| נשלח ב-2/5/2022 15:02 |
|
| |
קנס של מאות אלפי ש"ח ליקב הירושלמי "יקבי ציון"
המשרד להגנת הסביבה הטיל קנס על יקבי ציון ממעלה אדומים בסך 779,384 שקל בגין הפרה של תנאים בהיתר רעלים המהווה הפרה של הוראות חוק חומרים מסוכנים. במהלך בדיקת משרד להגנת הסביבה מחוז ירושלים ביקב, נמצאו ליקויים חמורים בהתנהלות היקב העלולה לסכן את בריאות הציבור ועלולים לגבות חיי אדם. נמצא כי היקב לא עמד בסטנדרטים בכל הנוגע לשילוט ואזהרה מפני חומרים מסוכנים. טעות בזיהוי החומרים המסוכנים עלולה לגרום לאירוע חומרים מסוכנים ולאסון בקרב עובדי היקב והמבקרים בה, בעקבות הממצאים, הליקויים החמורים וההפרות ההוראות ביקב, הטיל המשרד על היקב קנס כספי בסך 779,384 שקל. שוני גולדברגר, מנהל מחוז ירושלים של המשרד להגנת הסביבה: המשרד להגנת הסביבה רואה חשיבות רבה בפיקוח ואכיפה אינטנסיבית בתחום החומרים המסוכנים, שכן הפרות של תנאי היתר הרעלים מהוות סכנה לשלום הציבור''.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 16:19 |
|
| |
ומאיפה בדיוק הגיע הסכום הזה? למה לא 5 מליון? האם זה לפי סעיפ בחוק, או סתם גחמה של פקיד? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 19:54 |
|
| |
חשבון זה חשבון.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 20:16 |
|
| |
מדהים איך שסכום הקנס מדויק כמו שצריך
| ניק_פארק כתב: |  | המשרד להגנת הסביבה הטיל קנס על יקבי ציון ממעלה אדומים בסך 779,384 שקל בגין הפרה של תנאים בהיתר רעלים המהווה הפרה של הוראות חוק חומרים מסוכנים. במהלך בדיקת משרד להגנת הסביבה מחוז ירושלים ביקב, נמצאו ליקויים חמורים בהתנהלות היקב העלולה לסכן את בריאות הציבור ועלולים לגבות חיי אדם. נמצא כי היקב לא עמד בסטנדרטים בכל הנוגע לשילוט ואזהרה מפני חומרים מסוכנים. טעות בזיהוי החומרים המסוכנים עלולה לגרום לאירוע חומרים מסוכנים ולאסון בקרב עובדי היקב והמבקרים בה, בעקבות הממצאים, הליקויים החמורים וההפרות ההוראות ביקב, הטיל המשרד על היקב קנס כספי בסך 779,384 שקל. שוני גולדברגר, מנהל מחוז ירושלים של המשרד להגנת הסביבה: המשרד להגנת הסביבה רואה חשיבות רבה בפיקוח ואכיפה אינטנסיבית בתחום החומרים המסוכנים, שכן הפרות של תנאי היתר הרעלים מהוות סכנה לשלום הציבור''. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 20:21 |
|
| |
מדובר ביקב או בכור גרעיני?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 20:28 |
|
| |
לה''ו. כנראה שיקבי ציון לא מכירים את המיתוס של הצוואה ''שאפשר להוסיף מים''... כך, לא היו צריכים חומרים מסוכנים! נ.ב. עכשיו ברצינות. פיסטוק, קירור, יישון וכד', צריכים חומרים כימיים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2022 20:32 |
|
| |
הכול בגלל העדר שילוט???
פגשתי פעם מנהל ישיבה שהראה לי שלט בכניסה לחדר המעליות,
במרומי חדר המדרגות של הישיבה,
"ירידה למדרגות"
יש אפשרות אחרת לצאת מפה?