אתם יודעים היטב מה היה קורה אם היו רודפים אחרי ר' חיים (או בכל חסידות אחרת) עם רחפנים לכל מקום שהוא הולך בכדי להציק.
מה ששנאה עושה לאנשים, פשוט נעבעך
לא היה קורה כלום !! שנים רבות ירושלים הייתה מכוסה בגפריטי שטיינמן=קוק ... על הרב אלישיב זרקו אבנים... ביתד גידפו את הרב עובדיה.. ועד היום ניתן למצוא בבתי כנסת ליטאים את ספרי הרב ש"ך אם השמצות על הרב עובדיה והרבי מחב"ד ועולם כמנהגו נוהג
נשלח ב-9/6/2022 15:34
בשם השנאה התהומית אנשים מאבדים היגיון ויושרה
ברור לכולנו מה היה קורה אם אנשי הפלג הירושלמי היו מפעילים רחפן שילווה את ר' חיים לכל מקום שהוא הולך במטרה לרדוף אחריו ולהציק לו. אפשר לדמיין את כותרות העיתונים, את מאמרי המערכת, את הזעם הציבורי, את חברי הכנסת צווחים, את המחאות. ואין לי כל ספק שזה היה מלווה גם באלימות קשה.
גם התמימים והמיתממים (בשם הפוזיציה) יודעים זאת היטב.
נשלח ב-9/6/2022 15:35
נא לדייק הגראמ שך לא כתב בשום ספר השמצות על אף אחד ... אולי עליך .
יש ספר מכתבים ומאמרים שם תלמידיו הכניסו מכתבים עם ביקורת רצינית
אינך חייב להסכים אך הביקורת היא רצינית ולשם שמים .
נשלח ב-9/6/2022 15:36
איני_מכיר
נוירולוג כתב:
בושה. כ"ק האדמו"ר מגור שסידר הערב קידושין בחופות שניים מחסידיו הופרע ע"י רחפן שהוזנק לאוויר על ידי קבוצת הפורשים במטרה להפריע ולהציק לרבי.
אתם יודעים היטב מה היה קורה אם היו רודפים אחרי ר' חיים (או בכל חסידות אחרת) עם רחפנים לכל מקום שהוא הולך בכדי להציק.
מה ששנאה עושה לאנשים, פשוט נעבעך
לא היה קורה כלום !! שנים רבות ירושלים הייתה מכוסה בגפריטי שטיינמן=קוק ... על הרב אלישיב זרקו אבנים... ביתד גידפו את הרב עובדיה.. ועד היום ניתן למצוא בבתי כנסת ליטאים את ספרי הרב ש"ך אם השמצות על הרב עובדיה והרבי מחב"ד ועולם כמנהגו נוהג
חוצפה שאין כדוגמתה. הרי יש הבדל גדול בין הרבי העניו מגור ובין שאר הרבנים. כשתבזה את הרב עובדיה, אפילו אם תשפיל אותו עד עפר, הרי הוא יודע את ערכו ושמועותיו מתבדרות בי מדרשא. אם תשפיל את הרב קנייבסקי - בהנחה שאי פעם הוא התעניין במעמד - הרי כל חייו הוא בין דפי הגמרא ומה כבר תזיק לו אם תיקח לו כמה מעריצים.
הבנות של סנדיק אינן רוצות לחזור להורים, ייתכן ויש להן גם סיבה טובה. צריך לברר ברווחה.
נשלח ב-9/6/2022 15:44
איזה מסכן הרבי הנרדף...
נשלח ב-9/6/2022 15:46
מסכנים האנשים שהפשיטו עצמם מתורה ומדרך ארץ, מיושרה ומהגיון, בשם השנאה
נשלח ב-9/6/2022 16:06
היום יש רחפן כמעט בכל מקום שיש התעניננות ציבורית, נראה לי שאם הרבי הגיע לסידור קידושין זה מעורר התעניינות ומטבע הדברים שצלמים יעלו רחפן צילום, לא הפרעה ולא בטיח.
נשלח ב-9/6/2022 16:10
chaverim כתב:
היום יש רחפן כמעט בכל מקום שיש התעניננות ציבורית, נראה לי שאם הרבי הגיע לסידור קידושין זה מעורר התעניינות ומטבע הדברים שצלמים יעלו רחפן צילום, לא הפרעה ולא בטיח.
אני לא יודע אם התכוונת ברצינות למה שכתבת. למקרה וכן, כדאי שתדע שאנשי ר' שאול מצהירים שהרחפן שלהם ושזה כוון נגד האדמו"ר מגור, והם מתגאים בזה.
נשלח ב-9/6/2022 16:33
קלעפער
נוירולוג כתב:
אני לא יודע אם התכוונת ברצינות למה שכתבת. למקרה וכן, כדאי שתדע שאנשי ר' שאול מצהירים שהרחפן שלהם ושזה כוון נגד האדמו"ר מגור, והם מתגאים בזה.