| נשלח ב-19/5/2022 20:58 |
|
| |
הח"כית ממרצ שפרשה נועצה לאחרונה עם ח"כ אזולאי מש"ס עמו היא נמצאת בידידות קרובה
בעעעעעעע איך אפשר להיות בידידות קרובה עם מישהי שפורשת בגלל אל אקצא ? עם מישהי שבמקור הייתה במו"מ מתקדם להצטרף למפלגת בל"ד, אבל בסוף מרצ לקחו אותה עם הצעה קוסמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 20:59 |
|
| |
אני שובר את הראש לנסות לנחש מה יש לה להתייעץ איתו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 21:32 |
|
| |
כולם שם חברים טובים... השנאה והליבוי זה להראות לציבור הבוחרים.. תשאל את בן גביר כמה זמן מסך הוא מקבל בזכות "השונאים" שלו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 22:12 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | אני שובר את הראש לנסות לנחש מה יש לה להתייעץ איתו |
|
הם בידידות גדולה, מה לא מובן? (בשס קיימות פה ושם ידידויות כאלה, תשאל את אשר מדינה)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 22:30 |
|
| |
ידוע אבל מה בדיוק יש לה להתייעץ איתו אם לפרוש בגין אל אקצה או ריקוד הדגלים
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 22:54 |
|
| |
כנראה שאלת רב...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 22:57 |
|
| |
נשמע הגיוני אחרת אי אפשר להבין מה היא רוצה ומדוע היא צריכה אותו. מילא הוא להוט לפרק את הקואליציה אז הוא מנסה לשכנע כל מי שהוא רק יכול, אבל מה הוא יכול לתרום לה קצת קשה לנחש.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 23:01 |
|
| |
דבר אחד ברור. פותח האשכול ,כנראה לא שמח במיוחד כששמע על הכרזתה של זועבי הצהריים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 23:23 |
|
| |
דבר אחד ברור. ל'פצקו' יש אובססיה בלתי פתורה ל'חריף_ומקשה'...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 23:44 |
|
| |
למה בלתי פתורה?
פתורה בהחלט.וכתבתי זאת פעמים רבות.
אני סבור שניקים בסגנון של חריף, לך תדע וכו', גורמים נזק חמור לפורום.
הפורום אמור להיות מעין "מקווה נייעס" בו חרדים כותבים בחופשיות את כל העולה בדעתם.
וכך הוא היה במשך שנים רבות.
העובדה שהפורום הפך, למקום בו החרדים מרגישים נרדפים ,מוכים ונזופים, וצריכים לעסוק בהגנה על זכותם לנשום, מרחיקה מהפורום כותבים וקוראים רבים.
תוקן על ידי פצקו ב- 19/05/2022 23:47:30
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 00:31 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | למה בלתי פתורה?
פתורה בהחלט.וכתבתי זאת פעמים רבות.
אני סבור שניקים בסגנון של חריף, לך תדע וכו', גורמים נזק חמור לפורום.
הפורום אמור להיות מעין "מקווה נייעס" בו חרדים כותבים בחופשיות את כל העולה בדעתם.
וכך הוא היה במשך שנים רבות.
העובדה שהפורום הפך, למקום בו החרדים מרגישים נרדפים ,מוכים ונזופים, וצריכים לעסוק בהגנה על זכותם לנשום, מרחיקה מהפורום כותבים וקוראים רבים.
|
|
חותם על כל מילה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 01:24 |
|
| |
איך אמר פעם בגין אחרי שניצח את השמאל: "תתרגלו" אז כן. החרדים המודרנים והשפויים קיימים בעולם האמיתי וגם כאן בפורום. ואם קשה לכם עם זה, אז תתמודדו ותתרגלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 01:53 |
|
| |
לולא הקשרים הללו הציבור החרדי היה בבעיה גדולה,
הרבה חוקים אנטי חרדים היו עוברים לולא הקשר של החרדים עם הערבים.
זה לא מאהבת המן אלא מחוסר ברירה , ותודה לסרוגים שגרמו לחרדים לקיים את הקשרים הללו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 10:02 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | איך אמר פעם בגין אחרי שניצח את השמאל: "תתרגלו" אז כן. החרדים המודרנים והשפויים קיימים בעולם האמיתי וגם כאן בפורום. ואם קשה לכם עם זה, אז תתמודדו ותתרגלו. |
|
זהו , שאנחנו נתרגל כמו שהשמאל יתרגל....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 12:51 |
|
| |
הפורום בתחילתו היה פורום של חרדים קלילים ודעתניים שכתבו בכל עניין מה בא להם, לא פורום של אכולי שנאה אובססיבית, בספקטרום שבין אלעזר שטרן לנחמיה שטרסלר.
היה אמנם ניק אחד כזה, בשם "שור זועם", אבל הוא היה דמות חריגה, נלעגת ומגוחכת, אף אחד לא התייחס אליו ברצינות בכלל.
תוקן על ידי פצקו ב- 20/05/2022 13:06:15
|
|
|
|
|