צבי יחזקאלי מזהיר:
"יש תיאוריה של בסאם ג'ראר שכתב ספר, 'היעלמותה של ישראל ב־2022'. אני עכשיו חוזר משיחה עם חבר בבית לחם על העניין הזה, והוא אמר לי, 'אנשים מאמינים שזה הרמדאן האחרון, שהנה המשיח יבוא והעולם ייחרב וזה סופה של ישראל'.
אתה יודע כמה מאמינים לזה בשטחים? כמאל ח'טיב (סגן יושב ראש הפלג הצפוני של התנועה האסלאמית) נתן את זה בדרשה שלו לפני שבועיים במסגד", הוסיף.
את הנבואה על השמדת ישראל המציא הוגי דעות איסלאמי פלשתיני תושב רמאללה בשנת 1992 בסאם ג'ראר (המופיע השני בסרטון).
הוא הגיע למסקנה שבשנת 2022 כלומר 1443 הג'רי, ישראל תחדל מלהתקיים.
הוא התבסס על חישובים מתוך הקוראן ועל פרשנות של פסוקים הקשורים לבני ישראל מתוך הקוראן.
טווח הזמן הוא בין מרץ ליוני 2022.
כמאל ח'טיב סגן יושב ראש התנועה האיסלאמית (המופיע ראשון בסרטון) של הפלג הצפוני שיצאה מחוץ לחוק, אומר במדוייק את תאריך השמדת ישראל - ב-8 ליולי 2022.
אותו שייח ח'טיב הוא דרשן במסגד בכפר כנא וככל הנראה הוא מקבל משכורת ממדינת ישראל.
חזרה לנבואת השקר - לאחרונה פורסם כי ייתכן שתהיה התחממות לקראת הרמדאן.
גם אם מדובר בנבואת שקר הרי מיליוני ערבים מצפים לזה. החשש בישראל שמא הנבואה השקרית תוביל להתחממות ביטחונית מתוך כוונה "להביא את היום ולזרז את השמדתה של ישראל".
האם מערכת הביטחון מכירה את הנבואה?
האם מערכת הביטחון מוכנה לעימות?
האם כמאל ח'טיב מכין לנו הפתעות בנושא זה?
האם הפוליטיקאים בישראל מכירים את זה?
כבר כמה חודשים ואני עוסק וחוקר את התופעה הזאת.
מה שמעצבן הוא שהתקשורת בישראל והכתבים לענייני ערבים והעיתונאים לא מתייחסים לכל הפרסומים הכמעט יומיומיים בנושא זה בעולם הערבי.
באשר למשטרה שלא יגידו לנו ש"הפעם הופתענו מעוצמת האירועים".
הכתובת היא על הקיר.
כל מי שקורא את הפוסט חייב לקחת אותו ברצינות רבה. אין מקום לבהלה אך צריך להתכונן.
קרדיט: חבר 301 בווטסאפ - ד"ר אדי כהן: מזרחן, סוקר וחוקר את האיסלם והעולם הערבי.
301 העולם הערבי בטלגרם