בית פורומים בחדרי חרדים

המגעים בין החרדים לצורר היהודים נפתלי בנט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2022 20:21 לינק ישיר 
המגעים בין החרדים לצורר היהודים נפתלי בנט

מחותנו של האדמור מגור, יצחק שפירא, ניהל בחודשים האחרונים שורת מפגשים, גם עם לפיד וגם עם ראש הסגל של בנט, על הצעה להודנא: חצי שנה של הפסקת החקיקה האנטי חרדית, בדגש על רפורמת הטלפונים הכשרים שחשובה במיוחד לאדמור מגור, ובתמורה - רשת ביטחון חרדית לקואליציה. שפירא טען שהוא מגיע בשמם של כמה רבנים ואדמורים.

שפירא נועד לפני כמה חודשים עם נשיא המדינה הרצוג והביע בפניו את מצוקת החרדים על רפורמת הטלפונים הכשרים. הרצוג העלה זאת בפגישה עם בנט, וזה ביקש לתאם פגישה בין שפירא ובין ראש הסגל שלו, טל גן צבי.

אז, כאמור, הפך האירוע מענין "הומניטרי" לעסקה פוליטית.

המגעים הסתיימו ללא הסכמה בשל היציאה לפגרה, ובגלל דרישת כמה רבנים לחודש נטול התבטאויות אנטי חרדיות מהקואליציה.

עמית סגל

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 27/03/2022 20:26:46

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2022 20:39 לינק ישיר 

דרעי למקורביו ; פנו אליי עם המגעים האלה לפני כמה שבועות. דחיתי על הסף וכך גם גפני כי אנחנו נחושים להפיל את הממשלה הרעה הזו. לגבי אגודת ישראל - שהם יסבירו את עצמם.

עמית סגל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2022 08:36 לינק ישיר 

"גור נדל"ן" תפקידה הרוחני להוכיח קבל עם ועולם שאנחנו  באמת חיים בעולם השקר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2022 22:30 לינק ישיר 

אחרי יממה של שתיקה, גורמים בסיעה המרכזית מוסרים בתגובה על הדיווח אמש: הרב יצחק שפירא בנו של חבר הכנסת לשעבר הרב אברהם (מוניה) שפירא ז"ל מאז ומתמיד היה דיפלומט ואיש עשיה עתיר פעלים שדואג למען כלל ישראל, ברוח הדברים האלו הוא פעל מיוזמתו ונפגש עם בכירים בממשלה בכדי למנוע חקיקה אנטי דתית, פגישה שלבסוף לא צלחה, כמובן פגישות אלו אינם קשורים כלל לסיעה המרכזית ולחסידות גור.

(המטרה כמובן לומר שהאדמור מגור לא ידע על הפגישות)

עמית סגל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המגעים בין החרדים לצורר היהודים נפתלי בנט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext