ההבדל בין בנט לביבי. בנט: כל הוצאות המזון של משפחתי ישולמו מחשבוני הפרטי.
*ראש הממשלה, נפתלי בנט:*
"תמיד האמנתי שהקשבה לביקורת אינה פחיתות כבוד. להיפך - זו זכות. למרות שההתנהלות הייתה בהתאם לנהלים, אני ער לתחושה שנוצרה בציבור. לכן, הודעתי לאנשי משרדי שמעתה כל הוצאות המזון של משפחתי ישולמו מחשבוני הפרטי. אינני בתפקידי בשביל כסף או כבוד אלא כדי לשרת את אזרחי ישראל בכל כוחי, וכך אמשיך לעשות".
"תמיד האמנתי שהקשבה לביקורת אינה פחיתות כבוד. להיפך - זו זכות. למרות שההתנהלות הייתה בהתאם לנהלים, אני ער לתחושה שנוצרה בציבור. לכן, הודעתי לאנשי משרדי שמעתה כל הוצאות המזון של משפחתי ישולמו מחשבוני הפרטי. אינני בתפקידי בשביל כסף או כבוד אלא כדי לשרת את אזרחי ישראל בכל כוחי, וכך אמשיך לעשות".
צריך להצדיע לבנט על ההחלטה שלו. אבל הייתי מצפה ממנו להחזיר את הכסף שבוזבז במעדניות וכו' על חשבון אזרחי ישראל וזאת משום שאני-מאמינה לו שהוא לא ביבי ואשתו אינה שרה...
נשלח ב-27/4/2022 11:48
ניראות זה דבר חשוב ובנט לא נופל בפח של ביבי
נשלח ב-27/4/2022 11:56
לתחושה זו של הציבור הוא ער למה הוא לא ער לתחושה נוספת של הציבור - שהוא צריך לעזוב?
נשלח ב-27/4/2022 11:58
ועל כך נאמר "דבר אחר פושט טלפיו ואומר ראו טהור אני" את הכספים הגדולים הוא חולב מהמדינה כשהוא לכאורה חולב ממנה שיפוצים בשווי עשרות מליוני דולרים למעונו הפרטי שברעננה, כי אשתו אינה רוצה לעבור לירושלים, ואת הכספים הקטנים של 11 אלף ש"ח להוצאות המזון הוא יממן מכיסו.. למה לממן שיפוץ בית של אדם שעוד כמה חודשים מסיים את תפקידו
אבל זו עדיין הרמיה הקטנה, הרמיה הגדולה היא בגניבת דעת של עשרות אלפי בוחריו שחשבו שהוא איש ימין, ברמיסת הבטחותיו המוקלטות בהם הוא מבטיח "תבחרו בי, אני לא אקים ממשלה עם לפיד" אז הנה, תראו איזה אדם ישר, הוצאות המזון יהיו על חשבונו..
מעדיף כבר את ביבי עם הגניבות הקטנות והשקרים הקטנים.
נשלח ב-27/4/2022 12:08
חחח זה לא אדם ישר אלא אדם שתפסו אותו
בניגוד ביבי ששם התקשורת ואנשי חופש המידע חיפשו כל חשבונית פה התקשורת התעלמה (כולל הערוץ של אילה חסון) ורק טעות של העוזרת של בנט שפרסמה את הרשימה לא הותירה לו ברירה... אילו היה שותק יומיים זה היה נקבר ונעלם
נשלח ב-27/4/2022 22:24
כמובן ביבי יכול היה בהרצאה אחת להרויח משכורת חצי שנתית, בעוד לדברי הנט אין דורש, אבל לטעמי אדם שיכול להרוויח מליוני שקלים בהרצאות ומוותר עליהן, ראוי להערכה, הכל מתוך הנחה שבנט יקים את התחיבותו, דבר שאיננו מובן מאליו,
נשלח ב-27/4/2022 23:19
נפתלי בנט הודיע שמעתה ישלם מכיסו עבור מזון לבני ביתו. חוץ מפותח האשכול, רוב המגיבים כאן שטופי שנאת בנט באופן כה אוטומטי ופתולוגי עד שאינם מסוגלים להודות שבנט נקט בפעם הזאת בצעד הנכון.
השנאה העבירה אתכם על דעתכם.
נשלח ב-27/4/2022 23:32
מעדיף את בנט שקוראים לו ליצן מביבי השקרן החנפן והפלגן והבכיין
מעדיף את בנט שלא קיצץ לישיבות גם אם החרדים לא בממשלה
מביבי שקיצץ לחרדים ועד היום לא הוחזרו תקציבי הישיבות למצב שהיו לפני הקיצוץ.
אצל ביבי התארחו בבית באופן קבוע נשיאים וראשי ממשלות,
והוצאות האוכל היו כמעט כולם על הארוחות הרישמיות.
אצל בנט הארוחות היו של בני הבית בלבד !
ורק נקודה חשובה להמחשה על ההבדל ביניהם,
אצל ביבי בכל אירוח רישמי היו צריכים שמאבטח יעמוד על החור בשטיח (לא טעות) שלא ייראו את החור !
נשלח ב-28/4/2022 00:38
ברור אחרי " שסוחבים" את השטיחים ואת הרהיטים מקסריה לבלפור יש חורים בשטיחים
נשלח ב-28/4/2022 00:49
לךתדע1 כתבה:
לגבי הרהיטים מעניין למה לא הוגש בנושא כתב אישום וגבי השטיחים אפילו נוני מוזס לא האשים את נתניהו בזה אגב לא דובר על לרכוש שטיח מכספי משלם המיסיל אלא לעשות שימוש באחת המתנות שראש מדינה אחת נתן במתנה ובמקום להשתמש בזה זה שוכב כאבן שאין לה הופכין במחסן
לגבי הרהיטים מעניין למה לא הוגש בנושא כתב אישום וגבי השטיחים אפילו נוני מוזס לא האשים את נתניהו בזה אגב לא דובר על לרכוש שטיח מכספי משלם המיסיל אלא לעשות שימוש באחת המתנות שראש מדינה אחת נתן במתנה ובמקום להשתמש בזה זה שוכב כאבן שאין לה הופכין במחסן
תשכחו מביבי הוא לא יחזור לכיסא, הוא נתן לטומאה להכנס לארצינו בכל שנות שלטונו, נתן לחרדים להרגיש עניים בפתח ובמתח כל חייהם בממשלות.....
צריכים להתרגל לראש ממשלה חדש, וכרגע בנט ראש הממשלה והוא ראוי לכבוד שלו