רעש איום ונורא לא ניתן היה לשוחח אפילו לא במהלך האוכל בלי לצעוק. ואילו בריקודים רעש בלתי נסבל כאבי ראש ואזניים שנמשכים עד ליום המחרת. דבר זה חוזר על עצמו בכל ארוע במגזר החרדי. בר מצוה. הכנסת ספר תורה. וחתונות כמובן. מיותר לציין שהנזק שנגרם לשמיעה הוא בלתי הפיך. המנגנים עצמם אינם חשופים לרעש שכן הרמקולים אינם מופנים אליהם. הנזק הכי גדול מגיע מתזמורות, אחריהן ארוגניסט, ואחרון חביב הפויקר שהכי פחות מרעיש. כלומר הוא כן מרעיש אבל אינו דומה להכות על תוף לחצוצרה שנושפת לתוך מיקרופון. נושא זה כבר מדובר שנים ואין שום פיתרון באופק. בזמנו חייבו את בעלי האולמות לשים מד דציבלים, גם זה כבר לא קיים. מילא בחתונות עוד אומרים שהבחורים חייבים את הרעש בשביל לרקוד (וגם את האלכוהול שהם שותים בכמויות) אבל מה לגבי הכנסת ספר תורה או בר מצוה? אני לא מדבר על זה שאין שום אפשרות לנהל שיחה נורמלית, זה מילא. אבל למה בנאדם חוזר הביתה עם כאבים? לא לחינם כל הצלמים עובדים עם אטמי אזניים ואז החלטתי זה מה שאעשה. הזמנתי בעלי-אקספרס חבילה גדולה של אטמים פשוטים וזולים. בחתונה הבאה אגיע מצוייד בשביל עצמי ואחרים. ממליץ לכולכם לעשות כמוני. לגבי אנשי התזמורת ואחראי ההגברה הרי הם אדם המזיק ממש. מידי ערב מזיקים לשמיעה של מאות אנשים. אין שליח לדבר עבירה ואין שום תירוץ שבעולם לרשעות הזו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 13:55 |
|
| |
בשביל זה יש את בעלי השמחה,
אם הם אנשים אחראים,
הם צריכים ללכת לתזמורת ולבקש להוריד את עצמת הרמקולים.
כאשר חיתנתי את ילדיי, זה היה תנאי ראשוני לפני שאני והמחותן סגרנו איתם,
ואגב, במהלך השמחה, באוכל ביקשתי להוריד , ואחר כך עוד פעם ואחר כך עוד, עד שהייתי מרוצה,
גם בריקודים הראשונים, ביקשתי להוריד עד שהייתי מרוצה
(הכול בתיאום מלא עם המחותנים )
בריקודים השניים, אחרי רבע שעה כשראיתי שכמעט כל המבוגרים הלכו,
נגשתי לתזמורת ואמרתי להם, עכשיו תעשו מה שאתה רוצים ואיך שאתם רוצים,
וב"ה כל החתונות היו שמחות מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 14:18 |
|
| |
אני ביקשתי מבעל התזמורת של האירוע שלי להפציץ בריקודים וקצת שקט בסעודה,כמובן שהתעלם מבקשתי האחרונה לחלוטין
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 15:14 |
|
| |
כשמבקשים מהם להנמיך את הוליום, הם עושים עם הראש כן, כן. קצת מנמיכים ומיד שבים ומגבירים. הם בפירוש בגדר מזיקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 15:45 |
|
| |
בהחלט בלתי נסבל נראה שיותר חשוב להם הפידבק מהבחורים הצעירים מאשר בעלי השמחה. על המבוגרים בכלל לא חושבים
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 16:03 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | | כשמבקשים מהם להנמיך את הוליום, הם עושים עם הראש כן, כן. קצת מנמיכים ומיד שבים ומגבירים. הם בפירוש בגדר מזיקים. |
|
לא מספיק לבקש.......
מנהל התזמורת \הזמר לא יודע אם אתה מתכוון ברצינות,
או אתה עושה את זה לצאת ידי חובה מהמבוגרים,
ובעצם אתה רוצה חתונה שמחה,
צריך לסכם על זה מראש ! ! !
ואחר כך אם זה לא מתבצע, לא לבקש אלא לדרוש
כמו בכל הסכם שאדם עושה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 16:09 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | בהחלט בלתי נסבל נראה שיותר חשוב להם הפידבק מהבחורים הצעירים מאשר בעלי השמחה. על המבוגרים בכלל לא חושבים |
|
הצעירים הם אלו שקובעים את הטון ואלו שמחליטים את מי לקחת בחתונה שלהם, ולכן הם היחידים שמנסים למצוא חן בעיניהם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 16:17 |
|
| |
תמניא
בדיוק לזה התכוונתי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 16:20 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | בהחלט בלתי נסבל נראה שיותר חשוב להם הפידבק מהבחורים הצעירים מאשר בעלי השמחה. על המבוגרים בכלל לא חושבים |
|
הצעירים הם אלו שקובעים את הטון ואלו שמחליטים את מי לקחת בחתונה שלהם, ולכן הם היחידים שמנסים למצוא חן בעיניהם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מצד שני המבוגרים הם אלו שמשלמים את האירוע,
שלכן יש להם זכות ואולי גם יש להם חובה לדרוש, להיות חלק מהאירוע,
ולקבוע את עצמת התזמורת,
שיחליטו הצעירים את מי הם רוצים לחתונה, מי יהיה תזמורת\זמר\קלידן,
והמבוגרים יחליטו את עצמת התזמורת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 17:03 |
|
| |
אם גם אתם תגרגרו לגרונכם חצי ליטר ויסקי משובח תאמינו לי שלא יפריע לכם הרמקול שבמיקרופון יש כמה דבילים ששרים עם הרבה דציבלים
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2022 18:21 |
|
| |
גרשום
| תמניא_אפי כתב: |  | הצעירים הם אלו שקובעים את הטון ואלו שמחליטים את מי לקחת בחתונה שלהם, ולכן הם היחידים שמנסים למצוא חן בעיניהם
|
|
זה בדיוק לב העניין. המחותנים מעניינים אותם כקליפת השום, למרות שהם אלה שמשלמים להם בתום האירוע.
אפשר לסכם מראש. ולבקש, להתחנן, לדרוש, ולאיים. זה עוזר קדחת. אני לא יודע איזה מופת קרה לרעיונוביץ שאצלו הם כן הנמיכו את הווליום. אני משער שהם עבדו עליו. און ער האט זיך איינגערעדט שהם באמת הנמיכו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2022 20:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2022 22:44 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | הצעירים הם אלו שקובעים את הטון ואלו שמחליטים את מי לקחת בחתונה שלהם, ולכן הם היחידים שמנסים למצוא חן בעיניהם
זה בדיוק לב העניין. המחותנים מעניינים אותם כקליפת השום, למרות שהם אלה שמשלמים להם בתום האירוע.
אפשר לסכם מראש. ולבקש, להתחנן, לדרוש, ולאיים. זה עוזר קדחת. אני לא יודע איזה מופת קרה לרעיונוביץ שאצלו הם כן הנמיכו את הווליום. אני משער שהם עבדו עליו. און ער האט זיך איינגערעדט שהם באמת הנמיכו. |
|
לא היה לי שום מויפת, הייתי אסרטיבי עם התזמורת,
בצורה כזו שהם הבינו שאיתי לא רבים ולא מתווכחים,
אלא שומעים להנחיות שלי,
מצד שני הם הבינו שאני רוצה את טובתם ולכן שיתפו פעולה..
תחשבו קצת, התזמורת רוצה שתהיה חתונה טובה ושמחה ,כדי שיזמינו אותה הלאה,
זה האינטרס שלה,
מצד שני ההורים הם אלו שמשלמים, ומחליטים בסופו של דבר מי יהיה,
לכן היה לי חשוב להסביר לתזמורת\זמר\קלידן מי בעל הבית ומה הוא רוצה......
ובסך הכול, האינטרס שלי היה חתונה שמחה, ופעלתי לכך בהרבה דברים מסביב,
וכשהזמר\קלידן\תזמורת ראה שאני רוצה חתונה שמחה רק עם עצמת רעש נמוכה יותר,
הוא שיתף איתי פעולה ברצון.
(יש הורים שחושבים (מרוב לחץ ומתח) שמספיק לשלם או לתת כסף והכול יזרום, וזה ממש לא כך)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2022 23:18 |
|
| |
בחתונתי אמרתי לתזמורת לפני החתונה שאם בזמן האוכל אני לא אשמע את עצמי הם לא ישמעו מצלצלים נקודה וזה עבד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2022 16:46 |
|
| |
ירון777
עם פיזור סאונד נכון ניתן יהיה ליהנות מהשירה והנגינה גם בלי כאבי ראש. מה שקורה בזמן האחרון זה חסר פרופורציה אין שום קשר למוזיקה פה. זה רעש נטו. בתור מוזיקאי חובב אני יכול לקבוע בוודאות, זה לא מוזיקה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2022 18:00 |
|
| |
אם רוצים לגרום להם לציית, צריך שיהיה חוזה חתום שכולל סעיף של פטור מתשלום במקרה של רעש חריג. אבל לא ברור מי יסכים בכלל לחתום על זה.
מבחינה פרקטית, המשתתפים צריכים אטמי אזניים (עדיף לוודא לפני הארוע שזה מותאם ויעיל, לכל אחד מתאים משהו אחר). והתזמורת צריכה למקד את הרעש לרחבת הריקודים. זה אפשרי ונחוץ.
|
|
|
|
|