| נשלח ב-15/5/2022 11:22 |
|
| |
בן 73 ממודיעין עילית ביצע מעשים מגונים בנערים קטינים במהלך "שיעורי צניעות"
כתב אישום: ביצע מעשים מגונים בנערים קטינים במהלך "שיעורי צניעות" הנאשם, בן 73 ממודיעין עילית, תקף מינית את הנערים שנשלחו ללמוד בביתו • כיום השלושה, בהם שני אחים, הם בשנות ה-20 לחייהם • בעוד כחודש יתקיים בבית המשפט דיון בעניינו אבי כהן 15/5/2022, 09:17, עודכן 15/5/2022, 9:19 פרקליטות מחוז מרכז הגישה ביום חמישי האחרון כתב אישום חמור לבית משפט המחוזי מרכז בלוד נגד תושב מודיעין עילית, בן 73, שביצע לפני מספר שנים בביתו מעשים מגונים בקטינים, בכל אחד בנפרד, במסגרת שיעורי תורה בדבר הילכות צניעות. כיום השלושה, בהם שני אחים, הם בשנות ה-20 לחייהם. בעוד כחודש יתקיים בבית המשפט דיון בעניינו. הנערים היו אז בגילאי 13, 14 ו-17. המעשים נעשו, לצורך גירוי או סיפוק מיני של הנאשם ללא הסכמתם החופשית של הנערים, ולעיתים תוך מצג שווא שהמעשים עצמם הם חלק משיעורי הצניעות. באישום הראשון, כך על פי כתב האישום, באחד המקרים נעל הנאשם את דלת החדר בו שהה ביחד עם הנער בן ה-13, והורה לו להתפשט. הוא נגע באבריו המוצנעים תוך שהוא עושה בו מעשה מגונה. במהלך השיעורים באותה התקופה הוא הציע לנער גם להתקלח בביתו תוך שהוא משכנע אותו לעשות כן בטענה כי הרבה בחורים מתקלחים בביתו וכי יש לו סבונים עם ריח טוב. הנער סירב. באישום השני, לפני כתשע שנים, במפגש הראשון בין הנאשם לנער אחר, הוא אמר לו "אני מרגיש שיש לך בעיה של צניעות" והורה לו להתפשט. כאשר הנער תהה מדוע עליו לעשות זאת אמר לו הנאשם: "אל תדאג לכל הצעירים יש את הבעיה הזאת ואני מטפל בזה, אתה לא צריך לדאוג". הנאשם ביצע בנער מעשה מגונה ולאחר שהנער לבש את בגדיו על מנת לעזוב את ביתו של הנאשם, נשק הנאשם על לחיו והורה לו כי לא יספר על כך לאיש. בהמשך הנאשם תקף אותו כאשר הורה לו להתפשט לשכב על המיטה והכה אותו בישבנו. במהלך התקופה ועל מנת לשכנע את הנער להגיע לביתו, אמר הנאשם לנער כי בכל ביקור הוא יצבור נקודות, אותן הוא יוכל להמיר למתנות. באחת הפעמים נתן הנאשם לו שעון במתנה. גם באישום השלישי תקף הנאשם במועדים שונים נער, שהגיע אליו בתדירות של כפעמיים בשבוע במשך שנה וחצי. https://www.israelhayom.co.il/news/crime/article/10935583 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 12:10 |
|
| |
מה זה שיעורי צניעות? זה שיעורי אידישקייט? #חסיד_גור_שואל ..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 12:54 |
|
| |
אין חסידי גור במודיעיו עילית. אבל כל הסיפור מאד משונה. בתוך עמי אני יושב, גדלתי בתוך הציבור, כך גם בני , ובחני, מעולם לא שמענו על 'שיעורי צניעות'.
לא נשמע סיפור נורמלי, צריך לברר אם מדובר באנשים מקהילה נורמטיבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 13:26 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
אין חסידי גור במודיעיו עילית. אבל כל הסיפור מאד משונה. בתוך עמי אני יושב, גדלתי בתוך הציבור, כך גם בני , ובחני, מעולם לא שמענו על 'שיעורי צניעות'.
לא נשמע סיפור נורמלי, צריך לברר אם מדובר באנשים מקהילה נורמטיבית.
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 13:30 |
|
| |
קשים כספחת
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 14:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 14:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 17:48 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | |
|
כי אין מוסרים אלא לצנועים, והצנועים עוד יותר - מושכעם את ידיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 18:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 19:12 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | קשים כספחת |
|
יש לך את זה ביותר מתנשא? חשבת לרגע שאולי יש פה כאלה קוראים, שמסרו את נפשם והשליכו הכל מאחורי גבם רק כדי להתדבק בקב"ה ובתורתו ובמצוותיו? ובגלל שנראה לך שאחד כזה חטא, בא מתנשא מגעיל כמוך ופוגע בהם.. פוי! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 19:47 |
|
| |
ירו_שלמי
| יוחנןש כתב: |  | | קשים כספחת |
|
אתה יהודי מאמין? אתה אומר כל יום 'החזירנו בתשובה'?
אני לא יודע מה שווה כל עבודת ה' שלך. משום מה אני מתבייש בך יותר מאשר באותו זקן מנאף, אתה מעוות את היהדות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2022 22:06 |
|
| |
רוב הפדופילים בציבור החרדי (פדופילים! לא אנסים) מעולם לא החזיקו אייפון להפך הם נלחמו מלחמת קודש בכל עניני הצניעות אך בסוף התברר שכל הצעקות על האייפון של שכן או הפיאה של השכינה היה ע"מ לחפות על סטייה גדולה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2022 00:16 |
|
| |
גמח מקלחות, סבונים עם ריח טוב, אשריכם ישראל.
| אופטימיסת כתב: |  | כתב אישום: ביצע מעשים מגונים בנערים קטינים במהלך "שיעורי צניעות" הנאשם, בן 73 ממודיעין עילית, תקף מינית את הנערים שנשלחו ללמוד בביתו • כיום השלושה, בהם שני אחים, הם בשנות ה-20 לחייהם • בעוד כחודש יתקיים בבית המשפט דיון בעניינו אבי כהן 15/5/2022, 09:17, עודכן 15/5/2022, 9:19 פרקליטות מחוז מרכז הגישה ביום חמישי האחרון כתב אישום חמור לבית משפט המחוזי מרכז בלוד נגד תושב מודיעין עילית, בן 73, שביצע לפני מספר שנים בביתו מעשים מגונים בקטינים, בכל אחד בנפרד, במסגרת שיעורי תורה בדבר הילכות צניעות. כיום השלושה, בהם שני אחים, הם בשנות ה-20 לחייהם. בעוד כחודש יתקיים בבית המשפט דיון בעניינו. הנערים היו אז בגילאי 13, 14 ו-17. המעשים נעשו, לצורך גירוי או סיפוק מיני של הנאשם ללא הסכמתם החופשית של הנערים, ולעיתים תוך מצג שווא שהמעשים עצמם הם חלק משיעורי הצניעות. באישום הראשון, כך על פי כתב האישום, באחד המקרים נעל הנאשם את דלת החדר בו שהה ביחד עם הנער בן ה-13, והורה לו להתפשט. הוא נגע באבריו המוצנעים תוך שהוא עושה בו מעשה מגונה. במהלך השיעורים באותה התקופה הוא הציע לנער גם להתקלח בביתו תוך שהוא משכנע אותו לעשות כן בטענה כי הרבה בחורים מתקלחים בביתו וכי יש לו סבונים עם ריח טוב. הנער סירב. באישום השני, לפני כתשע שנים, במפגש הראשון בין הנאשם לנער אחר, הוא אמר לו "אני מרגיש שיש לך בעיה של צניעות" והורה לו להתפשט. כאשר הנער תהה מדוע עליו לעשות זאת אמר לו הנאשם: "אל תדאג לכל הצעירים יש את הבעיה הזאת ואני מטפל בזה, אתה לא צריך לדאוג". הנאשם ביצע בנער מעשה מגונה ולאחר שהנער לבש את בגדיו על מנת לעזוב את ביתו של הנאשם, נשק הנאשם על לחיו והורה לו כי לא יספר על כך לאיש. בהמשך הנאשם תקף אותו כאשר הורה לו להתפשט לשכב על המיטה והכה אותו בישבנו. במהלך התקופה ועל מנת לשכנע את הנער להגיע לביתו, אמר הנאשם לנער כי בכל ביקור הוא יצבור נקודות, אותן הוא יוכל להמיר למתנות. באחת הפעמים נתן הנאשם לו שעון במתנה. גם באישום השלישי תקף הנאשם במועדים שונים נער, שהגיע אליו בתדירות של כפעמיים בשבוע במשך שנה וחצי. https://www.israelhayom.co.il/news/crime/article/10935583 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2022 18:27 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | רוב הפדופילים בציבור החרדי (פדופילים! לא אנסים) מעולם לא החזיקו אייפון להפך הם נלחמו מלחמת קודש בכל עניני הצניעות אך בסוף התברר שכל הצעקות על האייפון של שכן או הפיאה של השכינה היה ע"מ לחפות על סטייה גדולה |
|
נכון מאוד. פעם כתבתי פה באיזה עניין (לא זוכר), שכל מי שנראה "מוגזם" ולא חשוב במה, בנענועים, בגודל הכיפה וסידור הפיאות, וכל דבר שונה מהמקובל, מסתיר משהו.. על חלקם כבר שמענו.. על השאר עוד נשמע.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2022 23:35 |
|
| |
לתחושתי, הרוב לא מתגלים. יצא לי לשמוע על כמה סיפורים ש"נסגרו בשקט" ולא התגלו לציבור עד היום.
|
|
|
|
|