| נשלח ב-1/6/2022 13:26 |
|
| |
מילה טובה על יצחק גולדקנופף
בניגוד לכל הצווחנים שמלינים על גולדקנופף, אני מכיר אותו אישית, ורוצה לומר עליו מילה טובה. גם אשתי עבדה אצלו שנים רבות (עד שפנתה לאפיק אחר). ואני לא חושב שהיתה התעמרות או אי הוגנות מצידו. יש הרבה עמותות שמשלמות הרבה פחות ממנו, (לדוגמה, עץ הדעת הליטאית), והוא היה חוקי לחלוטין. הוא המעסיק הפרטי הגדול ביותר במגזר, משלם כ2000 משכורות בחודש, מעולם לא איחר משכורת, ותמיד היה קשוב לצרכים ולתלונות.
צריך להבין, העמותות החרדיות מקבלות בחישוב כולל 60% מאלו של המגזר הכללי, ועם זה הוא צריך להתמודד, וזה לא קל, עם זאת הוא היה הראשון תמיד להלחם למען השוואת שכר הגננות למגזר הכללי, מאבקים שעברו פעמים רבות בהצלחה.
הוא איש מיושב ומתון, (הרבה יותר מהג'ינג'י הכוחני שקדם לו). ואני חושב שיחסיו עם הקבוצות האחרות ביהדות החרדים יהיו יותר טובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 14:16 |
|
| |
בניגוד לכל הצווחנים שמלינים על גולדקנופף, אני מכיר אותו אישית, ורוצה לומר עליו מילה טובה. גם אשתי עבדה אצלו שנים רבות (עד שפנתה לאפיק אחר). ואני לא חושב שהיתה התעמרות או אי הוגנות מצידו. יש הרבה עמותות שמשלמות הרבה פחות ממנו, (לדוגמה, עץ הדעת הליטאית), והוא היה חוקי לחלוטין. הוא
המעסיק הפרטי הגדול ביותר במגזר, משלם כ2000 משכורות בחודש, מעולם לא איחר
משכורת, גם כשהתקציב הממשלתי לא עבר, ותמיד היה קשוב לצרכים ולתלונות.
צריך להבין, העמותות החרדיות מקבלות בחישוב כולל 60% מאלו של המגזר הכללי, ועם זה הוא צריך להתמודד, וזה לא קל,
ויש דברים לא נעימים שהוא צריך לעשות, כמו מניעת ותק בשלשת השנים הראשונות,
עם זאת הוא היה הראשון תמיד להלחם למען השוואת שכר הגננות למגזר הכללי,
מאבקים שעברו פעמים רבות בהצלחה.
הוא איש מיושב ומתון, (הרבה יותר מהג'ינג'י הכוחני שקדם לו). ואני חושב שיחסיו עם הקבוצות האחרות ביהדות החרדים יהיו יותר טובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 14:22 |
|
| |
אף אחד בציבור הליטאי לא הולך ולא חושב לשלוח את ראשי עמותת 'עץ הדעת'
להיות נציגים של הציבור החרדי, בשום מקום ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 15:30 |
|
| |
ברצוני גם לומר מילה טובה על גולדקנופף מהיכרות אישית, הוא בן אדם מיוחד, תמיד נינוח עם חיוך על הפנים ועם לב טוב לא יודע מה היה ברשת הגנים והמשכורות, אבל מן הסתם יש לו סיבה טובה שהיתה מאלצת כל אחד מאיתנו לנהוג כמונו במקומו, הוא לא לקח שום כסף לכיס שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 16:21 |
|
| |
אכן. גם אני מנסיון יכול להעיד שזה נכון. גולדקנופף משלם הרבה יותר מכל רשתות הגנים הגדולות, כולל הממסדיות, ובוודאי יותר מהרשתות הקטנות והחיידרים. לגבי זה שהגנים מקבלים 60% מגן חילוני אני לא חושב שזה נכון. הם מקבלים לפי 90% מגן חילוני בחלוקה למספר הילדים, ככה שלפעמים מקבלים גם 100% ויותר, רק שבחלק מהמקומות יש להם עלויות שכר דירה. ואז צריך לממן את זה על חשבון הגננות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 16:28 |
|
| |
לא מדוייק, הם מקבלים לפי ממוצע שהוא הרבה יותר נמוך, גננת חילונית מקבלת מהמדינה לפי הותק שלה, וברשתות החרדיות מקבלים לפי ותק ממוצע של 16 שנה, (פעם זה היה 12 שנה, וזה עלה לאחר מאבק של גולדקנופף), כל גננת שעובדת מעל 16 שנה מפסידים עליה. הרבה פעמים צריך לשלם שכ"ד כי משה"ח לא בונה כיתות לפי הצורך.
בנוסף כל גן שהוא פחות מ30 ילדים הוא לא ריווחי. (ויש הרבה גנים כאלו), כל טבלת השכר שונה, ולכן הממוצע הוא כמו שכתבתי 60%
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2022 16:29 |
|
| |
תקצוב גנים.
תוקן על ידי לאסלקאדעתך ב- 01/06/2022 16:29:33
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2022 00:29 |
|
| |
לא מכיר את הבן אדם אבל דבר אחד הצחיק אותי מאוד
איך נפלו בפח כל אותם כתבים שציטטו מהתקשורת נתונים שליליים. גם אם גולדקונופף היה מפטר כל שנה, הרי שמבחינה חוקית כולם יודעים שזה לא עוצר את הוותק. אז מישהו אחד זרק פעם את הבדיחה, וכולם קונים את התות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2022 01:49 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
לא מדוייק, הם מקבלים לפי ממוצע שהוא הרבה יותר נמוך, גננת חילונית מקבלת מהמדינה לפי הותק שלה, וברשתות החרדיות מקבלים לפי ותק ממוצע של 16 שנה, (פעם זה היה 12 שנה, וזה עלה לאחר מאבק של גולדקנופף), כל גננת שעובדת מעל 16 שנה מפסידים עליה. הרבה פעמים צריך לשלם שכ"ד כי משה"ח לא בונה כיתות לפי הצורך.
בנוסף כל גן שהוא פחות מ30 ילדים הוא לא ריווחי. (ויש הרבה גנים כאלו), כל טבלת השכר שונה, ולכן הממוצע הוא כמו שכתבתי 60%
|
|
לגבי הגננות שעולות יותר, מנגד יש גננות עם פחות מ16 שנות וותק.. בהנחה שלא כל הגנים נפתחו באותו יום, ולא כל הגננות באותו גיל, ממוצע של 16 שנה הוא די סביר. לגבי שכר דירה, זה טיעון שנשמע הרבה, ולא יודע כמה הוא נכון לגבי כל הרשתות.. מה שכן, היכולת לעשוק את הגננות והרווח הגדול מהעושק, הוא זה שמזמין את הרשתות 'להתנדב' לפתוח גן ולשכור קרקע כשבבסיס זה אמור להיות על חשבון העירייה ומשרד החינוך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2022 01:52 |
|
| |
| דיין_האמת כתב: |  | לא מכיר את הבן אדם אבל דבר אחד הצחיק אותי מאוד
איך נפלו בפח כל אותם כתבים שציטטו מהתקשורת נתונים שליליים. גם אם גולדקונופף היה מפטר כל שנה, הרי שמבחינה חוקית כולם יודעים שזה לא עוצר את הוותק. אז מישהו אחד זרק פעם את הבדיחה, וכולם קונים את התות.
|
|
הפיטורין שעושים (מי שעושה, גולדקנופף בעבר עשה, לא יודע מה היום) זה לסייעות שלא רוצים לשלם להם חודשיים חופש. ולצערנו זה חוקי לגמרי. מורות וגננות אכן מקבלות מכתב פורמלי שהוא חסר משמעות מבחינת תנאי השכר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2022 02:19 |
|
| |
ולשרה_בן
לעומת ליצמן הוא ידוע כשונא בצע שמעולם לא נגע במה שהוא מאמין שלא שייך לו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2022 03:35 |
|
| |
קלעפער
| ולשרה_בן כתב: |  | לעומת ליצמן הוא ידוע כשונא בצע שמעולם לא נגע במה שהוא מאמין שלא שייך לו. |
|
הבעיה היא שהוא מאמין שהכל שייך לו, גם כספי הגננות העניות...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2022 07:21 |
|
| |
הבדיחה המפורסמת: נכנסת אליו גננת ותיקה ומבקשת שדרוג קטן במשכורת, שואל אותה וכמה את רוצה לקבל? וכשהיא נוקבת בסכום הוא כולו מזדעזע ואומר "את רוצה להרויח יותר מהמנכ"ל? " את הבדיחות האלו לא סיפרו עלי ועליכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2022 08:58 |
|
| |
|
|
|
|
|