| נשלח ב-22/5/2022 01:19 |
|
| |
משה ויסברג: העתירו בתפילה: ברגעים אלו התמוטט האברך הרב שמואל יוסף שור בנו של הגאון הרב אברהם שור מארה"ב מחסידי הגר"ש אלתר שהוכה השבת באכזריות וסובל מדימום מוחי חמור. שמו לתפילה: הרב שמואל יוסף בן פייגא לרפו"ש
גערער וואטסאפ: תמשיכו להתפלל אבל המצב ב"ה פחות חמור ממה שהיה נראה בתחילה הוא הוכה בצורה אכזרית מאוד. רחמנא ליצלן
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 22/05/2022 01:40:18
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 01:24 |
|
| |
שימו לב שה"עיתונאי" משה ויסברג לא מזכיר מי היכה. כדי שחס וחלילה הממסד הגוראי לא יפסיק "להדליף" צילומים "דרמטיים" של הרבי מגור..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 01:30 |
|
| |
אני מנסה לשבור את הראש להבין את הרציונל מאחורי ההתנהגות של חיות הטרף הרוצחים מגור, ולא מצליח. למען ה', מה הם ירויחו מזה? הרי חלקם יגמרו בבית סוהר, האינטרסים הכלל ארציים יפגעו, התרומות למוסדות יתמעטו, מה הם חושבים להשיג בכל זה? אבל מישהו מיושב מתוך המערכת בגור אמר לי הערב, אין כאן שום הגיון, ואל תנסה להבין. ההונגרים טיפשים כי הם חושבים שהפולנים חכמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 03:19 |
|
| |
צריך הרבה תפילות לרחמי שמים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 04:16 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
אני מנסה לשבור את הראש להבין את הרציונל מאחורי ההתנהגות של חיות הטרף הרוצחים מגור, ולא מצליח. למען ה', מה הם ירויחו מזה? הרי חלקם יגמרו בבית סוהר, האינטרסים הכלל ארציים יפגעו, התרומות למוסדות יתמעטו, מה הם חושבים להשיג בכל זה? אבל מישהו מיושב מתוך המערכת בגור אמר לי הערב, אין כאן שום הגיון, ואל תנסה להבין. ההונגרים טיפשים כי הם חושבים שהפולנים חכמים.
|
|
יתכן שמישהו הורה לבחורים לצאת למחות, אלף מיחו, ומאה היכו, אין ספק שאם גור לא ירסנו את עצמם - הם יפגעו מזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 09:10 |
|
| |
לגבי גור. אין חדש תחת השמש מה שהייה הוא שיהיה. עוד בפולין במחלוקת גור -אלכסנדר הם רצחו חסיד אלכסנדר. הטיעונים להגנתם מזכירים לי את העו"ד הערבי שטען שמרשו, המחבל-הרוצח, אינו אשם. כך חינכו אותו מגיל אפס. 'הוא אנוס'. הוא לא יכול ולא מסוגל להתנהג אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 09:43 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  | אני מנסה לשבור את הראש להבין את הרציונל מאחורי ההתנהגות של חיות הטרף הרוצחים מגור, ולא מצליח. למען ה', מה הם ירויחו מזה? הרי חלקם יגמרו בבית סוהר, האינטרסים הכלל ארציים יפגעו, התרומות למוסדות יתמעטו, מה הם חושבים להשיג בכל זה? אבל מישהו מיושב מתוך המערכת בגור אמר לי הערב, אין כאן שום הגיון, ואל תנסה להבין. ההונגרים טיפשים כי הם חושבים שהפולנים חכמים.
|
|
הוראה ישירה ראש הכת הביג בוס
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 09:52 |
|
| |
פלדלפי
| אבאבאווער כתב: |  | אני מנסה לשבור את הראש להבין את הרציונל מאחורי ההתנהגות של חיות הטרף הרוצחים מגור, ולא מצליח. למען ה', מה הם ירויחו מזה? הרי חלקם יגמרו בבית סוהר, האינטרסים הכלל ארציים יפגעו, התרומות למוסדות יתמעטו, מה הם חושבים להשיג בכל זה? אבל מישהו מיושב מתוך המערכת בגור אמר לי הערב, אין כאן שום הגיון, ואל תנסה להבין. ההונגרים טיפשים כי הם חושבים שהפולנים חכמים.
הוראה ישירה ראש הכת הביג בוס |
|
נראה לך שהרבע מודע לכל זה ? פעם שמעת הוראה מהרבע ? אפי' דבר תורה קטן לא שמענו ממנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 11:03 |
|
| |
מה שנראה לי אני שומר לעצמי. המשטרה יכולה לבדוק בקלות אם הוא מודע לכך, שיעלו או יקראו לברלנד הגוראי, לחקירה, ויראו מה הוא יודע ומה לא. אבל בטוח שחקירה כזו תביא להרגעת הרוחות במיידי... נישט מיט מיין נאמען...
|
|
|
|
|